Ackersate - Camping op de Veluwe
Fietsverhuur
Fietsverhuur
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Vakantiepark Ackersate is het ideale startpunt voor een fietstocht door en over de Veluwe.

Er zijn in de omgeving van Voorthuizen volop goede fietspaden en fietsroutes door de bossen, langs de weilanden en over de heide. Bezoek andere dorpjes en plaatsen uit de omgeving of trek de Veluwe over met behulp van de fietsknooppunten en ANWB paddenstoelen.

Er zijn fietsroutes te koop bij de receptie die beginnen en eindigen op Ackersate. 

Fietsroutes

Zelf een fietsroute bedenken? Download de gratis applicatie op je smartphone of tablet en maak je eigen fietsroute met behulp van de ANWB paddenstoelen. De fietsknooppuntenkaart is ook te koop bij de receptie van Ackersate.

- Je kunt de app hier downloaden voor iPhone of iPad.
- Je kunt de app hier downloaden voor tablet of Android.

Daarnaast zijn via de website van route.nl al een aantal fiets- en wandelroutes uitgestippeld die beginnen en eindigen op Vakantiepark Ackersate. Deze routes zijn al door meer mensen gefietst en positief beoordeeld. Bekijk ze hier.

Routes die niet op Ackersate starten maar wel in de omgeving zijn, zijn verzameld op de website van Visit Veluwe. Zo vindt je op hun website moutainbikeroutes, fietsroutes of wandelroutes
 

Fietsverhuur

Wil je graag de omgeving per fiets verkennen, maar heb je zelf geen fietsen meegenomen? Je kunt bij Vakantiepark Ackersate fietsen huren! Om de fiets te huren ga je naar de receptie waar je alles kunt regelen of je reserveert je fiets gemakkelijk online via onderstaande button. We hebben een ruime keuze: damesfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen en mountainbikes.  

 

 
fietsverhuur
 
fietsen
 

Faciliteiten

Op Vakantiepark Ackersate is er veel te doen en beleven. Bekijk hier onze uitgebreide faciliteiten en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben.
 

Scooterverhuur

Ga de omgeving van Vakantiepark Ackersate ontdekken met een stoere, elektrische scooter! Deze kun je op Ackersate huren. Rijbewijs verplicht.
Meer