LET OP: Vanaf zondag 25 oktober om 18:00 uur sluit het zwembad (ook het binnenzwembad). Eind maart zijn we weer open!

 

 

Daggasten zijn helaas niet welkom ivm de huidige covid- 19 maatregelen!

Lees op onze speciale pagina verder over alle maatregelen die genomen zijn in het zwembad in verband met de coronamaatregelen.

 

 

Zwembad

 

Het overdekte zwembad telt maar liefst twee superwaterglijbanen en vier baden. Je kunt lekker zwemmen in het 'grote' zwembad of tot rust komen in de whirlpool. Kinderen kunnen hun gang gaan in het kinderbad. Hier zorgen de twee kleine glijbanen en leuke fonteintjes voor extra spetterpret. En voor de allerkleinsten is er nog een mediterraans spartelbad. Tijdens warme zomerdagen kan het dak van het zwembad deels open worden geschoven.

Naast het overdekte zwembad heeft Vakantiepark Ackersate nu ook een buitenbad! Bij hoge temperaturen kun je lekker afkoelen in het verfrissende water. Bij koudere dagen is het water in het buitenbad verwarmd. (vanaf 1 oktober wordt het buitenbad niet meer verwarmd) De stroomversnelling in het buitenbad zorgt voor extra uitdaging voor de echte zwemmers. 

Ben je niet bij ons op vakantie en wil je wel komen zwemmen? Dat kan! Lees hieronder hoe het werkt.

 

Toegang

  • Verblijf je op ons vakantiepark? Dan mag je natuurlijk gratis gebruik maken van het zwembad! (m.u.v. de Jaarplaatsen en bij de huur van de Bijenkorf)
  • Alle bezoekers en niet-gasten van buitenaf mogen komen zwemmen. De toegang is dan € 5,50 p.p. (vanaf 2 jaar).
  • Vaker komen zwemmen? Voor € 55,00 zijn er 12-badenkaarten te koop. Deze zijn een jaar geldig. 
  • Vier je kinderfeestje in ons zwembad. Klik hier voor meer informatie.
  • Zwemmen met grote groepen of scholen? Klik hier voor meer informatie.

De toegang tot het zwembad regel je bij De Vallei. De Vallei bevindt zich bij het buitenzwembad van Vakantiepark Ackersate. 

 

Zwemmen voor ouderen

‘s Morgens van 08.30 tot 10.00 uur is er zwemmen voor ouderen. Bent u op leeftijd en wilt u baantjes komen trekken maar verblijft u niet op Vakantiepark Ackersate? Ook u bent van harte welkom! Wanneer u graag vaker wil komen baantjes trekken dan kunt u een 12-badenkaart aanschaffen speciaal voor baantjes trekken. Deze badenkaart is een jaar geldig en kost € 45,00.

 

Zwemmen met groepen

Wil je met een grote groep komen zwemmen? Dat is mogelijk. Reserveren hiervoor is verplicht. Lees op deze pagina alle mogelijkheden.

 
Bekijk de openingstijden
 
Groot Buitenbad
Groot Buitenbad
Op het park

Groot Buitenbad

In het buitenbad van 10 bij 25 meter heb je uren zwemplezier. Dobber door de stroomversnelling of zwem er juist extra hard doorheen. 

 
Spetterbad
Spetterbad
Spetterbad
Spetterbad
Op het park

Spetterbad

Een spetterbad voor de allerkleinsten. Met een diepte van 10 tot 30 centimeter kunnen zij (onder begeleiding) zelfstandig in het water spelen. Het bad is 7 bij 7 meter groot en voorzien van verschillende speelelementen.

 
Groot Binnenbad
Groot Binnenbad
Groot Binnenbad
Groot Binnenbad
Op het park

Groot Binnenbad

In het grote binnenbad van 10 bij 20 meter komt jouw fantasie tot leven. Duik naar de bodem of klim op de speelopblaasboot die soms in het water ligt.

 
Kinderbad
Kinderbad
Op het park

Kinderbad

Het kinderbad is 70 centimeter diep en daarom perfect geschikt voor de jonge zwemmers onder ons. Het bad is 9 bij 7 meter en heeft twee leuke glijbanen. Daarnaast zijn er verschillende fonteintjes voor extra spetterpret.

 
Super Glider
Super Glider
Super Glider
Super Glider
Op het park

Super Glider

In de glijbaan Super Glijder ga in je volle vaart naar beneden. Tijd om nog een keer te gaan!

 
Whirlpool
Whirlpool
Whirlpool
Whirlpool
Op het park

Whirlpool

In dit heerlijke bubbelbad, is het optimaal genieten. Lekker warm en heerlijk bubbelen.

 
Crazy Cone
Crazy Cone
Op het park

Crazy Cone

De Crazy Cone is een glijbaan met een trechter. Van links naar rechts met de stroom van het water mee ga jij deze glijbaan af. 

 
 

Kinderfeestjes

Vier jouw kinderfeestje op Vakantiepark Ackersate! Kom spelen, zwemmen, trampoline springen, midgetgolfen en eten!
Meer