Ackersate - Camping op de Veluwe

De caravanmarkt leeft weer op

De caravanmarkt leeft weer op

Met de grootste caravandichtheid van Europa wisselt in Nederland jaarlijks een groot aantal caravans van eigenaar. Toch kenden we een periode van afnemende belangstelling voor de aanschaf van een stacaravan. Inmiddels zien we duidelijk weer een opleving van de markt! We kunnen gerust stellen dat stacaravans - gelukkig - weer meer in trek zijn. Een ontwikkeling die wij natuurlijk omarmen.

Er is veel belangstelling voor de aanschaf van een nieuwe, dan wel gebruikte stacaravan of chalet. Een caravan kopen doe je niet zomaar even tussendoor. Het is best een investering en binnen dat enorme aanbod wil je er zeker van zijn dat juist die ene caravan perfect bij je gezin past.

Vakantieplezier voor veel nieuwe gasten

Op Ackersate hebben wij die toenemende vraag naar caravans dus duidelijk gemerkt. Er zijn recent veel objecten van eigenaar gewisseld. Dit betekent dat wij veel nieuwe gasten op vakantiepark Ackersate mochten verwelkomen. Het is altijd weer fijn om nieuwe gasten te ontvangen op ons park. Veel van deze vakantiegangers hebben inmiddels volop kunnen genieten van het leven op de camping met al die faciliteiten én activiteiten, die je er ‘gewoon’ bij krijgt...

Ons aanbod

Op Ackersate staan nog enkele caravans en chalets te koop, zowel gloednieuw als gebruikt. Niet iedereen kan zich een gloednieuw huis op wielen permitteren. Een gebruikte stacaravan kan net zo goed in topconditie verkeren en u en uw gezin nog jarenlang vakantieplezier bieden. Er staat er dus altijd wel één tussen, passend bij uw budget en wensen. Een heerlijk idee toch om alvast bezig te zijn met nieuw vakantieplezier?!

Ook ideaal als multigeneratie vakantiewoning

Een caravan/chalet is bij uitstek geschikt als multigeneratie woning: een vakantiewoning delen met de familie. De hele familie maakt er dan gebruik van: zo kunnen ouders in het voor- en naseizoen genieten van de rust, ruimte en de mooie omgeving. Kinderen en kleinkinderen kunnen in het hoogseizoen genieten van de gezellige drukte in de zomer tijdens een leuke gezinsvakantie. En je drukt ook nog eens de kosten. Vakantiepark Ackersate is helemaal ingericht op deze trend!

Kortom, genoeg redenen om eens te kijken naar ons aanbod. Kijk op verkoop.ackersate.nl voor een overzicht!