Ackersate - Camping op de Veluwe
Schoolreisje
Schoolreisje
Schoolreisje

Schoolreisje

Last minute eropuit
Extra voordelig genieten

Schoolreisje

Een gezellige dag, ochtend of middag weg met de hele klas, groep, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang of andere samenstelling? Ackersate biedt speciale arrangementen gericht op de jongste kinderen. De dag is door jullie zelf in te delen en wij denken graag met jullie mee. Voor de peuters en kleuters wordt het een fantastische dag waarin zij volop kunnen genieten.

 

Wat is er allemaal te doen?

  • Op bezoek bij de dieren in onze dierenweide. De geitjes lusten best een stukje brood en de schaapjes vinden een aai over hun vacht ook erg leuk. 
  • Spelen in de watervallei. Door gebruik te maken van de waterpompen kunnen de kinderen zelf modder maken en hier mee spelen. Ook zijn er plekken waar geen water komt en je in de 'grote' zandbak zelf mooie kastelen kunt bouwen! Hier is ook een grote glijbaan en zijn er gangen waar de peuters en kleuters doorheen kunnen kruipen.
  • Spelen in de grote speeltuin. Deze speeltuin heeft een airtrampoline (groot  springkussen) wat een leuke belevenis is. Ook kunnen ze hier schommelen, glijden, wipwappen en nog veel meer speeltoestellen ontdekken. 
  • Spelen in de binnenspeeltuin. Deze is geschikt voor kinderen tot tien jaar. De binnenspeeltuin heeft een eigen bouwhoek met grote 'lego'-stenen en een eigen ruimte voor de peuters.
  • Wanneer de groep net iets ouder is, zijn er ook mogelijkheden om gebruik te maken van onze midgetgolfbaan of trampolinepark. 
  • Natuurlijk hoort er bij een dagje uit een bekertje limonade en wat lekkers zoals een broodje knakworst, een peuter/kleuter frietje (de hoeveelheden worden aangepast) of een waterijsje! Dit kun je krijgen op ons overdekte terras of lekker buiten op het terras bij 'De vallei'. 

 

Voor alle arrangementen geldt dat deze vanaf minimaal 10 personen inclusief begeleiding te reserveren zijn. Reserveringen alleen mogelijk in de maanden mei+juni+september buiten de reguliere schoolvakanties. Neem contact met ons op om een reisje te plannen.

Schoolreisarrangementen kunnen alleen door scholen, verenigingen en organisaties worden geboekt en niet door particulieren. Voor particulieren hebben wij speciale kinderfeestjes arrangementen.

De eerste twee uur is gratis parkeren op Ackersate daarna betaalt u één euro per uur met een starttarief van drie euro.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Watervallei

Uren speelplezier beleef je in onze watervallei: zand, water, speeltoestellen, kom ook ontdekken!

Dierenweide

Ben je een dierenvriend? Dan is de dierenweide van Vakantiepark Ackersate echt iets voor jou!

Sport en spel

Op ons vakantiepark vind je diverse sportvelden, speeltuinen, een springkussen en nog veel meer.