Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen organiseert weer speciale arrangementen voor senioren. We nodigen u hartelijk uit om een week te boeken en u te laten verwennen door ons. De vakantieweek loopt van vrijdag tot vrijdag en wordt door ons volledig verzorgd. Hieronder leest u wat u kunt verwachten.

  • Een compleet ingericht luxe bungalowchalet met twee of drie slaapkamers, woonkamer met zit- en eethoek, televisie, centrale verwarming, keuken en badkamer met douche en toilet.
  • De chalets zijn vrijstaand en goed toegankelijk.
  • 5 sterren vakantiepark met alle mogelijke voorzieningen, winkel, overdekt zwembad e.d.
  • Mooie rustige omgeving aan de rand van de bossen en dicht bij Voorthuizen.
  • Volledig verzorgd op basis van volpension: heerlijke uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten voor de gehele verblijfsperiode.
  • Op zondag speciaal maaltijdarrangement.
  • Volledig gevarieerd weekprogramma met: bustochten, uitstapjes, entertainment, avondactiviteiten.
  • Enthousiast team van medewerkers die u een onvergetelijke week willen bezorgen!

Er zijn verschillende weekprogramma's met allemaal één hele dagtocht en twee halve dagtochten. Hieronder geven we alvast een beknopte beschrijving van de richting van de dagtochten. Wilt u twee weken blijven? Dat kan, per week wisselen de bustochten en uitstapjes. 

 

2019

Over de uitstapjes in 2019 wordt op dit moment druk nagedacht. De datums zijn al wel bekend! En dat betekent dat u ook weer zo'n gezellige verzorgde week kunt boeken! Bekijk hieronder de data:

Voorjaarsweken à € 465,- p.p.
- 03 mei t/m 10 mei
- 10 mei t/m 17 mei
- 17 mei t/m 24 mei

Zomerweken à € 495,- p.p.
- 14 juni t/m 21 juni
- 21 juni t/m 28 juni
- 28 juni t/m 05 juli

Vroege najaarsweken à € 495,- p.p.
- 30 augustus t/m 06 september
- 06 september t/m 13 september

Najaarsweken à € 465,- p.p.
- 13 september t/m 20 september
- 20 september t/m 27 september

We blijven deze weken in 2019 aanbieden met een korting van € 20,- p.p. voor leden/lezers van de PCOB/KBO en van de Rotterdamse Ouderenbond. Toch mooi meegenomen!

Toeslag één persoon: € 50,-

Prijzen zijn inclusief verblijf in een luxe bungalowchalet, linnengoed, hand- en theedoeken. toeristenbelasting, uitstapjes, maaltijden en verzorgde avonden. Exclusief bestelde drankjes en annuleringsverzekering. 

Heeft u interesse in een geheel verzorgde vakantie? Bel 0342-471274 voor meer informatie en boekingen! Of vul onderstaand formulier in.