Ackersate - Camping op de Veluwe
Animatie/theater
Animatie/theater

Animatie/Theater

Last minute eropuit
Extra voordelig genieten
 • Uitgebreid recreatieprogramma in de schoolvakanties
 • Voornamelijk t/m 12 jaar
 • Verschillende activiteiten

Animatie

Vakantiepark Ackersate is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. 

Recreatiemogelijkheden

Tijdens de schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma voor kinderen tot 12 jaar. Ieder jaar nemen onze enthousiaste recreatiemedewerkers "Team Sfeermakers" de activiteiten weer voor hun rekening en worden er veel activiteiten georganiseerd.

Er zijn verschillende categorieën waar de activiteiten onder vallen. Deze kunnen 's ochtends, 's middags of 's avonds plaats gaan vinden! Hieronder een kort overzicht van de verschillende animatiecategorieën:

 • De knutselbende: Alle creatieve knutselaars opgelet! Naast knippen, plakken lijmen en kleuren zal de knutselbende dit jaar worden uitgebreid met andere leuke activiteiten waar je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Denk aan armbandjes, dromenvangers, kleien of modeshow kleding maken.
 • De bouwploeg: Alle bouwers kunnen zich melden bij de bouwploeg, want dit jaar wordt er van alles getimmerd, ontworpen en gebouwd. Ontwerp jij de mooiste gebouwen tijdens Lego Masters? Of bouw je liever hutten in het bos? Ook technische bouwwerken, zoals 3D auto’s, vliegtuigjes of vogelhuisjes worden er gemaakt bij de bouwploeg.
 • De supersterren: ben jij de superster van de camping? Dit kun je laten zien bij onze te gekke shows, feestjes, minidisco’s en talentenjachten.
 • De sporthelden: voor alle sportievelingen hebben wij dit jaar de sportiefste spellen voor jullie in petto. Het belooft een groot sportspektakel te worden.
 • De avonturiers: hou jij van avontuur? Dan zit je bij de avonturiers goed. De leukste speurtochten, spannendste bosspellen en coolste avondactiviteiten kun je vinden onder deze categorie.
 • Familiefun: ook voor de hele familie is er wat te doen op Ackersate. Maak met je gezin een leuke fietstocht, ga zwemmen tijdens onze “Family Pool Party” of kom met zijn allen naar de altijd gezellige muziekbingo’s. Kortom: fun voor de hele familie!
 • Ackersate academy: voor de kids die dit jaar wat nieuws willen leren is er de Ackersate academy. Tijdens onze diverse workshops kruipen ze in de huid van, kunnen ze zich uitleven op en worden er nieuwe talenten ontwikkeld. 

 

In deze periodes is het animatieteam aanwezig 2024:

 • NL Voorjaarsvakantie: 17 februari t/m 24 februari 2024 
 • NL Paasweekend: 29 maart t/m 1 april 2024
 • NL Meivakantie: 29 april t/m 8 mei 2024 
 • NL Hemelvaartsweekend: 9 mei t/m 11 mei 2024
 • NL Pinksterweekend: 18 mei t/m 20 mei 2024
 • DE Fronleichnam: 30 mei t/m 01 juni 2024
 • Zomerschoolvakanties: 1 juli t/m 31 augustus 2024
 • NL Herfstvakanties: 19 oktober t/m 2 november 2024

Animatieprogramma

Zomer week 30

Ma 22 jul 2024

Papieren vliegtuig (bouw) battle!
10:15 - 11:30
Spaak
Vandaag maken we niet zomaar een knutsel... Vandaag leren jullie van het animatieteam het allerbeste papieren vliegtuigje ooit te bouwen! (Hetzelfde vliegtuigje waar het wereldrecord mee gevlogen is!). Na het versieren en vouwen gaan we deze natuurlijk ook even testen...
De Grote Sfeermakers Muziekbingo - TOP 2000 - Middag editie
14:00 - 16:30
Het is tijd voor de sfeermaker van de maandagmiddag, de grote muziekbingo! Een gezellige bingo avond voor de hele familie op het terras van de bijenkorf met als thema: TOP 2000! Een bingo boekje kost €5,-, inschrijven en betalen kan 24 uur voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun of de app! Het terras opent vanaf 13.45! Kinderen die NIET meespelen, hoeven niet ingeschreven te worden. Belangrijk: Vol = Vol!
Potje darten!
15:00 - 15:45
Karrewiel
Wie wordt de nieuwe Raymond van Barneveld? Gooi ook een pijltje mee! Vanaf 16 jaar.
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
De Grote Sfeermakers Muziekbingo - TOP 2000 - Avond editie
20:30 - 23:00
Het is tijd voor de sfeermaker van de maandagavond, de grote muziekbingo! Een gezellige bingo avond voor de hele familie op het terras van de bijenkorf met als thema: TOP 2000! Een bingo boekje kost €5,-, inschrijven en betalen kan 24 uur voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun of de app! Het terras opent vanaf 20.15 uur! Kinderen die NIET meespelen, hoeven niet ingeschreven te worden. Belangrijk: Vol = Vol!
Movie Night!
21:00 - 22:15
Kom jij ook lekker een bioscoop avond houden bij ons in het theater? Vergeet natuurlijk niet om wat lekkers te snacken mee te nemen voor jezelf! Let op! Deze activiteit start pas om 9 uur zodat het lekker donker is tijdens de film!

