Ackersate - Camping op de Veluwe

'Thuis komen' op Vakantiepark Ackersate

Thuiskomen

‘Thuis’, wat is dat precies? Als we internet moeten geloven is ‘thuis’ een gevoel. Soms persoonlijk en soms kun je ‘thuis’ delen met anderen. ‘Thuis’ heeft te maken met de manier waarop je jouw leven inricht en hoe je verbonden bent met de buitenwereld. Best leuk, thuis hoeft dus niet per se één plek te zijn. En dat betekent dat je ook thuis kunt komen op Vakantiepark Ackersate!

Misschien ken je het gevoel van ‘thuis komen’ op vakantie wel. Een plek waar je al vaker komt, waar je mensen kent. Een plek waar je graag kampeert of je juist vermaakt in een verhuureenheid. Een plek waar je zelf iets hebt gecreëerd door het inrichten van je eigen stacaravan of chalet. Een plek vanwaar je de omgeving intrekt of geniet van de faciliteiten die het vakantiepark biedt.

In de winter zijn de bungalowchalets op Vakantiepark Ackersate verhuurd als tijdelijke woonruimte. Ondanks dat alle faciliteiten dan gesloten zijn hebben wij mensen hier een tijdelijk thuis kunnen bieden. Ondertussen hebben ze allemaal een plekje gevonden ergens anders, want het seizoen gaat weer beginnen. Dit betekent dat de bungalowchalets verhuurd gaan worden voor korte periodes, oftewel vakanties!

Een vakantie op Vakantiepark Ackersate is genieten; niks moet en alles mag. Ook dit jaar is er in de schoolvakanties weer een animatieteam aanwezig. Deze nemen de kinderen en jongeren mee in knutselwerkjes en sport en spel. Daarnaast kun je genieten van het zwembad met twee grote glijbanen! Ook ideaal voor als je jarig bent en hier je kinderfeestje wilt vieren. De omgeving van Vakantiepark Ackersate biedt veel mogelijkheden. Ga een dagje uit naar een dierentuin, pretpark of geniet van het strand en de watersport op recreatieplas Zeumeren.

Iedereen die wij dit jaar voor het eerst ontmoeten heten we van harte welkom! En tegen iedereen die al vaker op Vakantiepark Ackersate is geweest willen we graag zeggen: Welkom Thuis!