Algemene (boekings)voorwaarden

  

Boekingsproces

U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens om de boeking in goede banen te kunnen leiden. Bij het bewust verstrekken van foutieve gegevens kan uw boeking, zonder verdere opgaaf van reden, door het vakantiepark worden geannuleerd. Vakantiepark Ackersate neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 21 jaar. De huurder dient 21 jaar of ouder te zijn en bij het verblijf aanwezig te zijn. Vakantiepark Ackersate behoudt zich het recht voor om te allen tijde - zonder opgave van redenen - een boeking te weigeren. Reserveringen worden binnen 10 dagen na ontvangt digitaal aan u bevestigd en gefactureerd. Mocht u geen e-mailadres hebben, ontvangt u per post een bevestiging, tevens factuur. Na ontvanst van de bevestiging/factuur, dient u deze direct op juistheid te controleren. Eventuele of beweerde onjuistheden dienen altijd schriftelijk kenbaar gemaakt te worden uiterlijk 10 dagen na datum van de bevestiging/factuur en voor aanvang van het verblijf. Heeft u na 10 dagen nog geen bevestiging/factuur ontvangen, kunt u contact opnemen met Vakantiepark Ackersate. 

 

Opties

Opties op een reservering worden voor maximaal één week gegeven (kosteloos). Via de website worden opties standaard voor 48 uur aangeboden. Mocht er iemand anders voor dezelfde periode op dezelfde plaats een reservering willen maken dan wordt er contact gezocht met de persoon die de optie heeft staan. U moet dan binnen een redelijke tijdstermijn (in overleg, maar nog voordat de optie verloopt) de optie bevestigen of afwijzen. Na boeken heeft u nog 24 uur de mogelijkheid om de boeking kosteloos te annuleren. Afwijkingen van dit boekingsproces verlopen altijd via de directie van het vakantiepark. Uitzondering op bovenstaande regel is wanneer de aankomstdatum binnen de optietermijn van 1 week valt wordt er een optie van maximaal 48 uur aangeboden. Op alle boekingen zijn de recronvoorwaarden van toepassing.

   

Groepsboekingen

Boekingen voor onder andere verenigingen, scholen en stichtingen kunt u maken door schriftelijk contact op te nemen met Vakantiepark Ackersate (info@ackersate.nl) Er kunnen speciale voorwaarden worden gesteld aan ondere andere begeleiding en aan de ligging van het verblijf. Doel en omvang van de groep kan er in bepaalde gevallen toe leiden dat de groep niet geaccepteerd wordt. Vakantiepark Ackersate heeft het recht om een waarborg te vragen.

  

Prijzen

Vakantiepark Ackersate behoudt zich het recht om prijzen en/of arrangementen te wijzigen. Na de definitieve bevestiging/factuur heeft u geen recht meer om van eventuele kortingsregelingen en/of acties gebruik te maken. Indien de definitieve kosten afwijken van de prijs gegeven op internet, wordt er contact met u opgenomen. Kortingsacties kunnen nooit gecombineerd worden. Vanwege dynamische prijzen kan het zijn dat de prijs die vandaag op de website staat anders is dan morgen. Wanneer u al gereserveerd heeft geeft dit geen recht op restitutie of andere compensatie voor het prijsverschil. 

 

  

Eindschoonmaak

Eindschoonmaak is bij Vakantiepark Ackersate niet verplicht. Indien er niet voor de eindschoonmaak wordt betaald verwachten wij dat de accommodatie wordt opgeleverd zoals aangetroffen. Dit betekent dat alles moet worden gezogen en gepoest. Speciale aandacht vragen wij voor de keuken en voor de badkamer, waar een doek doorheen gehaald moet worden. Wanneer gebruik gemaakt wordt van de optie 'eindschoonmaak' dient u alleen zorg te dragen voor onderstaand:
- De bungalow/tent/vakantievilla is opgeruimd en aangezogen.
- De inventaris is afgewassen en staat op de oorspronkelijke plaats.
- Het bedlinnen is afgehaald en ligt bij de voordeur.
- De vuilniszak is gedeponeerd in de vuilcontainer.
- De koelkast is, indien mogelijk, de avond voor vertrek op ontdooien geschakeld en de deur open gezet.
De schoonmaak zal op de vertrekdag steekproefsgewijs de accommodaties controleren.

