Ackersate - Camping op de Veluwe
  Een dagje Ackersate
Een dagje Ackersate

Een dagje Ackersate

Last minute eropuit
Extra voordelig genieten
  • Één dag naar Ackersate
  • Ook als je niet op vakantie bent
  • Voor bezoekers en omwonenden

Een dag naar Ackersate

Ben je niet op vakantie, maar wil je graag een dagje langskomen? Dat kan in de periode van Pasen t/m de herfstvakantie! Bekijk hieronder onze mogelijkheden of ga direct naar onze pagina om te reserveren. Parkeren doe je op ons betaald parkeerterrein (eerste twee uur gratis).

Zwembad

Kom zwemmen in het zwembad op Vakantiepark Ackersate ✓ Twee grote glijbanen ✓ Verschillende baden ✓ Overdekt en buiten

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in Voorthuizen Vier jouw kinderfeestje op Vakantiepark Ackersate! Zwemmen, midgetgolfen, trampolinespringen, spelen in de speeltuin en friet eten bij de snackbar!

Horeca

Kom lekker eten in één van onze restaurants of ga voor een snelle hap van de cafetaria.

Trampolinepark

Op Ackersate is er een heus (outdoor) trampolinepark! Heel hoog springen en salto's maken, ga jij de uitdaging aan?

Midgetgolf

Een potje midgetgolfen op onze midgetgolfbaan haalt het beste in jullie naar boven! Wie slaat de bal met de minste slagen naar het eindpunt?

Watervallei

Uren speelplezier beleef je in onze watervallei. Verschillende klim- en speeltoestellen, waterpompen en waterstroompjes, gras en zand. De watervallei ligt centraal op het park.

Dierenweide

Ben je een dierenvriend? Dan is de dierenweide van Vakantiepark Ackersate echt iets voor jou!

Schoolreisje

Met de school, klas, peuterspeelzaal, bso of andere groep met kinderen een dagje uit? Kijk eens naar de mogelijkheden bij Ackersate!

Sport en spel

Op ons vakantiepark vind je diverse sportvelden, speeltuinen, een springkussen en nog veel meer.

Iedereen is welkom

Op Ackersate is iedereen welkom. Van vakantiegast, tot dagbezoeker! Zo kun je even helemaal genieten van het vakantiegevoel terwijl je er maar kort tussenuit bent. Op Ackersate kun je komen zwemmen, trampolinespringen, midgetgolfen, spelen in de speeltuinen, de dieren knuffelen in de dierenweide en heerlijk uit eten. Wist je dat je ook een kinderfeestje of ander familiefeest op Ackersate kunt vieren? Ontdek onze verschillende mogelijkheden!

Een dagje naar Ackersate kan in de periode van Pasen t/m de herfstvakantie. Let er wel op dat in de zomervakantie het soms zo druk kan zijn met vakantiegasten dat wij geen extra bezoekers meer mogen toelaten. Huisdieren van dagbezoekers zijn op Ackersate niet toegestaan.