Ackersate - Camping op de Veluwe

Top 5 uitspraken

Tot 5 uitspraken 2018:

1. Pas maar op straks staat de politie op de stoep!

Haha, ja we weten dat het soms spannend is als je een ‘vingerscan’ moet maken om het zwembad in te komen. Maar wees gerust, zo spannend is het niet. Onze ‘vingerscan’ is helemaal geen echte vingerscan. Die van ons maakt foto’s van de bloedvaten die in je vinger lopen. Deze foto’s worden in, voor ons onzichtbare, bestandjes opgeslagen en doorgestuurd naar het zwembad. Zo kun jij dus iedere dag weer het zwembad binnen met jouw unieke en onzichtbare ‘vingerscan’!

2. Jullie ufo-systeem in de snackbar is echt geweldig!

Blijf vooral komen naar de snackbar, er zweven geen buitenaardse wezens rond. De “ufo’s” die hier bedoeld worden zijn onze tijdswekkers die mensen meekrijgen bij het wachten. Het is een soort wekker die op een bepaalde tijd is ingesteld, zodat je weet wanneer je bestelling klaar is. Deze wekker lijkt.. ehm ja, blijkbaar op een ufo.

3. We zijn op zoek naar een parkeerplaats.. ik bedoel kampeerplaats.

Je bent op zoek naar een parkeerplaats? Dat is geen probleem. Hier aan de overkant van de weg kun je parkeren en daarachter vindt je het sportveld. De plaatsen zijn niet heel ruim als je daar jouw tent wil neerzetten. En ik verzoek je dan ook even een tegel eruit te halen om de haringen van de tent in de grond te kunnen slaan. Sorry, de kampeerplaats. Ja dan ben je hier goed! Op welke naam heeft u gereserveerd?

4. Wordt de brievenbus wel geleegd? Hij klinkt zo hol.

Buiten bij de receptie hangt een brievenbus waar gasten hun post in kunnen stoppen. Wij legen deze brievenbus dagelijks en brengen dit naar een post-nl punt. Gelukkig maar dat de brievenbus wat hol klinkt als je er post in doet, dan weet je zeker dat deze geleegd wordt.

5. Ik wil graag voor twee personen komen zwemmen.

In je eentje voor twee personen komen zwemmen? Zwem je dan extra snel of neem je zoveel spullen mee naar het zwembad? Ja het kan, dan betaal je het dubbele tarief. Van mij mag je, maar echt nodig lijkt het me niet. Met twee personen komen zwemmen, en voor twee personen betalen. Ja natuurlijk, van harte welkom!