Ackersate - Camping op de Veluwe

Oud en Nieuw: Gelukkig nieuwjaar

De klok slaat 12 uur of springt op 00:00 als je een digitale klok hebt, en ineens leeft de wereld in een nieuw jaar. Niet eens de hele wereld. Wij leven in een nieuw jaar, maar door de verschillende tijdszones zijn de mensen in Amerika eerder. Of later? Ach, voor het verhaal maakt het ook niet uit. Nieuwjaar is voor veel mensen een moment van gezelligheid, familie of vrienden, terug denken aan het afgelopen jaar en vooruit kijken naar komend jaar.

Oud en Nieuw. Dat klinkt direct zo ver weg, oud. Vind je ook niet? Alsof we alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is direct achter ons moeten laten. We kijken niet meer om en gaan met volle kracht vooruit. Nieuwe doelen zijn gesteld en we weten precies wat we willen bereiken in ons leven. De kans is groot dat je je niet aangesproken voelt, wat best begrijpelijk is. De wereld is niet ineens anders en wij ook zeker niet. Verandering gaat niet van de één op de andere dag.

Over verandering gesproken. Elke winter wordt er op Vakantiepark Ackersate hard gewerkt om het park weer netjes te maken en het her en der te veranderen. Die plannen zijn vorig jaar gemaakt, zijn ze dan nu oud? Nee, wij vinden van niet en we gaan dan ook door om alles voor het nieuwe seizoen weer tiptop in orde te hebben. Dit jaar (2017) gaan we verder om de uitbreiding van Vakantiepark Ackersate af te maken. De eerste vakantievilla’s zijn ondertussen geplaatst en over een aantal weken komen de volgende. Een hele verandering voor Vakantiepark Ackersate. Voor ons, maar ook voor de gasten die al een aantal jaren op Vakantiepark Ackersate verblijven.

Verandering en ‘oud en nieuw’ is niet eens in het jaar. Als je wil kan het elke dag oud en nieuw zijn.  Wij hopen jullie in elk geval in het nieuwe seizoen weer te mogen verwelkomen op Vakantiepark Ackersate. En wensen jullie dan ook een mooi en zonnig nieuwjaar toe!

Het Ackersate Team