Reserveren van kinderfeestjes is niet mogelijk in de winterperiode (november t/m maart)

 

Kom ook jouw verjaardag vieren op Vakantiepark Ackersate!

Samen spelen met al je vriendjes en vriendinnetjes in onze speeltuinen met springkussen, roetsen van de glijbanen in het zwembad, een wedstrijdje midgetgolfen of salto's maken in het trampolinepark. En als iedereen dan moe is en trek krijgt, komen jullie naar de snackbar om daar te genieten van een patatje met snack en limonade. We hebben verschillende kinderfeestjes samengesteld zodat je kunt kiezen wat jij het allerleukste vindt!

 

Je kunt bij ons kiezen uit een aantal standaard feestjes. Hieronder zijn een viertal feestjes uitgelicht. In het reserveringsformulier zijn nog meer opties. Liever toch een andere combinatie? Geef dit dan in de opmerkingen aan en we nemen contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken!

Meteen reserveren
 

Kinderfeestje A

binnenspeeltuin + eten

€ 9,50 per persoon

 • Spelen in de binnenspeeltuin (1 uur)
 • Spelen in de watervallei en bij speeltuin
 • Frietje met mayo, kroket/frikandel/kaassoufflé en limonade

Heerlijk ravotten in de binnenspeeltuin. Klim naar de bovenste verdieping en ga van de grote glijbaan af!  Natuurlijk mag je ook nog spelen in onze andere speeltuinen en onze watervallei! Na afloop (of vooraf) kun je genieten van een frietje met mayo, een kroket, frikandel of kaassoufflé en limonade.

Dit kinderfeestje is ideaal voor de wat jongere kinderen!
 

Foto kind speelt in watervallei Ackersate
 

Kinderfeestje B

zwemmen + eten

€ 11,00 per persoon

 • Zwemmen in het binnen- en buitenbad
 • Spelen in de watervallei en bij speeltuin
 • Frietje met mayo, kroket/frikandel/kaassoufflé en limonade

Voor de echte waterratten is dit het ideale kinderfeestje! De hele middag spetteren in het water en roetsen van de superglijbanen. Zowel binnen als buiten kan iedereen zich urenlang uitleven in het water. Wie kan het langste onder water blijven of wie is het snelste door de stroomversnelling?

Het feestje wordt helemaal compleet wanneer je je buik vult, met een heerlijk bereid etentje van de snackbar.

foto jongen uit zwembad glijbaan rood Ackersate
 

Kinderfeestje C

Binnenspeeltuin + trampoline + eten

€ 12,00 per persoon

 • Spelen in de binnenspeeltuin (1 uur)
 • Trampoline springen (30 minuten)
 • Spelen in de watervallei en speeltuin
 • Frietje met mayo, kroket/frikandel/kaassoufflé en limonade

Een kinderfeestje met sport en spel en natuurlijk lekker eten! Klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin: Wie komt door alle hindernissen heen en gaat het snelste van de glijbaan? Of wie bouwt de hoogste toren met de grote bouwblokken?  Springen op de trampolines: Wie springt er het hoogste? En wie kan er al een kunstje? 

Dit kinderfeestje is ideaal voor kinderen die niet van water houden of nog geen zwemdiploma hebben!

foto trampolinepark jongen springt Ackersate
 

Kinderfeestje D

zwemmen + trampoline + midgetgolf + eten

€ 15,00 per persoon

 • Trampoline springen (30 minuten)
 • Een potje midgetgolfen
 • Zwemmen in het binnen- en buitenbad
 • Spelen in de watervallei en speeltuin
 • Frietje met mayo, kroket/frikandel/kaassoufflé en limonade

Leuk, een feestje! En iedereen zit vol met energie. Voor alle energieke kinderen is dit een perfect feestje, want je bent hier echt wel even bezig. Springen, en stuiteren in het trampoline park en vervolgens een bommetje in het zwembad of van de grote waterglijbanen. Daarna de buik vullen met heerlijk eten. Sluit af met een potje midgetgolf en net voor je weer naar huis gaat kun je ook nog spelen in de speeltuinen!
 

foto midgetgolf jongen Ackersate
 

Kinderfeestjes Voorthuizen

Er is er één jarig, hoera! Er is een jarige in ons midden, dus tijd voor een feestje! Altijd weer een uitdaging om iets leuks te bedenken als ouders/verzorgers. Op Ackersate is dit heel gemakkelijk! In ons zwembad kun je glijden van de superglijbanen, in de speeltuinen heb je urenlang speelplezier, met midgetgolfen probeer je de bal zo snel mogelijk in het gat te krijgen en op het trampolinepark spring je zo hoog mogelijk. Natuurlijk is het feestje niet compleet zonder een frietje met snack en limonade