Ackersate - Camping op de Veluwe

Dagje uit #4 - Happy Farm

 
Happy farm

Happy Farm

Uren speelplezier, zowel binnen als buiten, bij De Happyfarm in Terschuur. Klimmen en klauteren in de apenkooi, bouwen met de grote lego blokken, springen op het springkussen, buiten met de kabelbaan of op de skelters, knuffelen met de dieren… dit en nog veel meer activiteiten bij De Happyfarm in Terschuur.

Het is ondertussen vier jaar geleden dat De Happyfarm haar deuren opende. “We mogen elke dag weer nieuwe mensen ontmoeten”, vertelt eigenaresse Marijke van Ramshorst vol enthousiasme. “Geweldig om te zien hoe jong en oud zich hier binnen en buiten vermaakt. De sfeer is altijd positief en erg gemoedelijk.” Terwijl de kinderen zich uitleven op alle speeltoestellen kunnen ouders plaatsnemen op het zitgedeelde. Alhoewel… schoenen uit en meespelen is natuurlijk ook toegestaan.

 

Happy Farm
Happy farm
Happy farm

Altijd weer iets nieuws
Voor de mensen die Engels kunnen zegt de naam het al een beetje, De Happyfarm, (farm = boerderij) daar horen natuurlijk dieren bij. Dit jaar is het hok voor de dieren vernieuwd! De konijnen hebben meer ruimte gekregen en ook zijn er cavia’s bij gekomen. Deze dieren mag je aaien en vasthouden. Verder kun je onder begeleiding een rondje rijden op de pony.

Het nieuwe springkussen, dat ook dit jaar is gekomen, is voorzien van een interactief speelsysteem. Door op de knoppen in het springkussen te duwen kun je punten scoren of luisteren naar verschillende dierengeluiden. Welk spel je wilt spelen kies je zelf door dit aan te geven op het spelbord.

Marijke vertelt: “Elk jaar willen we iets nieuws zodat het leuk blijft om te komen. Op dit moment zijn we nog bezig met verdere uitbreiding van het aantal dieren. Daarnaast hebben we inspiratie genoeg voor nog meer leuke speelmogelijkheden.” Zo blijft De Happyfarm zich elke keer weer vernieuwen.

Peuterochtend
Elke woensdagochtend is het speciale peuterochtend. De oudere kinderen zijn dan op school en de allerkleinsten kunnen spelen waar ze willen. Meeveren op de lucht in het springkussen of spelen in de softplayruimte; samen leren spelen met andere peuters, de ruimte is speciaal voor hun. Ontmoet als ouder ook andere ouders met kinderen in dezelfde leeftijd. Geniet van een kop koffie of thee en deel ervaringen uit terwijl jullie genieten van de kids die een heerlijke ochtend spelen hebben. In de schoolvakanties gaat de peuterochtend niet door.

Er is er één jarig, hoera!
Elk jaar weer bedenken wat je met een verjaardagsuitje gaan doen, is nu veel makkelijker. Mooi weer of minder mooi weer. Bij De Happyfarm kun je zowel binnen als buiten spelen. Bovendien wordt er eventjes extra aandacht besteed aan de jarige in de verjaardagskamer! Liedje zingen en een klein cadeautje horen daar natuurlijk bij. “We zetten de jarige in het zonnetje”, aldus Marijke van Ramshorst. Ook schoolreisjes voor groep 1, 2 en 3 worden regelmatig bij De Happyfarm gehouden.

Dagje uit met kinderen?
Ben je nog op zoek naar een leuk dagje uit met jouw kinderen onafhankelijk van het weer? Loop dan eens binnen bij De Happyfarm in Terschuur. Je wordt er vol enthousiasme onthaald en je beleeft een geweldige dag vol speelavonturen!