Ackersate - Camping op de Veluwe
Wintercamping Nederland

Wintercamping Nederland

Last minute eropuit
Extra voordelig genieten
  • 5-sterren familiecamping
  • Winterkamperen met tent, camper of caravan
  • Prachtig gelegen op de Veluwe

Wintercamping in Nederland

Wil je met je eigen tent, camper of caravan genieten van een heerlijke vakantie op een wintercamping op de Veluwe? Dan ben je bij onze 5-sterren camping aan het juiste adres. Bewonder het prachtige winterlandschap, warm op met een kop chocolademelk en geniet van het buitenleven. Winterkamperen op de Veluwe bij Vakantiepark Ackersate doe je op een Comfort XL of Comfort XL+ plaats met privé sanitair. Maak 's ochtends een lekker frisse ochtendwandeling en geniet daarna van een warme kop koffie. Heerlijk toch?

→ Goed om te weten: in de periode van 28 oktober 2023 t/m 22 maart 2024 is het zwembad gesloten en zijn andere faciliteiten beperkt geopend. Met uitzondering van de voorjaarsvakantie.
Vragen? Neem contact met ons op! 

Winterkamperen in Nederland

Deze winter kun je op onze Ardoer camping op de Veluwe komen winterkamperen met je tent op onze eigen comfort XL plaatsen. Kies voor de Comfort XL plaats en geniet van de frisse lucht als je 's ochtends je verblijf uitstapt. Wel zo fijn om te weten; je kunt gebruik maken van ons verwarmde, winterharde toiletgebouw. Een andere mogelijkheid is de Comfort XL+ plaats met privé sanitair. Deze moet je gedurende de huurperiode wel zelf schoonhouden. Liever iets meer luxe en beschik je over een caravan? Kies er dan voor om te winterkamperen met je caravan bij Vakantiepark Ackersate!

Kies je op onze wintercamping voor een comfortplaats XL? Deze zijn minstens 100 m² en voorzien van 10 ampère stroom, een eigen watertappunt, waterafvoer en CAI aanlsluiting. Hetzelfde geldt voor de comfortplaatsen met privé sanitair, alleen zijn deze gemiddeld 130 m². Wanneer je komt winterkamperen in Nederland bij Vakantiepark Ackersate is het rustig op het park, omdat de (meeste) faciliteiten zijn gesloten. Desondanks is er in het nabijgelegen dorpje Voorthuizen genoeg te beleven. Geniet van de sprookjesachtige omgeving tijdens je verblijf op onze wintercamping op de Veluwe!

Sfeerimpressie van onze wintercamping op de Veluwe

Ontdek de omgeving van onze wintercamping

Wanneer je komt winterkamperen op de Veluwe valt er in de omgeving genoeg te beleven! Met de Veluwe als achtertuin wandel of fiets je zo dit prachtige natuurgebied in. Wie weet spot je wel de big five! Ook zijn er vele mogelijkheden voor een dagje uit vanaf onze wintercamping in Nederland. Bezoek De Apenheul, Julianatoren, Dierenpark Amersfoort of Speelboerderij de Happyfarm. Zeker weten dat je (klein)kinderen een geweldige tijd beleven! Ook zijn gezellige dorpjes zoals Voorthuizen, Barneveld en Otterlo een bezoekje waard. Met wie ga jij winterkamperen in Nederland bij Vakantiepark Ackersate?

Omgeving

Ackersate ligt vlak bij het dorp Voorthuizen en op korte afstand van de uitgestrekte Veluwse bossen. Hier kun je volop genieten van de natuur.

Veelgestelde vragen over een wintercamping in Nederland

Welke wintercamping in Nederland is centraal gelegen?

Dat is Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen. Onze camping ligt bij De Veluwe, een prachtig natuurgebied en zeer centraal in Nederland. Op onze wintercamping in Nederland kun je op een Comfort XL kampeerplaats van 130 m² met stroomvoorziening en eigen watertappunt en afvoer verblijven.

Welke wintercamping in Gelderland ligt op de Veluwe?

Vakantiepark Ackersate vind je in Voorthuizen. Vanuit deze locatie kun je eenvoudig het Nationaal Park Hoge Veluwe bezoeken of een van de leuke musea of pretparken. Ga het avontuur aan en kom winterkamperen in de Veluwe. Op onze wintercamping op de Veluwe is jouw hond ook van harte welkom!