Seniorenreizen

Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen organiseert weer speciale arrangementen voor senioren. We nodigen u hartelijk uit om een week te boeken en u te laten verwennen door ons. De vakantieweek loopt van vrijdag tot vrijdag en wordt door ons volledig verzorgd. Hieronder leest u wat u kunt verwachten.

  • Een compleet ingericht luxe bungalowchalet met twee of drie slaapkamers, woonkamer met zit- en eethoek, televisie, centrale verwarming, keuken en badkamer met douche en toilet.
  • De chalets zijn vrijstaand en goed toegankelijk.
  • 5 sterren vakantiepark met alle mogelijke voorzieningen, winkel, overdekt zwembad e.d.
  • Mooie rustige omgeving aan de rand van de bossen en dicht bij Voorthuizen.
  • Volledig verzorgd op basis van volpension: heerlijke uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten voor de gehele verblijfsperiode.
  • Op zondag speciaal maaltijdarrangement.
  • Volledig gevarieerd weekprogramma met: bustochten, uitstapjes, entertainment, avondactiviteiten.
  • Enthousiast team van medewerkers die u een onvergetelijke week willen bezorgen!

Er zijn verschillende weekprogramma's met allemaal één hele dagtocht en twee halve dagtochten. Hieronder geven we alvast een beknopte beschrijving van de richting van de dagtochten. Wilt u twee weken blijven? Dat kan, per week wisselen de bustochten en uitstapjes. 

 

2020

Bekijk hieronder de data en de dagtocht uitstapjes voor 2020. In verband met het coronavirus kan het zijn dat de uitstapjes nog wijzigen. We adviseren om een aantal mondkapjes mee te nemen voor de busuitstapjes. 

Vroege najaarsweken à € 520,- p.p.
- 28 augustus t/m 04 september      (programma 3)
- 04 september t/m 11 september   (programma 4) 

Najaarsweken à € 495,- p.p.
- 11 september t/m 18 september   (programma 3) 
- 18 september t/m 25 september   (programma 4)
- 25 september t/m 02 oktober        (programma 3) 

Late Najaarsweken à € 475,- p.p.
- 02 oktober t/m 09 oktober           (programma 4)
- 09 oktober t/m 16 oktober           (programma 3) 

De programma's van de weken zijn bekend. Elke week bestaat uit een hele dagtocht en twee halve dagtochten. De hele dagtochten maken we al bekend:

programma 3: We gaan naar Leerdam waar u een bezoek gaat brengen aan Royal Crystal. U ontdekt de historie van het wereldberoemde Leerdamse kristal tijdens een rondleiding glasblazen. In de middag maakt u een rondvaart over de Linge.

Programma 4: Deze week gaat u naar voormalig klooster 'Huize st. Jozef' waar nu Museum Soest is gevestigd. U krijgt hier een rondleiding en mag u zelf rondkijken. Na de lunch vertrekt u richting de Loosdrechtse Plassen voor een rondvaart.

 

2021

De datums voor de speciale weken in 2021 zijn bekend! En dat betekent dat u ook weer zo'n gezellige verzorgde week kunt boeken! Met de uitstapjes zijn we momenteel nog bezig en blijven dus nog even een verrassing. Bekijk hieronder vast de data.

Voorjaarsweken à € 520,- p.p.
- 28 mei t/m 04 juni  
- 04 juni t/m 11 juni   

Zomerweken à € 545,- p.p.
- 11 juni t/m 18 juni   
- 18 juni t/m 25 juni    
- 25 juni t/m 02 juli   
- 02 juli t/m 09 juli    

Vroege najaarsweken à € 545,- p.p.
- 03 september t/m 10 september  
- 10 september t/m 17 september  

Najaarsweken à € 520,- p.p.
- 17 september t/m 24 september 
- 24 september t/m 01 oktober 

 

Prijsinformatie

Prijzen zijn gebasseerd op twee personen in één luxe bungalowchalet. Komt u alleen dan betaald u een huurtoeslag voor één persoon à € 50,-.

Prijzen zijn inclusief verblijf in een luxe bungalowchalet, linnengoed, hand- en theedoeken, toeristenbelasting, uitstapjes, maaltijden en verzorgde avonden. Exclusief bestelde drankjes en annuleringsverzekering. 

 

U bent vrij om te bellen naar de mogelijkheden.

Neem contact op
 

Impressie van onze seniorenreizen

 

Heeft u interesse in een geheel verzorgde vakantie? Bel 0342-471274 voor meer informatie en boekingen! Of vul onderstaand formulier in.