Ackersate - Camping op de Veluwe

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Wie overkomt het niet?! De één heeft er wat vaker mee te maken dan de ander. We hebben het over gevonden voorwerpen. Sommigen zijn steengoed geworden in het achterhalen waar spullen zijn gebleven en de ander is zijn spullen zomaar kwijt. Op een vakantiepark kom je regelmatig gevonden voorwerpen tegen.

Onze schoonmakers vinden soms de meest vreemde spullen terug in de bungalows. Van een gourmetstel tot handschoenen (in de zomer!), van schilderijen tot camera’s en van telefoonopladers tot knuffels, niets is te gek. Soms komen ze weer terug bij de eigenaar maar soms lukt het helaas ook niet. Heel af en toe blijft er zelfs wel eens iets liggen op een kampeerplaats.

 

We hebben daarom even een beschrijving gemaakt van hoe je zorgt dat je alle spullen weer bij je hebt als je naar huis vertrekt. 1 Laat iedereen zijn eigen spullen bij elkaar zoeken en zet alles op één plek (bijvoorbeeld bij de openslaande deuren van de bungalow).  2 Wanneer je alles denkt te hebben kun je de auto gaan inpakken. Auto ingepakt? 3 Zet nu alle deuren in huis open en ga één voor één alle kamers af.  Wanneer je een kamer helemaal hebt gehad, sluit je de deur. Waar wij veel spullen vinden en plekken die je dus even extra kunt controleren zijn de onderstaande:

Gevonden voorwerpen

 

  • Onder het bed (soms komt er zomaar een kledingstuk onder vandaan)
  • In alle kasten (klinkt logisch, maar heb je echt alles open gehad?)
  • Alle stopcontacten (er blijft wel eens een oplader achter)
  • Bovenop de keuken (ja, ook daar worden spullen bewaard)

Geen gestress meer, alle spullen zijn gepakt. Je gaat terug naar huis met geweldige herinneringen en nieuwe indrukken. Een volgende vakantie bij Vakantiepark Ackersate staat al in de planning.

Nu we het al even over gevonden voorwerpen hebben gehad zijn we stiekem toch wel een beetje nieuwsgierig: wat heb jij wel eens laten liggen op vakantie?