Di 23 jul 2024

Vlaggenloop
10:15 - 11:15
Sportveld
Een sportieve activiteit voor iedereen vanaf 8 jaar. Lukt het jou om een vlaggetje te bemachtigen zonder afgegooid te worden door je tegenstanders?
Op pad met de boswachter!
13:30 - 15:00
Receptie
Verken de prachtige Veluwe tijdens de wandeling met de boswachter! Sluit je aan bij onze ervaren boswachter voor een ontspannen tocht door de bossen. Leer over de lokale flora en fauna en geniet van de rust en schoonheid van de natuur. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht voor alle leeftijden! Inschrijven is verplicht. Deelname kost 5 euro per persoon. Verzamelen aan de receptie! Inschrijven kan al 1 week van te voren.
Inschrijven
Sahara-Waterrace
14:00 - 15:00
Sportveld
Er vindt vandaag een heuse strijd plaats in de Sahara, welk team weet het meeste water over te brengen naar zijn Oase zonder gepakt te worden door de gifslang, schorpioen of de leeuw?!
Graffiti Workshop
14:00 - 17:00
Een workshop waar wij jou leren om jouw creativiteit tot leven te brengen door middel van graffiti! We leren jou alle belangrijke technieken, tips en tricks om een echt kunstwerk neer te zetten! Deelname kost €5 per persoon. Schrijf je zo snel mogelijk in want VOL = VOL. Inschrijven kan via ackersate.fun vanaf 24 uur voor de aanvang. Zorg dat je oude kleding aantrekt! Er zijn 3 tijdsloten, dus kijk goed dat je op de juiste tijd aanwezig bent!
Inschrijven
Ackersate's Cocktail Party!
18:00 - 22:00
Vandaag wanen wij ons even in het tropische thema op onze tropische party voor jong en oud! Kom proeven van heerlijke tropische cocktails, terwijl jullie vermaakt worden door het animatieteam! om 20.00 vind er een leuke spel show plaats voor de gehele familie.
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!

Wo 24 jul 2024

RC Car Race Tournament
10:00 - 18:00
Sportveld
Altijd zelf al eens een racewagen willen besturen (Maar dan in het klein?) Meld je dan aan voor het RC Car Race tournament! Een super spannend tournament waar jij tegen jouw leeftijdsgenoten gaat racen met razendsnelle afstand bestuurbare auto's! Onderschat de kracht van deze kleine autootjes niet! Samen gaan jullie de strijd aan om de snelste coureur van de camping te worden! Er zijn 4 verschillende races om aan deel te nemen: 10.00 - Leeftijd 10 - 13 12.00 - Leeftijd 10 - 13 14.00 - Leeftijd 13 -15 16.00 - Leeftijd 14 + (Ook voor de papa's en mama's) Locatie: Links naast de kinderboerderij. Wees er snel bij! Vol = Vol. Deelname kost €15 per persoon. Ieder tournament duurt ongeveer 1,5 uur. Inschrijven kan via Ackersate.fun of de Ackersate app!
Inschrijven
Picknicken met Loek en Lot!
10:15 - 11:15
Sportveld
Deze ochtend maken we er een feestelijk ontbijtje van samen met Loek en Lot! Kom jij ook? Vergeet natuurlijk niet wat lekkers, en een kleedje!
KNUTSELBENDE: Familieboom
14:00 - 15:00
Spaak
We maken vandaag een familieboom waar je al je familieleden in kunt zetten.
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Wie is de mol - Ackersate editie
20:30 - 22:00
Afgeleid van het spannende televisieprogramma hebben wij ons eigen versie van "Wie is de mol" .. Durf jij de spanning aan?

Do 25 jul 2024

Pionbal
10:15 - 11:15
Sportveld
Goed mikken is belangrijk bij pionbal! Lukt het jou de bal van de pion te mikken?
Poppendokter Spreekuur
14:00 - 15:00
Theater
Heb jij je knuffel of pop meegenomen op vakantie? Kom dan naar het spreekuur van de poppendokter! Misschien heeft je knuffel wel ergens pijn of wil je weten of je pop nog gezond is? Kom naar het spreekuur van de poppendokter, deze zorgt ervoor dat je lievelingsknuffel weer helemaal gezond wordt!
Laser gamen (8-10 jaar) (40 plaatsen)
14:00 - 15:00
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent! Inschrijven kan via Ackerate.fun of de Ackersate app!
Professionele free-run workshop! 8+
15:00 - 17:00
Sportveld
Pak deze kans om jouw freerun skills te verbeteren! Professionele freerunner Jim Nes komt langs op de camping om zijn tips en tricks met jullie te delen. Let op: Inschrijven verplicht! Minimaal 8+ (Belangrijk voor de veiligheid!)
Laser gamen (11-13 jaar) (40 plaatsen)
15:00 - 16:00
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent! Inschrijven kan via Ackerate.fun of de Ackersate app!
Laser gamen (14+ jaar) (20 plaatsen)
16:00 - 16:30
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent! Inschrijven kan via Ackerate.fun of de Ackersate app!
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
POOLPARTY
21:30 - 22:30
Zwembad
Het is weer tijd voor onze welbekende poolparty! Even los gaan op de vetste beats in het zwembad met het animatieteam! Dit wil je niet missen!

Vr 26 jul 2024

KNUTSELBENDE: Olympische fakkel
10:15 - 11:15
Spaak
Tijd om het vuur te lichten voor de olympische spelen!
Olympische Vakantiespelen
14:00 - 15:20
Sportveld
We gaan verschillende Olympische sporten spelen! Wie gaat er voor goud, wie krijgt er zilver en wie moet genoegen nemen met brons? Vanaf 7 jaar.
Formule 1 Race Event
14:00 - 18:00
Theater
Doe mee aan het Formule 1 Race Event! Lukt het jou om op de racesimulator met virtual reality bril de snelte rondetijd neer te zetten terwijl je met 300 km per uur over het circuit raced? Een keertje deelnemen aan het Formule 1 Race Event kan gedurende 4 uur en is voor iedereen vanaf 8 jaar. Natuurlijk ook voor de papa's mama's, en iedereen die een keer in de huid van Verstappen wilt kruipen!
Olympisch SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
Bruin Café geopend met live muziek!
20:00 - 00:00
Bruin Café
Vanavond trillen de muren van ons gezellige Bruin Café op de klanken van live muziek! Kom langs, geniet van de sfeer en laat je verrassen door de muzikale talenten van deze avond. De live muziek begint vanaf 21.00.
De Geluksvogel-Show
20:30 - 21:30
Theater
Alles draait in deze spelshow om geluk! Wie is de grootste geluksvogel?

