• Comfortabele accommodaties
  • 5-sterren camping op de Veluwe
  • Unieke vakantie

Winter op de Veluwe bij Ackersate

Schaatsen, een wandeling door het winterse landschap op de Veluwe, genieten van een kop warme chocolademelk; dit is slechts een voorproefje van jouw verblijf op de Veluwe tijdens de winter op Vakantiepark Ackersate. Onze 5-sterren camping in Gelderland heeft een prachtige ligging in de natuur met de Veluwe als achtertuin waar je kunt verblijven in een vakantiehuis of de keuze hebt om te kamperen met je eigen kampeermiddel. Zo ervaar je het échte wintergevoel bij Vakantiepark Ackersate. Waar gaat jouw voorkeur naar uit tijdens de winter bij Vakantiepark Ackersate?

➡️ Tijdens de winterperiode (november t/m eind maart) zijn onze faciliteiten gesloten. 

 

Vakantiehuizen in de winter

Onze vakantiehuizen bieden plek aan 2 tot 24 personen; perfect om er met z'n tweetjes tussenuit te gaan of voor een gezellig vrienden- of familieweekend! Onze vakantiehuizen bestaan onder andere uit chalets en villa's. Zie jij jezelf al zitten bij de buitenhaard met een glas glühwein bij de 6-persoons vakantievilla? Of kruip samen op de bank voor de tv met wat lekkers in de 4-persoons vakantievilla op onze camping in de winter.

Wanneer je kiest voor een vakantiehuis huren in de winter op ons bungalowpark in Voorthuizen, geniet je van een ruim opgezet en stoer ingericht vakantiehuis. De keuken is volledig ingericht, de badkamer is voorzien van een douche met toilet of apart toilet en de slaapkamers beschikken over comfortabele bedden. Sommige vakantiehuizen zijn huisdiervriendelijk, dus neem ook zeker je trouwe viervoeter mee! Je komt helemaal tot rust in een van onze comfortabele vakantiehuizen in de winter.