Ackersate - Camping op de Veluwe

Veluwe

De Veluwe is een van de mooiste gebieden van Nederland. De Veluwe staat bekend om zijn vele bossen, maar er zijn ook bloeiende heidevelden, uitgestrekte zandverstuivingen en vele wilde dieren te vinden. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, de Veluwe ziet er elk jaargetij anders uit. De douglasspar, de berk en de eik zijn veel voorkomende bomen op de Veluwe. Bekijk het filmpje hieronder en geniet van de prachtige seizoenen op de Veluwe. 

Bekijk de natuur van de Veluwe in alle vier de seizoenen!

 

Dagje uit

Wij hebben de leukste dagjes uit voor jou op een rijtje gezet. Wanneer je op één van de dagjes uit klikt wordt je verwezen naar de website van het desbetreffende dagje uit.
 

Fietsverhuur

Wil je graag de omgeving met de fiets verkennen, maar heb je geen fiets meegenomen? Geen probleem! Op Vakantiepark Ackersate kun je fietsen huren.
 

Wild op de Veluwe

Als je in de vroege ochtend een fietstocht of wandeling vanaf Vakantiepark Ackersate maakt, is de kans er dat je een kudde reeën of een groep wilde zwijnen ziet lopen. Deze dieren zijn typerend voor de Veluwe. Tijdens de bronsttijd in het najaar zijn de burlende edelherten niet te missen. Altijd al zelf eens wild willen spotten? Ga met Staatbosbeheer mee op avontuur!