Zomer week 31

Za 27 jul 2024

Voetbal 8 - 11 jaar
10:15 - 11:15
Sportveld
We gaan een lekker potje voetballen! Wie doet er met ons mee?
Sfeermakers Parade!
12:00 - 13:30
Over het park
Heb jij de sfeermakers van deze week al ontmoet? Nee? Nou, dan komen wij onszelf graag even voorstellen! Wij gaan met het hele team op pad over het hele park! Niet vergeten terug te zwaaien hé!
Voetbal 12+
15:30 - 16:30
Sportveld
We gaan een lekker potje voetballen! Wie doet er met ons mee?
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Steen, Papier, Schaar - De Estafette
20:30 - 21:30
Sportveld
Ben jij goed in steen, papier, schaar? Dan is deze estafette voor jou op het lijf geschreven!

Zo 28 jul 2024

Vrije dag Animatieteam!
Vandaag heeft ons animatieteam lekker een dagje vrij! Morgen zijn we weer terug met een week vol leuke activiteiten!
Formule 1 - GP België
15:00
Bruin Café
Race liefhebbers opgelet! Beleef de formule 1 gezellig met jouw familie & vrienden in ons bruin café! Het café opent 1 uur voor de start van de race. Mis dit niet!

Ma 29 jul 2024

KNUTSELBENDE: Sun Catcher
10:15 - 11:15
Spaak
Een sun catcher... Wat is dat? Dat gaat het animatieteam jou laten zien!
De Grote Sfeermakers Muziekbingo - Foute party! - Middag editie
14:00 - 16:30
Bijenkorf
Het is tijd voor de sfeermaker van de maandagmiddag, de grote muziekbingo! Een gezellige bingo avond voor de hele familie op het terras van de bijenkorf met als thema: Foute party! Een bingo boekje kost €5,-, inschrijven en betalen kan 24 uur voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun of de app! Het terras opent vanaf 13.45! Kinderen die NIET meespelen, hoeven niet ingeschreven te worden. Belangrijk: Vol = Vol!
Potje darten!
15:00 - 15:45
Karrewiel
Wie wordt de nieuwe Raymond van Barneveld? Gooi ook een pijltje mee! Vanaf 16 jaar.
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
De Grote Sfeermakers Muziekbingo - Foute party! - Avond editie
20:30 - 23:00
Bijenkorf
Het is tijd voor de sfeermaker van de maandagavond, de grote muziekbingo! Een gezellige bingo avond voor de hele familie op het terras van de bijenkorf met als thema: Foute party!! Een bingo boekje kost €5,-, inschrijven en betalen kan 24 uur voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun of de app! Het terras opent vanaf 20.15 uur! Kinderen die NIET meespelen, hoeven niet ingeschreven te worden. Belangrijk: Vol = Vol!
Movie Night!
21:00 - 22:15
Theater
Kom jij ook lekker een bioscoop avond houden bij ons in het theater? Vergeet natuurlijk niet om wat lekkers te snacken mee te nemen voor jezelf! Let op! Deze activiteit start pas om 9 uur zodat het lekker donker is tijdens de film!

Di 30 jul 2024

Peuterpret
10:15 - 11:15
Sportveld
Alle peuters opgelet, het wordt dolle pret!
Op pad met de boswachter!
13:30 - 15:00
Receptie
Verken de prachtige Veluwe tijdens de wandeling met de boswachter! Sluit je aan bij onze ervaren boswachter voor een ontspannen tocht door de bossen. Leer over de lokale flora en fauna en geniet van de rust en schoonheid van de natuur. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht voor alle leeftijden! Inschrijven is verplicht. Deelname kost 5 euro per persoon. Verzamelen aan de receptie! Inschrijven kan al 1 week van te voren.
Flessenvoetbal
14:00 - 15:00
Sportveld
Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is, dat je fles niet omvergetrapt wordt door één van je medespelers! Neem je eigen plastic fles gevuld met water mee.
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
Mini Silent Disco Party 6+
20:00 - 21:30
Spaak
Pssst, deze stille disco is heus niet saai hoor! Door het gebruik van 3 muziekkanalen, is er voor iedereen; jong en oud wel een leuk nummer te horen. Via de gekleurde verlichting op de draadloze koptelefoons, kun je zien naar welk kanaal er wordt geluisterd.
Mega Silent Disco Party (14+ en volwassenen)
21:30 - 00:00
Spaak
Feest! Deze avond gaat het dak er (stilletjes) af in de silent disco! Met maar liefst 3 dj's, een goed gevulde bar en een grote dansvloer belooft het een feestelijke avond te worden op Ackersate!

Wo 31 jul 2024

Water-Estafette-Race
10:15 - 11:15
Sportveld
Een doldwaze estafette waarbij water de hoofdrol speelt! Pas op, want je wordt nat!
Drum-Party: Drum Academy
13:00
Theater
Beleef en ervaar een toffe leerzame drumworkshop van 30 minuten. Elke deelnemer zit achter zijn of haar eigen elektronische drumstel en krijgt les van een ervaren drummer! Vanaf 6 jaar. Inschrijven verplicht! Via Ackersate.fun of via de app.
KNUTSELBENDE: Re-Cycle!
14:00 - 15:00
Spaak
Vandaag maken we prachtige kunstwerken van herbruikbare spullentjes!
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Levend Cluedo
20:30 - 21:30
Theater
Er is een vreemde moord gepleegd, help jij ons deze moord op te lossen? We kunnen alle hulp gebruiken!

Do 1 aug 2024

Amerikaans Trefbal
10:15 - 11:15
Theater
Let's play American dodgeball! Wie doet er met ons mee?
Disney Speurspektakel
14:00 - 15:00
Theater
Een superleuke speurtocht met Goofy, Mickey, Minnie en nog veel meer Disney-figuren! Speciaal voor alle kinderen vanaf 4 jaar.
Laser gamen (8-10 jaar) (20 plaatsen)
14:00 - 14:30
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (8-10 jaar) (20 plaatsen)
14:30 - 15:00
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (11-13 jaar) (20 plaatsen)
15:00 - 15:30
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (11-13 jaar) (20 plaatsen)
15:30 - 16:00
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (14+ jaar) (20 plaatsen)
16:00 - 16:30
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
POOLPARTY
21:30 - 22:30
Zwembad
Het is weer tijd voor onze welbekende poolparty! Even los gaan op de vetste beats in het zwembad met het animatieteam! Dit wil je niet missen!

