Ackersate - Camping op de Veluwe

De multigeneratie vakantiewoning

De multigeneratie vakantiewoning

Een opvallende vakantietrend van het afgelopen seizoen is de multigeneratie vakantiewoning. Een vakantiehuisje delen met de gehele familie. Niet alleen u kunt gebruik maken van uw chalet, maar ook uw kinderen met hun gezinnen mogen er het gehele seizoen gebruik van maken.

Het is een leuke mogelijkheid om vrije tijd door te brengen met uw kleinkinderen, of u biedt uw kinderen een gezellige vakantieweek aan. Een voordeel van een vakantiewoning delen met verschillende families is dat de kosten worden gespreid, maar u hoeft uw chalet niet te verhuren aan vreemden.

Stacaravan delen

Een chalet of stacaravan op een gezellig vakantiepark is de ideale mogelijkheid voor een multigeneratie vakantiewoning. Zo kunnen ouders in het voor- en naseizoen genieten van de rust, ruimte en de mooie omgeving. Kinderen en kleinkinderen kunnen in het hoogseizoen genieten van de gezellige drukte in de zomer tijdens een leuke gezinsvakantie. Ook is het altijd leuk om de kleinkinderen in de weekenden of vakanties uit te nodigen voor een leuke logeerpartij bij opa en oma!

Zowel u als uw kinderen met hun eigen gezinnen zijn het hele seizoen welkom op Ackersate!

Meer informatie over een chalet of stacaravan op de Veluwe?

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een chalet of stacaravan? Of heeft u een mooi exemplaar gezien op ons mooie vakantiepark op de Veluwe?

Neem contact op!