Ackersate - Camping op de Veluwe
Weg met oud en nieuw naar de Hoge-Veluwe

Weg met oud en nieuw

Last minute eropuit
Extra voordelig genieten
 • 5-sterren genieten
 • Gelegen op de Veluwe
 • Te boeken met sauna
 • Vuurwerkvrij vakantiepark

Een feestelijke start van het nieuwe jaar op de Veluwe

Oud en nieuw is een feestelijk moment van samen zijn. En wat is er nu leuker om dit samen te vieren met het gezin of vriendengroep op de Veluwe? Ga samen met je geliefden een weekend weg met oud en nieuw en kom een huisje huren op Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen. Ons aanbod van accommodaties varieert van 2-persoons chalets tot 6-persoons bungalows. Ons vakantiepark heeft een prachtige natuurrijke omgeving, perfect voor heerlijke wandelingen op de Veluwe. Wanneer je terug bent van je wandeling warm je heerlijk op met een kop warme chocolademelk op de bank. En wanneer het 12 uur is heb je al je geliefden om je heen om het nieuwe jaar goed in te luiden. Met wie ga jij een weekend weg met oud en nieuw naar de Veluwe?

→ Goed om te weten: in de periode van 28 oktober 2023 t/m 22 maart 2024 is het zwembad gesloten en zijn andere faciliteiten beperkt geopend. Met uitzondering van de voorjaarsvakantie.
Vragen? Neem contact met ons op! 

Vind jouw ideale vakantiehuis ⤵

Feestelijk genieten in een vakantiehuis

Wanneer je ervoor kiest een huisje te huren met oud en nieuw bij Ackersate verblijf je in een sfeervol chalet. Hierbij heb je de keuze uit onder andere de gezellige Studiochalets of de Valleichalet. Onze chalets zijn in alle gemakken voorzien. Zo zijn de chalets uitgerust met een compleet ingerichte keuken waar je 's avonds heerlijk in kunt kokerellen. Daarnaast zijn de chalets ook voorzien van een moderne badkamer. De Valleichalet heeft zijn naam te danken aan de Watervallei waar het chalet op uitkijkt. Het chalet is iets hoger geplaatst waardoor je heerlijk kunt genieten van het mooie uitzicht. Alle voorzieningen zijn aanwezig in de accommodaties. Zo geniet je van:

  Volledig ingerichte keuken

  Ideaal voor een uitgebreid diner of ontbijt.

  Opwarmen in de sauna

  De 6-persoons villa beschikt over een heerlijke sauna.

  Uitzicht op de vallei of de bossen

  Wat heeft jouw voorkeur?

Wat eerdere gasten ons vroegen

Wat is er te doen in de omgeving?

In de omgeving van Voorthuizen valt voldoende te beleven. Zo kun je er heerlijk op uit gaan voor een prachtige wandeling op de Veluwe, een bezoek brengen aan een van de vele attracties in de omgeving of een van de omliggende plaatsen zoals Amersfoort, Kootwijk, Nijkerk en Stroe bezoeken. Of bezoek een winterfair, zoals de Beeldentuin in Garderen waarin je teruggaat naar het Engeland van 1850. 

Met hoeveel personen kan ik een vakantie boeken?

Je weekendje weg met oud en nieuw kan met minimaal 2 personen en met maximaal 6 personen. Perfect voor quality time met je geliefden. Proost samen op het nieuwe jaar en ontdek de charme van de Veluwe tijdens oud en nieuw.

Is jullie vakantiepark vuurwerkvrij?

Ja, op ons vakantiepark is het nadrukkelijk verboden om vuurwerk af te steken. Op die manier kunt u in alle rust genieten van een fijn oud en nieuw. Wij kunnen niet garanderen dat in de omliggende omgeving van ons vakantiepark wel vuurwerk wordt afgestoken.