Ackersate - Camping op de Veluwe

Dagje uit #3 - Schateiland Zeumeren

Vlak bij Vakantiepark Ackersate ligt Zeumeren. Een recreatiegebied waar genoeg te beleven is. Hier staat ook het grootste overdekte avonturenparadijs in Nederland: Schateiland Zeumeren! We hebben gesproken met Rien Boukema, die samen met zijn vrouw eigenaar is van alle activiteiten op dit recreatiegebied.

 

Schateiland
Schateiland is een thematisch avonturenparadijs in piratenstijl en met 5500 m2 ook de grootste in Nederland! “Kinderen kunnen hier weer even helemaal kind zijn. Geen computers en telefoons, maar zand, water, springen, klimmen en ontdekken,” vertelt Rien. ”De eigen fantasie van de kinderen gaat met ze op de loop en dat is het mooie van Schateiland.” 

Samen met de kapitein van Schateiland gaan de kinderen schatgraven of ontdekken ze de verhalen van de VOC. Met interactieve spellen testen kinderen hun kennis of worden ze een echte zandkunstenaar. 

Spelen op ‘de eilanden’ of in ‘de onderwaterwereld’, goud zoeken in het water of op de uitkijk staan in de toren, ballen schieten met het ballenkanon of als het warm is met waterballonnen in de katapulten. Alles is mogelijk bij Schateiland. Een hele dag vermaken in Schateiland is voor de kinderen tot 11/12 jaar hier geen probleem!

Het avonturenparadijs is rondom afgesloten. Zo kunnen ouders kun kinderen vrij laten spelen. Het is dus niet mogelijk dat de kinderen bij de grote waterplas van Zeumeren komen. Het wordt allemaal nog leuker wanneer je verkleed komt en je je laat schminken tot stoere piraat of mooie prinses! En als kinderen het naar hun zin hebben, hebben ouders dat vaak ook. Wat is er nu leuker dan samen met jouw kinderen meedoen?

Naast gezinnen en kinderfeestjes die naar Schateiland komen, heeft Schateiland ook schoolreisjes en familiearrangementen. “Het is leuk om te zien dat iedereen na een hele dag spelen moe maar voldaan Schateiland weer verlaat,” zegt Rien.

 
Schateiland
 
Schateiland
Schateiland