Seniorenreizen

Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen organiseert weer speciale arrangementen voor senioren. We nodigen u hartelijk uit om een week te boeken en u te laten verwennen door ons. De vakantieweek loopt van vrijdag tot vrijdag en wordt door ons volledig verzorgd. Hieronder leest u wat u kunt verwachten.

  • Een compleet ingericht luxe bungalowchalet met twee of drie slaapkamers, woonkamer met zit- en eethoek, televisie, centrale verwarming, keuken en badkamer met douche en toilet.
  • De chalets zijn vrijstaand en goed toegankelijk.
  • 5 sterren vakantiepark met alle mogelijke voorzieningen, winkel, overdekt zwembad e.d.
  • Mooie rustige omgeving aan de rand van de bossen en dicht bij Voorthuizen.
  • Volledig verzorgd op basis van volpension: heerlijke uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten voor de gehele verblijfsperiode.
  • Op zondag speciaal maaltijdarrangement.
  • Volledig gevarieerd weekprogramma met: bustochten, uitstapjes, entertainment, avondactiviteiten.
  • Enthousiast team van medewerkers die u een onvergetelijke week willen bezorgen!

Er zijn verschillende weekprogramma's met allemaal één hele dagtocht en twee halve dagtochten. Hieronder geven we alvast een beknopte beschrijving van de richting van de dagtochten. Wilt u twee weken blijven? Dat kan, per week wisselen de bustochten en uitstapjes. 

 

2021

De datums voor de speciale weken in 2021 zijn bekend! En dat betekent dat u ook weer zo'n gezellige verzorgde week kunt boeken! Bekijk hieronder vast de data en de daguitstapjes. De halve dag uitstapjes blijven nog even een verassing.

Voorjaarsweken à € 520,- p.p.
- 28 mei t/m 04 juni  (programma 1)
- 04 juni t/m 11 juni  (programma 2) 

Zomerweken à € 545,- p.p.
- 11 juni t/m 18 juni   (programma 1)
- 18 juni t/m 25 juni   (programma 2) 
- 25 juni t/m 02 juli    (programma 1)
- 02 juli t/m 09 juli     (programma 2)

Vroege najaarsweken à € 545,- p.p.
- 03 september t/m 10 september  (programma 3)
- 10 september t/m 17 september  (programma 4)

Najaarsweken à € 520,- p.p.
- 17 september t/m 24 september (programma 3)
- 24 september t/m 01 oktober      (programma 4)

 

In de weken van programma 1 (voorjaar) gaan we tijdens de dagtocht naar Broek op Langedijk. We bezoeken een museum dat u een vervlogen tijd laat meemaken, met als hoogtepunt een authentieke groenteveiling. Ook maakt u een rondvaart door het ‘rijk der 1000 eilanden’. 

In de weken van programma 2 (voorjaar) gaan we tijdens de dagtocht naar de beste aardbeienkwekerij van Nederland in IJsselmuiden. U krijgt hier een rondleiding op het bedrijf. Na een heerlijke koffietafel gaan we door naar Kampen waar u een rondvaart gaat maken. 

In de weken van programma 3 (najaar) gaan we tijdens de dagtocht naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. U neemt hier een kijkje in de bijzondere tuinen en de kwekerij. Na een de koffietafel ontdekt u samen met de boswachter het Kuinderbos vanuit de touringcar tijdens de bossafari. 

In de weken van programma 4 (najaar) gaan we tijdens de dagtocht naar Soest. Hier brengt u een bezoek aan Museum Soest dat gevestigd is in voormalig klooster ‘Huize st. Jozef’. Na de lunch rijden we door naar de Loosdrechtse Plassen voor een rondvaart.
 

 

 

Prijsinformatie

Prijzen zijn gebasseerd op twee personen in één luxe bungalowchalet. Komt u alleen dan betaald u een huurtoeslag voor één persoon à € 50,-.

Prijzen zijn inclusief verblijf in een luxe bungalowchalet, linnengoed, hand- en theedoeken, toeristenbelasting, uitstapjes, maaltijden en verzorgde avonden. Exclusief bestelde drankjes en annuleringsverzekering. 

 

U bent vrij om te bellen naar de mogelijkheden.

Neem contact op
 

Impressie van onze seniorenreizen

 

Heeft u interesse in een geheel verzorgde vakantie? Bel 0342-471274 voor meer informatie en boekingen! Of vul onderstaand formulier in.