Ackersate - Camping op de Veluwe
Weg met oud en nieuw naar de Hoge-Veluwe

Weg met oud en nieuw

  • 5-sterren vakantiepark
  • Gelegen op de Veluwe
  • Accommodaties geschikt voor 2 tot 6 personen

Weg met oud en nieuw naar de Veluwe

Oud en nieuw is een feestelijk moment van samen zijn. En wat is er nu leuker om dit samen te vieren met het gezin of vriendengroep op de Hoge Veluwe? Ga samen met je geliefden een weekend weg met oud en nieuw en kom een huisje huren op Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen. Ons aanbod van accommodaties varieert van 2-persoons chalets tot 6-persoons bungalows. Ons vakantiepark heeft een prachtige natuurrijke omgeving, perfect voor heerlijke wandelingen op de Veluwe. Wanneer je terug bent van je wandeling warm je heerlijk op met een kop warme chocolademelk op de bank. En wanneer het 12 uur is heb je al je geliefden om je heen om het nieuwe jaar goed in te luiden. Met wie ga jij een weekend weg met oud en nieuw naar de Veluwe?

→ Goed om te weten: in de periode van 28 oktober 2023 t/m 22 maart 2024 is het zwembad gesloten en zijn andere faciliteiten beperkt geopend. Met uitzondering van de voorjaarsvakantie.
Vragen? Neem contact met ons op! 

 

Huisje huren met oud en nieuw op Veluwe

Wanneer u ervoor kiest een huisje te huren met oud en nieuw bij Ackersate verblijft u in een sfeervol chalet. Hierbij heb je de keuze uit onder andere de gezellige Studiochalets of de Valleichalet. Onze chalets zijn in alle gemakken voorzien. Zo zijn de chalets uitgerust met een compleet ingerichte keuken waar je 's avonds heerlijk in kunt kokerellen. Daarnaast zijn de chalets ook voorzien van een moderne badkamer. De Valleichalet heeft zijn naam te danken aan de Watervallei waar het chalet op uitkijkt. Het chalet is iets hoger geplaatst waardoor je heerlijk kunt genieten van het mooie uitzicht. In de winter zijn de faciliteiten op het park gesloten, maar dat mag de pret niet drukken. In de omgeving van Voorthuizen valt voldoende te beleven. Zo kun je er heerlijk op uit gaan voor een prachtige wandeling op de Veluwe, een bezoek brengen aan een van de vele attracties in de omgeving of een van de omliggende plaatsen zoals Amersfoort, Kootwijk, Nijkerk en Stroe bezoeken.