Seniorenreizen

Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen organiseert weer speciale arrangementen voor senioren. We nodigen u hartelijk uit om een week te boeken en u te laten verwennen door ons. De vakantieweek loopt van vrijdag tot vrijdag en wordt door ons volledig verzorgd. Hieronder leest u wat u kunt verwachten.

  • Een compleet ingericht luxe bungalowchalet met twee of drie slaapkamers, woonkamer met zit- en eethoek, televisie, centrale verwarming, keuken en badkamer met douche en toilet.
  • De chalets zijn vrijstaand en goed toegankelijk.
  • 5 sterren vakantiepark met alle mogelijke voorzieningen, winkel, overdekt zwembad e.d.
  • Mooie rustige omgeving aan de rand van de bossen en dicht bij Voorthuizen.
  • Volledig verzorgd op basis van volpension: heerlijke uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten voor de gehele verblijfsperiode.
  • Op zondag speciaal maaltijdarrangement.
  • Volledig gevarieerd weekprogramma met: bustochten, uitstapjes, entertainment, avondactiviteiten.
  • Enthousiast team van medewerkers die u een onvergetelijke week willen bezorgen!

Er zijn verschillende weekprogramma's met allemaal één hele dagtocht en twee halve dagtochten. Hieronder geven we alvast een beknopte beschrijving van de richting van de dagtochten. Wilt u twee weken blijven? Dat kan, per week wisselen de bustochten en uitstapjes. 

2019

De datums en de uitstapjes voor de speciale weken in 2019 zijn bekend! En dat betekent dat u ook weer zo'n gezellige verzorgde week kunt boeken! Bekijk hieronder de data en de dagtocht uitstapjes:

Voorjaarsweken à € 465,- p.p.
- 03 mei t/m 10 mei   (programma 1)  --> Deze week is volgeboekt
- 10 mei t/m 17 mei   (programma 2)  --> Deze week is volgeboekt
- 17 mei t/m 24 mei   (programma 1)   --> Deze week is volgeboekt

Zomerweken à € 495,- p.p.
- 14 juni t/m 21 juni   (programma 2)   --> Deze week is volgeboekt
- 21 juni t/m 28 juni   (programma 1)   --> Deze week is volgeboekt
- 28 juni t/m 05 juli    (programma 2)   --> Deze week is volgeboekt

Vroege najaarsweken à € 495,- p.p.
- 30 augustus t/m 06 september      (programma 3) 
- 06 september t/m 13 september   (programma 4) 

Najaarsweken à € 465,- p.p.
- 13 september t/m 20 september   (programma 3) 
- 20 september t/m 27 september   (programma 4)

U bent vrij om te bellen naar de mogelijkheden.

 

De weken van programma 1 gaan we op de maandagochtend naar de Noordoostpolder. U wordt ontvangen op de boerderij van familie Renne, en maakt een rondrit door het gebied. ’s Middags maakt u een rondvaart op het IJsselmeer.

In de weken van programma 2 gaan we op de maandag naar Oldemarkt waar we een bezoek brengen aan de Waterbuffelfarm.  ’s Middags maken we een rondvaart door de kleine slootjes van Nationaal Park De Weerribben-Wieden.

In de weken van programma 3 gaan we op maandag naar Nationaal Park De Biesbosch waar we een mooie rondvaart maken. ’s Middags bezoekt u een ambachtelijke klompenmakerij.

In de weken van programma 4 bezoeken we op maandagochtend Landhuis De Aalshof waar u allerlei kip- en ei weetjes te horen krijgt. In de middag maakt u met De Zonnetrein een rondrit langs de Waal bij Nijmegen.

We blijven deze weken in 2019 aanbieden met een korting van € 20,- p.p. voor leden/lezers van de PCOB/KBO en van de Rotterdamse Ouderenbond. Toch mooi meegenomen!

Toeslag één persoon: € 50,-

Prijzen zijn inclusief verblijf in een luxe bungalowchalet, linnengoed, hand- en theedoeken. toeristenbelasting, uitstapjes, maaltijden en verzorgde avonden. Exclusief bestelde drankjes en annuleringsverzekering. 

 
Neem contact op

Impressie van onze seniorenreizen

 

Heeft u interesse in een geheel verzorgde vakantie? Bel 0342-471274 voor meer informatie en boekingen! Of vul onderstaand formulier in. 

 

2020

De datums voor de speciale weken in 2020 zijn bekend! Vanaf 15 mei 2019 zijn deze weken weer te boeken. Hieronder vindt u de data en de prijs. In 2020 geldt ook weer de 20 euro korting per persoon wanneer u lid bent van een ouderenbond. Komt u alleen? Dan betaald u een toeslag van € 50,-

 

Voorjaarsweken à € 465,- p.p.
- 01 mei t/m 08 mei 
- 08 mei t/m 15 mei 
 

Zomerweken à € 520,- p.p.
- 05 juni t/m 12 juni   
- 12 juni t/m 19 juni 
- 19 juni t/m 26 juni
- 26 juni t/m 03 juli    
 

Vroege najaarsweken à € 520,- p.p.
- 28 augustus t/m 04 september
- 04 september t/m 11 september
 

Najaarsweken à € 490,- p.p.
- 11 september t/m 18 september
- 18 september t/m 25 september