Zoek & boek

Kamperen
Huren

Veluwe

Natuur op de Veluwe

De Veluwe is een van de mooiste gebieden van Nederland. De Veluwe staat bekend om zijn vele bossen, maar er zijn ook bloeiende heidevelden, uitgestrekte zandverstuivingen en vele wilde dieren te vinden. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, de Veluwe ziet er elk jaargetij anders uit. De douglasspar, de berk en de eik zijn veel voorkomende bomen op de Veluwe. Bekijk het filmpje hieronder en geniet van de prachtige seizoenen op de Veluwe. 

Bekijk de natuur van de Veluwe in alle vier de seizoenen!

Wild op de Veluwe

Als je in de vroege ochtend een fietstocht of wandeling vanaf Vakantiepark Ackersate maakt, is de kans er dat je een kudde reeën of een groep wilde zwijnen ziet lopen. Deze dieren zijn typerend voor de Veluwe. Als je beter kijkt zie je allerlei vlinders, vogels, vossen, konijnen en eekhoorns. Tijdens de bronsttijd in het najaar zijn de burlende edelherten niet te missen.

Altijd al zelf eens wild willen spotten? Ga met Staatbosbeheer mee op avontuur!

Wild op de Veluwe

Dagje uit op de Veluwe

Naast de gevarieerde natuur en verschillende diersoorten op de Veluwe zijn er ook een tal van mogelijkheden voor leuke dagjes uit! Ga voor een mooie natuurwandeling of fietstocht vanaf Vakantiepark Ackerate. Voor de echte sportievelingen is er bijvoorbeeld waterskieën op Zeumeren. Klik snel verder om nog meer leuke dagjes uit te bekijken!

Al overtuigd? Bekijk dan alle verblijfsmogelijkheden.