Vr 2 aug 2024

KNUTSELBENDE: Mannetje stok!
10:15 - 11:15
Spaak
Jouw nieuwe beste vriend(in) tijdens jouw vakantie!
Hutten bouwen
14:00 - 15:30
Theater
Ga mee op avontuur in het bos. Neem je sterke mama en papa mee, dan kun je je eigen superhut gaan maken. Misschien kun je er de rest van de week wel in spelen. Trek oude kleding aan en stevige, dichte schoenen. We verzamelen bij het theater en lopen samen heen en terug naar het bos!
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
Acker-divisie Voetbal toernooi! 8t/m 13 jaar!
20:00 - 21:30
Sportveld
In dit spannende toernooi strijden 4 teams tegen elkaar om kampioen te worden van de camping! Teams worden ter plekke gemaakt met de aanwezige deelnemers. Leeftijd 8 t/m 13!
Bruin Café geopend met live muziek!
20:00 - 00:00
Bruin Café
Vanavond trillen de muren van ons gezellige Bruin Café op de klanken van live muziek! Kom langs, geniet van de sfeer en laat je verrassen door de muzikale talenten van deze avond. De live muziek begint vanaf 21.00.

Zomer week 32

Za 3 aug 2024

Voetbal 8 - 11 jaar
10:15 - 11:15
Sportveld
We gaan een lekker potje voetballen! Wie doet er met ons mee?
Sfeermakers Parade!
12:00 - 13:30
Over het park
Heb jij de sfeermakers van deze week al ontmoet? Nee? Nou, dan komen wij onszelf graag even voorstellen! Wij gaan met het hele team op pad over het hele park! Niet vergeten terug te zwaaien hé!
Voetbal 12+
15:30 - 16:30
Sportveld
We gaan een lekker potje voetballen! Wie doet er met ons mee?
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Levend Ticket to Ride
20:30 - 21:30
Theater
Doe jij mee met de levensechte variant op het populaire bordspel Ticket to Ride?

Zo 4 aug 2024

Vrije dag Animatieteam!
Vandaag heeft ons animatieteam lekker een dagje vrij! Morgen zijn we weer terug met een week vol leuke activiteiten!

Ma 5 aug 2024

KNUTSELBENDE: Minions
10:15 - 11:15
Spaak
Ken jij die gekke gele mannetjes met een blauwe tuinbroek aan?
De Grote Sfeermakers Muziekbingo - Ultimate Summer - Middag editie
14:00 - 16:30
Bijenkorf
Het is tijd voor de sfeermaker van de maandagmiddag, de grote muziekbingo! Een gezellige bingo avond voor de hele familie op het terras van de bijenkorf met als thema: Ultimate Summer ! Een bingo boekje kost €5,-, inschrijven en betalen kan 24 uur voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun of de app! Het terras opent vanaf 13.45! Kinderen die NIET meespelen, hoeven niet ingeschreven te worden. Belangrijk: Vol = Vol!
Potje darten!
15:00 - 15:45
Karrewiel
Wie wordt de nieuwe Raymond van Barneveld? Gooi ook een pijltje mee! Vanaf 16 jaar.
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
De Grote Sfeermakers Muziekbingo - Ultimate Summer - Avond editie
20:30 - 23:00
Bijenkorf
Het is tijd voor de sfeermaker van de maandagavond, de grote muziekbingo! Een gezellige bingo avond voor de hele familie op het terras van de bijenkorf met als thema: Ultimate Summer! Een bingo boekje kost €5,-, inschrijven en betalen kan 24 uur voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun of de app! Het terras opent vanaf 20.15 uur! Kinderen die NIET meespelen, hoeven niet ingeschreven te worden. Belangrijk: Vol = Vol!
Movie Night!
21:00 - 22:15
Theater
Kom jij ook lekker een bioscoop avond houden bij ons in het theater? Vergeet natuurlijk niet om wat lekkers te snacken mee te nemen voor jezelf! Let op! Deze activiteit start pas om 9 uur zodat het lekker donker is tijdens de film!

Di 6 aug 2024

Ontbijt picknick met Loek en Lot!
10:15 - 11:15
Sportveld
Goedemorgen! Kom jij ook lekker ontbijten met Loek en Lot? Neem papa, mama, een lekker ontbijtje en een picknick doek mee! Loek en Lot wachten al op jou!
De Grote Dansshow repetitie 4-5 & 6-7 jaar
11:00 - 12:00
Theater
De hele dag werken we samen aan De Grote Dansshow, dé eindvoorstelling van vanavond. Tijdens dansworkshops van 60 minuten ingedeeld op leeftijd leren profesionele dans- en theaterdocenten jullie een supergave dans aan. In De Grote Dansshow worden deze dansen getoond aan het publiek! De eerste twee leeftijdsgroepen starten deze ochtend!
De Grote Dansshow repetitie 8-9 & 10-11 jaar
12:30 - 13:30
Sportveld
Nu is het de tijd voor de volgende 2 groepen, leeftijden 8-9 jaar en 10-11 jaar. Elke groep gaat weer aan de slag met een toffe dans voor de eindvoorstelling van vanavond!
Op pad met de boswachter!
13:30 - 15:00
Receptie
Verken de prachtige Veluwe tijdens de wandeling met de boswachter! Sluit je aan bij onze ervaren boswachter voor een ontspannen tocht door de bossen. Leer over de lokale flora en fauna en geniet van de rust en schoonheid van de natuur. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht voor alle leeftijden! Inschrijven is verplicht. Deelname kost 5 euro per persoon. Verzamelen aan de receptie! Inschrijven kan al 1 week van te voren.
voor de toppers: voorbereidingen droomvlucht
14:00 - 16:00
De Grote Dansshow repetitie 12+
14:00 - 15:00
Sportveld
Nu voor iedereen van 12 jaar en ouder.
Graffiti Workshop
14:00 - 16:30
Sportveld
Een workshop waar wij jou leren om jouw creativiteit tot leven te brengen door middel van graffiti! We leren jou alle belangrijke technieken, tips en tricks om een echt kunstwerk neer te zetten! Deelname kost €5 per persoon. Schrijf je zo snel mogelijk in want VOL = VOL. Inschrijven kan via ackersate.fun vanaf 24 uur voor de aanvang. Zorg dat je oude kleding aantrekt! Er zijn 3 tijdsloten, dus kijk goed dat je om de juiste tijd aanwezig bent!
De Grote Dansshow generale repetitie
15:30 - 16:30
Sportveld
Alle dansers verzamelen! We gaan de show van vanavond samen doornemen en elke leeftijdsgroep krijgt de kans nog één keer de dans te oefenen.
De Grote Dansshow voorbereidingen
18:30 - 19:00
Alle leeftijdsgroepen mogen zich gaan voorbereiden op de grote show. We hebben kostuums klaarliggen, make-up en natuurlijk glitters!
De Grote Dansshow
19:00 - 19:45
Dit is het moment waar we allemaal de hele dag hard voor gewerkt hebben! It's Showtime! Kom kijken naar deze spectaculaire show met verschillende dansen.
Crazy 88
20:30 - 22:00
Theater
Ben jij klaar om samen met je team zoveel mogelijk van de 88 opdrachten te vervullen?