  

Betalingen

Het volledige bedrag van het verblijf moet voldaan zijn bij aankomst. De eerste termijn à 50% van het totaalbedrag moet voldaan zijn twee weken na de boeking. De tweede termijn à 50% van het totaalbedrag moet zes weken voor aankomst voldaan zijn. Vindt de boeking binnen de zes en drie weken voor aanvang plaats, dan dient het hele bedrag in éénmaal te worden overgemaakt. Bij boekingen vanaf drie weken voor aankomst mag het bedrag bij aankomst worden voldaan. 

  

Wijzigingen

Indien u na het boeken de verblijfsperiode wilt wijzigingen kan dit binnen 24 uur kosteloos. Bij een omboeking en/of periodewijziging naar een goedkopere periode en/of accommodatie bent u ons het gehele overeengekomen bedrag verschuldigd. Bij een omboeking en/of periodewijziging naar een duurdere periode en/of accommodatie worden de extra kosten in rekening gebracht. Omboeken is alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid en na goedkeuring van de parkleiding. Indien u na totstandkoming van de boeking van meer dan één plaats/accommodatie, het aantal geboekte plaatsen/accommodaties wil verminderen, gelden de annuleringsvoorwaarden zoals ook op deze pagina vermeld.

  

Annuleren

Binnen 24 uur na boeken is het mogelijk om kosteloos te annuleren. Hierna gelden altijd de annuleringsvoorwaarden volgens de Recron. Vakantiepark Ackersate is hierbij aangesloten en leeft dit na. Het is dan ook raadzaam bij een boeking een annuleringsverzekering af te sluiten. Hiervoor betaalt u € 4,24 poliskosten + 6,66% premiekosten van de huursom. Bij annuleren zonder een annuleringsverzekering bent u ons onderstaand verschuldigd:
- Annuleren meer dan drie maand voor ingangsdatum: 15% van de overeengekomen prijs.
- Annuleren tussen drie en twee maand voor ingangsdatum: 50% van de overeengekomen prijs.
- Annuleren tussen twee en één maand voor ingangsdatum: 75% van de overeengekomen prijs.
- Annuleren binnen één maand voor de ingangsdatum: 90% van de overeengekomen prijs.
- Annuleren op de dag zelf: 100% van de overeengekomen prijs.

   

Aankomst en vertrek

Bij aankomst willen we u zo snel en zo goed mogelijk voorzien van alle informatie. Noemt u bij inchecken het reserveringsnummer. Vanaf 15:00 uur kan er gebruik gemaakt worden van de accommodatie en vanaf 14:00 uur van de kampeerplaats. De sleutel zal ook niet eerder verstrekt worden. Indien de recreant binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet is gearrivieerd, wordt dit als een annulering beschouwd.
U dient voor 10:00 uur te komen uitchecken bij de receptie wanneer u een accommodatie heeft gehuurd. Bij een kampeerplaats dient u voor 10:30 uur te komen uitchecken.. De plaats/accommodatie kan dan gereed gemaakt worden voor een volgend verblijf. Indien de recreant vroegtijdig vertrekt, is de volledig overeengekomen prijs verschuldigd. De recreant dient bij vertrek uit een accommodatie alle persoonlijke spullen mee te nemen. Indien er spullen achterblijven wordt dit beschouwd als gevonden voorwerpen. Vakantiepark Ackersate kan niet aansprakelijk gesteld worden wanneer 'gevonden voorwerpen' niet gevonden worden in een accommodatie. Gevonden voorwerpen worden maximaal 2 maand bewaard (met uitzondering van voedingswaren). Binnen deze periode is er de mogelijkheid om eventuele gevonden voorwerpen op te halen of tegen betaling te laten verzenden. 

   

Huisdieren

Huisdieren worden in een beperkt aantal accommodaties/op een beperkt aantal plaatsen toegelaten. Als huidieren zijn toegestaan, geldt dat er maximaal één huisdier is toegestaan. Huisdieren dienen bij reservering aangemeld te worden, zodat de juiste kosten in rekening gebracht kunnen worden. Het is verplicht dat huisdieren vrij zijn van vlooien en/of andere ongedierte. Huisdieren dienen buiten een plaats/accommodatie altijd aangelijnd te zijn. Huisdieren hebben geen toegang tot de faciliteiten, zoals de toiletgebouwen, watervallei, binnenspeeltuin, trampolinepark en zwembad. Het uitlaten van huisdieren dient altijd buiten het park gebeuren.Hier geldt een opruimplicht. Huisdieren van dagbezoekers zijn niet toegestaan.  

