Ackersate - Camping op de Veluwe
Sanitaire voorzieningen
Sanitaire voorzieningen
Sanitaire voorzieningen
Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Ackersate beschikt over meerdere moderne, verwarmde sanitairgebouwen verspreidt over het park.  Een van de sanitairgebouwen is ook winterhard zodat u in de winter kunt komen kamperen. Onze medewerkers doen hun uiterste best om het sanitair schoon te houden. Zo kunt u optimaal genieten van de vakantie.

 

Douches

De douches zijn voorzien van een tijdsklok. Na zes minuten douchen stopt de douche zodat u de tijd heeft om zich weer om te kleden. Het gebruik van de douches is bij de prijs inbegrepen.
 

Wasserette

Door de trap af te gaan in de hal bij de receptie, kom je bij de wasserette. Hier hangt een tablet waar u met de pinpas kunt betalen. Een wasje kost € 7,50, een keer drogen kost € 4,50.
 

Afwasruimtes

Na de maaltijd is het tijd om alles weer netjes te maken en de vaat af te wassen. Alle sanitairgebouwen hebben een afwasruimte met warm water.
 

Kindersanitair

Sanitairgebouwen 3 & 5 hebben speciaal kindersanitair op lagere hoogte. Alle sanitairgebouwen zijn voorzien van een ruimte met babybadje voor de allerkleinsten.
 

Mindervalide sanitair

De sanitairgebouwen 3 & 5 hebben speciaal mindervalide sanitair. Om hier gebruik van te maken kunt u (tegen betaling van waarborg) een sleutel halen bij de receptie.
 

Privé sanitair

Op Ackersate kunt u een kampeerplaats met privé sanitair te boeken. Het privé sanitairgebouw bevat een toilet, inloopdouche en wastafel. Kijk voor beschikbaarheid bij onze zoek & boek.
 

Afwasmachines

In sanitairgebouw 3 & 5 bevindt zich een vaatwasser. De vaatwassers zijn gratis, maar de vaat voorspoelen moet wel. Zo wordt afwas doen op vakantie wel heel makkelijk!
 

Toiletten

De toiletten in de sanitairgebouwen worden voorzien van toiletpapier. U hoeft dus niet met een rol toiletpapier over de camping. Natuurlijk is er voor de dames ook een hygiënebox aanwezig.
 

Magnetron

In alle sanitairgebouwen is een magnetron aanwezig voor bijvoorbeeld het opwarmen van babyvoeding.