Ackersate - Camping op de Veluwe

De Was(serette)

De Was(serette)

‘Ga maar lekker spelen hoor. Nee, het is niet erg als je kleren vies worden.’ Wat een luxe dat we tegenwoordig gewoon even kunnen wassen als we op vakantie zijn. En dan wel wassen in een wasmachine met automatische dosering van het wasmiddel. Geen gedoe met handwasjes. Het enige wat je nu moet doen is even je juiste instelling kiezen bij de wasserettetablet, je pinpas ervoor houden, de was in de machine stoppen en op start drukken. 

Bij de wasserette kom je meer lotgenoten tegen met een zak vol was. Een gezellig praatje komt dan al snel op gang. Waar ben jij gister geweest? En kom je al langer op Vakantiepark Ackersate? Op welke plek verblijf jij? Gezellig kennis te maken! Zullen we vanavond een bakje koffie doen? En zo ontstaan er nieuwe vakantievrienden.

De kinderen vermaken zich wel, hollen van het zwembad, naar de speeltuin, naar de animatie, ontmoeten hier andere kinderen en hebben de tijd van hun leven. Toch leuk wanneer je ’s avonds een kop koffie drinkt bij je nieuwe buren en de kinderen spelen lekker verder. Dat is toch genieten van de vakantie?

Je bloesje strijken voor dat ene bezoek aan die verre kennis die je morgen bezoekt kan bij ons in de wasserette ook. Verder heb je de strijkijzers waarschijnlijk weinig nodig op een vakantiepark. Op vakantie is over het algemeen toch wel wat gemakkelijker qua kleding. Drie dezelfde shirts in een andere kleur. Niemand die het merkt. Of in ieder geval niemand die er wat van zegt.

Verblijven op Vakantiepark Ackersate is uiteindelijk genieten en er even helemaal tussenuit zijn. De was komt wel op z’n tijd - in de wasserette of thuis in de was. Uiteindelijk neem je toch altijd iets van vieze was weer mee naar huis. Hoe groot die berg is… dat bepaal jij.

 

Wasserette op Ackersate