Wo 7 aug 2024

Survivaltraining
10:15 - 11:15
Sportveld
Een echte survivalmiddag voor iedereen vanaf 10 jaar! Kom jij door deze training met verschillende onderdelen waarbij je uithoudingsvermogen, tactiek en inzicht getest worden?
voor de toppers: voorbereidingen droomvlucht
14:00 - 16:00
Verkeerstocht
14:00 - 15:00
Theater
Weet jij al veel over het verkeer? Kom naar de verkeerstocht, want dan leer je nog meer! De verkeersborden wijzen je de weg.
Droomvlucht
19:00 - 23:00
Theater
Een magische tocht door een sprookjesachtige droomwereld voor het hele gezin! Maak kennis met elfjes, tovenaars, feeën en heksen die tot leven komen in de Droomvlucht. Via de website www.ackerste.fun of de app kun je je tot vandaag 14.00 uur inschrijven in een groep op een bepaalde tijd. De inschrijving gaat 48 uur van tevoren open. We willen vragen om de vroege tijden zoveel mogelijk open te houden voor jonge kinderen, wel geldt VOL=VOL! Kom 's avonds 5 minuten voor je starttijd naar het theater.

Do 8 aug 2024

Tag Rugby
10:15 - 11:15
Sportveld
Rugby te ruig? Niet met deze versie! Kom naar het sportveld en speel gezellig mee met Tag Rugby!
Poppendokter Spreekuur
14:00 - 15:00
Theater
Heb jij je knuffel of pop meegenomen op vakantie? Kom dan naar het spreekuur van de poppendokter! Misschien heeft je knuffel wel ergens pijn of wil je weten of je pop nog gezond is? Kom naar het spreekuur van de poppendokter, deze zorgt ervoor dat je lievelingsknuffel weer helemaal gezond wordt!

Vr 9 aug 2024

KNUTSELBENDE: Palmboom
10:15 - 11:15
Maak zelf je eigen palmboom! Misschien dat er nog een kokosnoot uit valt?!
Insectentocht
14:00 - 15:00
Theater
Ben jij een echte speurneus en heb je oog voor kleine dingen? Doe dan mee met deze insecten tocht! We verzamelen aan het theater en duiken samen het bos in. Stoere papa's en mama's mogen natuurlijk gezellig mee!
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
Bruin Café geopend met live muziek!
20:00 - 00:00
Bruin Café
Vanavond trillen de muren van ons gezellige Bruin Café op de klanken van live muziek! Kom langs, geniet van de sfeer en laat je verrassen door de muzikale talenten van deze avond. De live muziek begint vanaf 21.00.
Frisbee competitie
20:30 - 21:30
Sportveld
Een frisbee gooien lijkt misschien niet zo moeilijk, maar wie is hier nou echt de kampioen van Ackersate?

Zomer week 33

Za 10 aug 2024

Voetbal 8 - 11 jaar
10:15 - 11:15
Sportveld
We gaan een lekker potje voetballen! Wie doet er met ons mee?
Volleybal toernooi 18+
11:00 - 16:00
Sportveld
Het is weer tijd voor het volleybaltoernooi. Dit jaar spelen we op het sportveld. We spelen 2 tegen 2. Opgeven kan vooraf bij de receptie of bij jaarplaats F11. Dit kan tot uiterlijk 8 augustus. De eerste wedstrijden worden gespeeld om 11:00 uur en het toernooi is rond 16:00 uur afgelopen.
Sfeermakers Parade!
12:00 - 13:30
Over het park
Heb jij de sfeermakers van deze week al ontmoet? Nee? Nou, dan komen wij onszelf graag even voorstellen! Wij gaan met het hele team op pad over het hele park! Niet vergeten terug te zwaaien hé!
Voetbal 12+
15:30 - 16:30
Sportveld
We gaan een lekker potje voetballen! Wie doet er met ons mee?
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Levend Stratego 12+
20:30 - 21:30
Theater
Wie overleeft dit slagveld en verzamelt de meeste punten? Vanaf 12 jaar. We verzamelen bij het theater en lopen samen heen en terug naar het bos!

Zo 11 aug 2024

Vrije dag Animatieteam!
Vandaag heeft ons animatieteam lekker een dagje vrij! Morgen zijn we weer terug met een week vol leuke activiteiten!

