Ackersate - Camping op de Veluwe
Omgeving
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Last minute eropuit
Extra voordelig genieten

Omgeving van Vakantiepark Ackersate

Ackersate ligt vlakbij het dorp Voorthuizen en op korte afstand van de uitgestrekte Veluwse bossen. Hier kun je volop genieten van de natuur. Bovendien profiteert Ackersate van een centrale ligging met goede en 'snelle' aan- en afvoerwegen. Zo kun je er eens een dagje opuit naar een dierenpark, klimbos of speelboerderij. Of wandel en fiets over de uitgestippelde routes.

Goed om nog even te vermelden is dat op zondag (bijna) alle winkels en restaurants in de omgeving gesloten zijn. 

Veluwe

De Veluwe is een van de mooiste gebieden van Nederland. Het staat bekend om zijn vele bossen, bloeiende heidevelden, uitgestrekte zandverstuivingen en wilde dieren.
Meer

Dagje uit

Wij hebben de leukste dagjes uit voor jou op een rijtje gezet. Wanneer je op één van de dagjes uit klikt wordt je verwezen naar de website van het desbetreffende dagje uit.
Meer

Zeumeren

Op 1,5 kilometer (looproute) van Vakantiepark Ackersate ligt recreatieplas Zeumeren.

Zeumeren is een vrijtoegankelijk, veelzijdig recreatiegebied met diverse sportieve activiteiten, verschillende zandstranden, ruime ligweiden en goede faciliteiten. 

Op Zeumeren kan je onder andere shortgolfen, waterskiën, midgetgolfen, footgolfen, wakeboarden, SUPpen, kanoën, zwemmen, zonnen en binnen en buiten spelen in het grootste avonturenparadijs van Nederland (Schateiland)!

Meer

Fietsverhuur

Wil je graag de omgeving met de fiets verkennen, maar heb je geen fiets meegenomen? Geen probleem! Op Vakantiepark Ackersate kun je fietsen huren.
Meer

Wandelen

Houd jij van wandelen? En wil je graag genieten van de bossen en de natuur op de Veluwe? Er zijn in de regio Voorthuizen volop wandelmogelijkheden. Van een rustgevende wandeling door de bossen tot een uitdagende route door de weilanden.
Meer