   

Zwemmen

Het gebruik van het zwembad is volledig op eigen risico. Toegang tot het zwembad is te verkrijgen polsbandjes en/of passen. Kinderen vanaf zes jaar en ouder en in het bezit van een zwemdiploma krijgen een eigen toegang voor het zwembad. Ouders en/of begeleiders moeten ervoor zorgen dat kinderen die niet kunnen zwemmen verplicht zwembandjes en/of een zwemvest dragen. Hierbij dient altijd een volwassene binnen handbereik te zijn. 

    

Internetgebruik

Vakantiepark Ackersate biedt elke betalende gast de mogelijkheid tot het gebruik van internet via een wifi-netwerk of via de kabel. Vakantiepark Ackersate is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van internet of als gevolg van storingen in het netwerk. Van de internetgebruiker wordt verwacht dat hij/zij de wettelijke regels accepteert. Indien door overtreding schade wordt toegebracht aan Vakantiepark Ackersate in de breedste zin van het woord, wordt de internet gebruiker aansprakelijk gesteld. 

   

Dagbezoek

Indien u Vakantiepark Ackersate wenst te bezoeken zonder dat u een plaats/accommodatie heeft geboekt, dient u zich die dag te melden bij de receptie van het vakantiepark. Ook wanneer u gasten op bezoek krijgt als u wel een plaats/accommodatie op het park heeft, dient u deze aan te melden bij de receptie van het vakantiepark. Hier wordt de bezoeker een dagtarief in rekening gebracht. Dagbezoek kan de auto parkeren op het (betaald) parkeerterrein aan de Harremaatweg. Bij vertrek kan middels pin de uitrijkaart worden gevalideerd bij de parkeerautomaat geplaatst op de parkeerplaats.  

 

Parkeren / verkeer op het park

Bij elke gemaakte reservering zit één parkeerplek voor een auto inbegrepen. Met uitzondering van de 12 persoonsbungalow, deze heeft twee parkeerplaatsen tot zijn beschikking. De parkeerplaatsen bevinden zich op centrale parkeerstroken. Wanneer u met meerdere auto's naar Vakantiepark Ackersate komt, kunnen deze op het (betaald) parkeerterrein aan de Harremaatweg worden geplaatst. Bij de receptie van Vakantiepark Ackersate kunt u tegen een gunstig tarief de extra auto laten registreren op uw reservering.

De Nederlandse verkeersregels zijn op het park van kracht. Op het park geldt dat er stapvoets gereden moet worden. Hoverboards en elektrische steps zijn niet toegestaan. Ackersate is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.

  

Foto's en video's

Vakantiepark Ackersate maakt foto/video materiaal voor promotionele doeleinden. Bij het betreden van het park, hetzij als gast, dagbezoeker of op enige andere wijze, geeft men toestemming aan Vakantiepark Ackersate het niet erg te vinden (herkenbaar) op een foto te staan. Indien hier wel bezwaar tegen is, kan men dit aangeven tijdens het boeken of bij de receptie tijdens het verblijf. Vakantiepark Ackersate zal hier dan zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. Foto's waar men herkenbaar op staat, kunnen voor privé doeleinden via mail worden opgevraagd bij Vakantiepark Ackersate. Aan de beelden kunnen geen rechten worden ontleend.  

   

Wettelijke aansprakelijkheid

De directie van het vakantiepark aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen. Dit geldt ook voor ongevallen of verwondingen van personen tijdens of ten gevolge van een verblijf op dit park. Ook zijn we niet aansprakelijk te stellen voor het onklaar of eventueel buiten werking raken van technische installaties, mogelijke sluiting of uitvallen van voorzieningen en faciliteiten op ons park en de gevolgen daarvan. De directie is niet aansprakelijk te stellen voor geluids- en stankoverlast, enig van buiten komend onheil, alsmede de terreingesteldheid als gevolg van weersinvloeden. Ook eventuele gevolgen van deze weersinvloeden en natuuromstandigheden vallen buiten onze aansprakelijkheid. Ook is de leiding niet aansprakelijk voor mogelijke gevolgen van deelname aan de door ons georganiseerde activiteiten op of buiten het terrein. Een ieder verblijft geheel op eigen risico. 

   

Algemeen

De algemene (boekings)voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen, direct of indirect gedaan bij Vakantiepark Ackersate. Op de inhoud van de (digitale) publicaties van Vakantiepark Ackersate zijn wijzigingen voorbehouden. Kennelijke (digitale) drukfouten binden Vakantiepark Ackersate niet.