Ma 12 aug 2024

KNUTSELBENDE: Safaridieren
10:15 - 11:15
Spaak
Weet jij welke dieren je tegenkomt op safari? Kom gezellig knutselen en je komt er snel genoeg achter!
De Grote Sfeermakers Muziekbingo - Hollandse Hits - Middag editie
14:00 - 16:30
Bijenkorf
Het is tijd voor de sfeermaker van de maandagmiddag, de grote muziekbingo! Een gezellige bingo avond voor de hele familie op het terras van de bijenkorf met als thema: Hollandse Hits! Een bingo boekje kost €5,-, inschrijven en betalen kan 24 uur voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun of de app! Het terras opent vanaf 13.45! Kinderen die NIET meespelen, hoeven niet ingeschreven te worden. Belangrijk: Vol = Vol!
Potje darten!
15:00 - 15:45
Karrewiel
Wie wordt de nieuwe Raymond van Barneveld? Gooi ook een pijltje mee! Vanaf 16 jaar.
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
De Grote Sfeermakers Muziekbingo - Hollandse Hits - Avond editie
20:30 - 23:00
Bijenkorf
Het is tijd voor de sfeermaker van de maandagavond, de grote muziekbingo! Een gezellige bingo avond voor de hele familie op het terras van de bijenkorf met als thema: Hollandse Hits! Een bingo boekje kost €5,-, inschrijven en betalen kan 24 uur voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun of de app! Het terras opent vanaf 20.15 uur! Kinderen die NIET meespelen, hoeven niet ingeschreven te worden. Belangrijk: Vol = Vol!
Movie Night!
21:00 - 22:15
Theater
Kom jij ook lekker een bioscoop avond houden bij ons in het theater? Vergeet natuurlijk niet om wat lekkers te snacken mee te nemen voor jezelf! Let op! Deze activiteit start pas om 9 uur zodat het lekker donker is tijdens de film!

Di 13 aug 2024

Koehandel
10:15 - 11:15
Theater
Lukt het jou om als eerste je veestapel te verkopen aan de veehandelaar? Pas wel op voor de pest, die zorgt er namelijk voor dat je met je veestapel naar de veearts moet! Je hebt pas echt geld verdiend aan je koe als je de transactie hebt laten goedkeuren bij de bank. Vanaf 8 jaar.
Op pad met de boswachter!
13:30 - 15:00
Receptie
Verken de prachtige Veluwe tijdens de wandeling met de boswachter! Sluit je aan bij onze ervaren boswachter voor een ontspannen tocht door de bossen. Leer over de lokale flora en fauna en geniet van de rust en schoonheid van de natuur. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht voor alle leeftijden! Inschrijven is verplicht. Deelname kost 5 euro per persoon. Verzamelen aan de receptie! Inschrijven kan al 1 week van te voren.
KNUTSELBENDE: Spook
14:00 - 15:00
Spaak
Spoken bestaan natuurlijk niet, maar deze ochtend gaan we er wel eentje maken! Zo kun je vanavond je mama of papa laten schrikken... kom je ook?!
voor de toppers: voorbereidingen spooktocht
14:00 - 16:00
Ackersate's Cocktail Party!
18:00 - 22:00
Karrewiel
Vandaag wanen wij ons even in het tropische thema op onze tropische party voor jong en oud! Meer informatie volgt binnenkort...
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!

Wo 14 aug 2024

Burchtbal
10:15 - 11:15
Sportveld
Bewaak je burcht zo goed als je kunt bij deze middeleeuwse sport op het sportveld!
Peuterpret
14:00 - 15:00
Sportveld
Alle peuters opgelet, het wordt dolle pret!
voor de toppers: voorbereidingen spooktocht
14:00 - 16:00
Spooktocht
20:30 - 23:30
Theater
De spooktocht is er weer op Ackersate! Durf jij het aan? Via de website www.ackersate.fun kun je je vanaf 48 uur van te voren tot vandaag 18.30 uur inschrijven in een groep op een bepaalde tijd. Adviesleeftijd vanaf 10 jaar. Graag de vroegere tijdsblokken vrijhouden voor de jongere deelnemers! Van 20.30 t/m 21.30 is de milde variant. Vanaf 21.30 tot 23.30 EXTREME! Inschrijven is verplicht! VOL=VOL!

Do 15 aug 2024

Flessenvoetbal
14:00 - 15:00
Sportveld
Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is, dat je fles niet omvergetrapt wordt door één van je medespelers! Neem je eigen plastic fles gevuld met water mee.
Laser gamen (8-10 jaar) (20 plaatsen)
14:00 - 14:30
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (8-10 jaar) (20 plaatsen)
14:30 - 15:00
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (11-13 jaar) (20 plaatsen)
15:00 - 15:30
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (11-13 jaar) (20 plaatsen)
15:30 - 16:00
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (14+ jaar) (20 plaatsen)
16:00 - 16:30
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
POOLPARTY
21:30 - 22:30
Zwembad
Het is weer tijd voor onze welbekende poolparty! Even los gaan op de vetste beats in het zwembad met het animatieteam! Dit wil je niet missen!

Vr 16 aug 2024

KNUTSELBENDE: Dromenvanger
10:15 - 11:15
Spaak
Kom ook een dromenvanger maken en droom vanavond lekker weg in bed.
Hutten bouwen
13:00 - 14:30
Theater
Ga mee op avontuur in het bos. Neem je sterke mama en papa mee, dan kun je je eigen superhut gaan maken. Misschien kun je er de rest van de week wel in spelen. Trek oude kleding aan en stevige, dichte schoenen. We verzamelen bij het theater en lopen samen heen en terug naar het bos!
SuperSterren Theaterfeest!
18:30 - 19:00
Theater
Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!
Eigooi-Competitie
19:30 - 20:30
Karrewiel
Deze traditie blijft het familiespektakel van Ackersate. Probeer samen het rauwe ei zo ver mogelijk over te gooien. Misschien heb jij straks een nieuw record! Meedoen? Inschrijven als duo kan 24 uur voorafgaand aan de activiteit via www.ackersate.fun. Alleen voor volwassenen (18+) .

