Ackersate - Ferienpark in der Veluwe

Seniorenreizen

Seniorenreizen

 

Wat is het?
In deze vakantieweken geniet u een week lang van verwennerij op basis van volpension! Door diverse georganiseerde uitstapjes, heerlijke maaltijden en gezellige gezamenlijke activiteiten zorgen wij dat de week onvergetelijk wordt. Naast de gezamelijke bijeenkomsten heeft u in het programma ook tijd om zelf iets te ondernemen of even heerlijk uit te rusten bij uw eigen accommodatie.
 

Het vakantiepark
Vakantiepark Ackersate ligt aan de rand van de Veluwe bij het dorp Voorthuizen. Vanuit hier heeft u de mogelijkheid om de natuur te verkennen. Neem bijvoorbeeld een fiets mee of huur een fiets. Mocht u iets minder mobiel zijn dan kunt u ook genieten van de natuur op het park. Regelmatig dat een eekhoorntje zich laat zien en de vogels zich laten horen! Tijdens uw verblijf heeft u ook toegang tot ons zwembad. Neem gerust uw zwemkleding mee om eens wat baantjes te trekken. 
 

Uw verblijf
U verblijft op Vakantiepark Ackersate in een eigen (vrijstaand en rollatorvriendelijk) bungalowchalet. Het bungalowchalet heeft minimaal twee slaapkamers, een woonkamer, keuken en badkamer. Het is gelegen nabij het hoofdgebouw waar de maaltijden worden genuttigd.

Bij aankomst is uw bed al opgemaakt. Er zijn hand- en theedoeken aanwezig en deze worden gedurende de week twee keer voor u vervangen.
 

Eten en drinken
Ontbijt, lunch en diner zijn tijdens deze vakantieweek inbegrepen. Dit is exclusief bestelde drankjes tijdens het diner. Hiervoor kunt u na aankomst consumptiebonnen kopen. Er is een winkel op het park aanwezig indien u nog iets extra’s wilt kopen. Heeft u dieetwensen of allergieën? Dan kunt u dit bij reserveren doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 
 

De uitstapjes
In het programma zijn drie uitstapjes opgenomen waarbij u mee kunt met de touringcar. U bezoekt een museum, natuur- gebied of andere locatie waar u hartelijk wordt ontvangen. Tijdens de uitstapjes zijn de wandelafstanden beperkt. Eventuele rolators kunnen mee onderin de bus (geen buslift aanwezig). Daarnaast worden er verschillende activiteiten op het park voor u georganiseerd. Een voorbeeld hiervan is de bingo en de bonte avond.
 

Overige informatie
- Het vervoer van en naar ons park is niet geregeld. Inchecken is altijd vanaf 15:00 uur en het uitchecken is voor 10:00 uur. 
- Wij gaan er vanuit dat u zelfredzaam bent. Externe zorg is mogelijk, maar moet u zelf regelen. 
- Tijdens de week bent u niet verplicht deel te nemen aan de maaltijden of activiteiten. Dit geeft geen recht op restitutie van de kosten.
- Onze medewerkers willen u een onvergetelijke week bezorgen. Wij helpen u graag bij vragen!

 

 

2024

De datums voor de speciale weken in 2024 zijn bekend! En dat betekent dat ze ook weer gereserveerd kunnen worden! De uitstapjes worden eind december onder voorbehoud bekend. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Voorjaar- & zomerweken à € 830,- p.p.
- 31 mei t/m 07 juni   (programma 1)  = vol
- 07 juni t/m 14 juni   (programma 2)  = vol
- 14 juni t/m 21 juni   (programma 1)  = vol
- 21 juni t/m 28 juni    (programma 2)  = vol 
- 28 juni t/m 05 juli     (programma 1)  = vol 

Nieuw toegevoegd: extra week! à € 895,- p.p.
- 05 juli t/m 12 juli       (programma 2) = vol

Vroege najaarsweken à € 830,- p.p.
- 30 augustus t/m 06 september  (programma 3) = nog 1 plek beschikbaar
- 06 september t/m 13 september  (programma 4) = nog 1 plek beschikbaar

Najaarsweken à € 775,- p.p.
- 13 september t/m 20 september (programma 3) = vol
- 20 september t/m 27 september (programma 4) = nog voldoende plaatsen beschikbaar
- 27 september t/m 04 oktober      (programma 3) = nog voldoende plaatsen beschikbaar

2025

De datums voor de speciale weken in 2025 zijn bekend! En dat betekent dat ze ook weer gereserveerd kunnen worden! De uitstapjes worden in december bekend. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Voorjaarsweken à € 775,- p.p.
- 09 mei t/m 16 mei   (programma 1) 
- 16 mei t/m 23 mei   (programma 2) 

Zomerweken à € 830,- p.p.
- 13 juni t/m 20 juni   (programma 1) 
- 20 juni t/m 27 juni    (programma 2) 
- 27 juni t/m 04 juli     (programma 1) 

Vroege najaarsweken à € 830,- p.p.
- 29 augustus t/m 05 september  (programma 3) 
- 05 september t/m 12 september  (programma 4) 

Najaarsweken à € 775,- p.p.
- 12 september t/m 19 september (programma 3)
- 19 september t/m 26 september (programma 4)
- 26 september t/m 03 oktober      (programma 3)

Bovenstaande prijzen gelden tot 1 januari 2025 hierna worden de prijzen herzien.

 

Prijsinformatie

Prijzen zijn gebaseerd op twee personen in één luxe bungalowchalet. Komt u alleen dan betaalt u een huurtoeslag voor één persoon à € 95,-.

Prijzen zijn inclusief verblijf in een luxe bungalowchalet, linnengoed, hand- en theedoeken, overheidsheffingen, uitstapjes, maaltijden en verzorgde avonden. Exclusief bestelde drankjes en annuleringsverzekering. 

U bent vrij om te bellen naar de mogelijkheden: 0342-471274.

 
 

Impressie van onze seniorenreizen

 

Heeft u interesse in een geheel verzorgde vakantie? Bel 0342-471274 voor meer informatie en boekingen! Of vul onderstaand formulier in. 

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Vier vakantie op Ackersate

Geen verzorgde reis maar wel op vakantie? Bekijk onze andere mogelijkheden!