Zomer week 34

Za 17 aug 2024

Bootcamp
10:15 - 11:15
Sportveld
Een fitnesstraining in de open lucht van trainer Maarten! lekker gezond en sportief!
Sfeermakers Parade!
12:00 - 13:30
Over het park
Heb jij de sfeermakers van deze week al ontmoet? Nee? Nou, dan komen wij onszelf graag even voorstellen! Wij gaan met het hele team op pad over het hele park! Niet vergeten terug te zwaaien hé!
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Giga-Chaos-Opdrachtenspel
20:30 - 21:30
Theater
Het is Giga-Chaos op het park! Overal hangen opdrachten, die vervuld moeten worden en daar hebben we jou bij nodig. Een supergrappig spel vol actie!

Zo 18 aug 2024

Vrije dag Animatieteam!
Vandaag heeft ons animatieteam lekker een dagje vrij! Morgen zijn we weer terug met een week vol leuke activiteiten!

Ma 19 aug 2024

KNUTSELBENDE: Mexico
10:15 - 11:15
Spaak
Viva la Mexico! Kom je weer knutselen?
Disney Speurspektakel
14:00 - 15:00
Theater
Een superleuke speurtocht met Goofy, Mickey, Minnie en nog veel meer Disney-figuren! Speciaal voor alle kinderen vanaf 4 jaar.
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
De Grote Sfeermakers Muziekbingo - Oldies but Goldies - Avond editie
20:30 - 23:00
Bijenkorf
Het is tijd voor de sfeermaker van de maandagavond, de grote muziekbingo! Helaas is dit ook al weer de laatste van het seizoen.. Dus wees er zeker bij! Een gezellige bingo avond voor de hele familie op het terras van de bijenkorf met als thema: Oldies but Goldies! Een bingo boekje kost €5,-, inschrijven en betalen kan 24 uur voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun of de app! Het terras opent vanaf 20.15 uur! Kinderen die NIET meespelen, hoeven niet ingeschreven te worden. Belangrijk: Vol = Vol!

Di 20 aug 2024

Insectentocht
10:15 - 11:15
Theater
Ben jij een echte speurneus en heb je oog voor kleine dingen? Doe dan mee met deze insecten tocht! Stoere papa's en mama's zijn natuurlijk ook van harte welkom!
Op pad met de boswachter!
13:30 - 15:00
Receptie
Verken de prachtige Veluwe tijdens de wandeling met de boswachter! Sluit je aan bij onze ervaren boswachter voor een ontspannen tocht door de bossen. Leer over de lokale flora en fauna en geniet van de rust en schoonheid van de natuur. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht voor alle leeftijden! Inschrijven is verplicht. Deelname kost 5 euro per persoon. Verzamelen aan de receptie! Inschrijven kan al 1 week van te voren.
SpongeBob-Spetterspel
14:00 - 15:00
Sportveld
Spitter, Spetter, Spatter... wat een spetterend spel. Wat je allemaal wel niet met natte sponzen kunt doen. Trek kleding aan, die nat mag worden en speel mee. Als het weer te fris is, kun je nog steeds meedoen, maar dan gebruiken we geen water.
Graffiti Workshop
14:00 - 16:30
Sportveld
Een workshop waar wij jou leren om jouw creativiteit tot leven te brengen door middel van graffiti! We leren jou alle belangrijke technieken, tips en tricks om een echt kunstwerk neer te zetten! Deelname kost €5 per persoon. Schrijf je zo snel mogelijk in want VOL = VOL. Inschrijven kan via ackersate.fun vanaf 24 uur voor de aanvang. Zorg dat je oude kleding aantrekt! Er zijn 3 tijdsloten, dus kijk goed dat je om de juiste tijd aanwezig bent!
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Levend Halli-Galli
20:30 - 21:30
Theater
Heel veel fruit! Maar we hebben maar 5 stuks nodig? Sla jij op tijd op de pan? Kom erachter bij dit te gekke spel!

Wo 21 aug 2024

KNUTSELBENDE: Monsterpret
10:15 - 11:15
Spaak
Vandaag een monsterlijk leuke knutsel!
Boter, Kaas en Eieren - De Estafette
10:15 - 11:15
Sportveld
Doe jij mee met deze toffe estafettevariant van boter, kaas en eieren?
Bubbel Voetbal
14:00 - 16:00
Sportveld
Bij deze bijzondere vorm van voetbal draagt elke speler een opblaasbare bubbel over het bovenlichaam. Hierdoor ontstaat een voetbalspel waarbij de spelers tegen elkaar botsen en over de grond rollen. Een hilarisch leuk spel voor iedereen vanaf 10 jaar. Inschrijven bij het animatieteam.
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Just Dance Night!
20:30 - 21:30
Theater
Met zn alle los op alle leuke, bekende "just dance" dansjes. Voor alle leeftijden!

Do 22 aug 2024

1001 Balspelen
10:15 - 11:15
Sportveld
Jagerbal, krokodillenbal, tsjoekbal, trefbal, stand in de mand, 10-bal, Schots balspel, handbal, mikbal en nog veel meer supergave balspelen kun je doen met een bal. Ben je al benieuwd welke balspelen jij vandaag gaat doen?
Route 66
14:00 - 15:00
Theater
Volg de route 66 tijdens deze speurtocht met onderweg vragen over Amerika.
Laser gamen (8-10 jaar) (20 plaatsen)
14:00 - 14:30
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (8-10 jaar) (20 plaatsen)
14:30 - 15:00
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (11-13 jaar) (20 plaatsen)
15:00 - 15:30
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (11-13 jaar) (20 plaatsen)
15:30 - 16:00
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
Laser gamen (14+ jaar) (20 plaatsen)
16:00 - 16:30
(Let op: Inschrijven is verplicht) Tijd voor een potje laser gamen in het bos! 2 teams van 10 personen gaan de strijd met elkaar aan voor de winst! Verzamelen bij kampeerplaats 231. Inschrijven kan 48 uur van te voren! Deelname kost 6 euro per persoon. Belangrijk: Zorg dat je 20 minuten voor jouw gekozen tijd aanwezig bent!
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
POOLPARTY
21:30 - 22:30
Zwembad
Het is weer tijd voor alweer de laatste poolparty van het jaar! Nog even los gaan op de vetste beats in het zwembad met het animatieteam! Dit wil je niet missen!

Vr 23 aug 2024

KNUTSELBENDE: Astronaut in de Ruimte
10:15 - 11:15
Spaak
Heb je altijd al een reis door de ruimte willen maken? Daar weet deze astronaut wel raad mee!
Big Selfie Game
14:00 - 15:00
Theater
Weet jij met jouw team, aan de hand van onze selfies, de juiste locaties te vinden om exact dezelfde selfie te maken? Neem je mobiele telefoon mee en ga er met de winst vandoor!
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Tienbal
20:30 - 21:30
Sportveld
Het is nog een hele kunst om met je team tien keer over te spelen. Helemaal omdat het andere team er natuurlijk alles aan doet om dit tegen te houden!

Zomer week 35 / 36

Za 24 aug 2024

Treffers!
10:15 - 11:15
Sportveld
We gaan allerlei vormen van trefbal spelen. Zorg dat je niet geraakt wordt! Vanaf 8 jaar.
Spelletjesfeest!
14:00 - 15:00
Sportveld
We spelen echt allerlei leuke spelletjes voor jong en oud! Kom gezellig meedoen!
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Wasknijpergekte!
20:30 - 21:30
Sportveld
De meest leuke, gekke en grappige spelletjes met wasknijpers!

Zo 25 aug 2024

Vrije dag Animatieteam!
Vandaag heeft ons animatieteam lekker een dagje vrij! Morgen zijn we weer terug met een week vol leuke activiteiten!
Formule 1 - GP Nederland
15:00
Bruin Café
Race liefhebbers opgelet! Beleef de formule 1 gezellig met jouw familie & vrienden in ons bruin café! Het café opent 1 uur voor de start van de race. Mis dit niet!

Ma 26 aug 2024

KNUTSELBENDE: Regenboog
10:15 - 11:15
Spaak
Maak je eigen regenboog met allemaal mooie kleurtjes!
Megamaffe Estafette-Race
13:00 - 14:00
Houd jij van snelle maffe dingen? Dan mag je deze estafette echt niet missen!
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Sportmix
20:00 - 21:00
Sportveld
Kom richting het sportveld en doe weer een sportief uurtje mee met sportmix!

Di 27 aug 2024

Zandkastelen bouwen!
10:15 - 11:15
Watervallei
Gave kastelen gaan we bouwen. Wordt het een mooi sprookjeskasteel of een spookslot? Je mag het allemaal zelf weten! We vertrekken vanaf de recreatieruimte! Als je zelf een schep hebt, neem die dan mee!
Op pad met de boswachter!
13:30 - 15:00
Receptie
Verken de prachtige Veluwe tijdens de wandeling met de boswachter! Sluit je aan bij onze ervaren boswachter voor een ontspannen tocht door de bossen. Leer over de lokale flora en fauna en geniet van de rust en schoonheid van de natuur. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht voor alle leeftijden! Inschrijven is verplicht. Deelname kost 5 euro per persoon. Verzamelen aan de receptie! Inschrijven kan al 1 week van te voren.
Voetballers in de dop
14:00 - 15:00
Sportveld
Alle kleine voetballers in de dop verzamelen op het sportveld! Vanaf 3 jaar.
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Weerwolven
20:00 - 21:00
Theater
Dit spannende en geheimzinnige spel zorgt voor veel mysterie. Wie is toch wie?

Wo 28 aug 2024

Slagbalfrisbee
10:15 - 11:15
Sportveld
Het lijkt een hele boel op slagbal, alleen nu met een frisbee. Laat je beste worp zien en doe mee!
KNUTSELBENDE: Handdraak
14:00 - 15:00
Spaak
Maak deze ochtend een toffe draak met je handen!
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Melkweg-Mysteries
20:00 - 21:00
Sportveld
De Melkweg is het spiraalvormige sterrenstelsel waar ons zonnestelsel zich in bevindt, bestaande uit miljarden sterren, gas, stof en planeten. Weet jij samen met je team het melkweg-mysterie op te lossen?

Do 29 aug 2024

De Bouwplaasts 8+
10:15 - 11:15
Spaak
Een knutsel voor gevorderde! Lukt het jou om dit kunstwerk met tientallen stukken in elkaar te zetten? Je creatie mag je daarna ook mee naar huis nemen!
Peuterpret
13:00 - 14:00
Alle peuters opgelet, het wordt dolle pret!
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
Hoepel-Pong
20:00 - 21:00
Sportveld
Ping Pang Pong... Het is tijd voor een potje hoepel-pong!

Vr 30 aug 2024

KNUTSELBENDE: Bosje Bloemen
10:15 - 11:15
Wie verdient er vandaag een bosje bloemen? Kom een bosje bloemen maken en geef dit aan iemand cadeau!
De Smurfenjacht
14:00 - 15:00
Theater
Ga op smurfenjacht en smurf zo snel mogelijk naar de Smurfen die je tegenkomt tijdens deze Smurftocht!
SuperSterren MiniDisco Feest!
18:30 - 19:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.
1001 Balspelen
20:00 - 21:00
Sportveld
Jagerbal, krokodillenbal, tsjoekbal, trefbal, stand in de mand, 10-bal, Schots balspel, handbal, mikbal en nog veel meer supergave balspelen kun je doen met een bal. Ben je al benieuwd welke balspelen jij vandaag gaat doen?

Za 31 aug 2024

Sportmix
10:15 - 11:15
Sportveld
Kom richting het sportveld en doe weer een sportief uurtje mee met sportmix!
Schminkspektakel!
14:00 - 15:00
Theater
Je vakantie is pas echt goed met een geschminkte toet!
SuperSterren MiniDisco Feest! (Middag editie)
15:30 - 16:00
Sportveld
Kom naar het sportveld, daar gaan we met z'n allen met de voetjes van de vloer! Dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.

Zo 1 sep 2024

Vrije dag Animatieteam!
Vandaag heeft ons animatieteam lekker een dagje vrij! Morgen zijn we weer terug met een week vol leuke activiteiten!