1. 5-sterren camping op de Veluwe
  2. Winterkamperen én accommodaties
  3. Dineren in Restaurant het Karrewiel

Winter op de Veluwe bij Ackersate

Schaatsen, een wandeling door het winterse landschap op de Veluwe, genieten van een kop warme chocolademelk; dit is slechts een voorproefje van jouw verblijf op de Veluwe tijdens de winter op Vakantiepark Ackersate. Onze 5-sterren camping in Gelderland heeft een prachtige ligging in de natuur met de Veluwe als achtertuin waar je kunt verblijven in een vakantiehuis of de keuze hebt om te winterkamperen met je eigen kampeermiddel. Zo ervaar je het échte wintergevoel bij Vakantiepark Ackersate. Waar gaat jouw voorkeur naar uit tijdens de winter?

Winterkamperen op de Veluwe

Deze winter kun je op onze Ardoer camping op de Veluwe met je eigen kampeermiddel komen winterkamperen op onze eigen comfort XL plaatsen. Geniet van de frisse lucht als je 's ochtends je tent of caravan uit stapt. Neem je spullen mee en ga naar ons verwarmde, winterharde toiletgebouw. Een andere mogelijkheid is een comfort kampeerplaats met eigen privé sanitair. Deze moet je gedurende de huurperiode wel zelf schoonhouden.

De comfortplaatsen zijn minstens 100 m² en voorzien van 10 ampère stroom, eigen watertappunt, waterafvoer en CAI. Hetzelfde geldt voor de comfortplaatsen met privé sanitair, alleen zijn deze gemiddeld 130 m². Kom je ook winterkamperen?

Op Vakantiepark Ackersate is het in de winter rustig omdat de faciliteiten zijn gesloten. Ondanks dat de faciliteiten gesloten zijn, is er in het nabijgelegen dorpje Voorthuizen genoeg te beleven. Geniet van de sprookjesachtige omgeving van de Veluwe.

Vakantiehuizen in de winter

Onze vakantiehuizen bieden plek aan 2 tot 24 personen; perfect om er met z'n tweetjes tussenuit te gaan of voor een gezellig vrienden- of familieweekend! Onze vakantiehuizen bestaan onder andere uit chalets en villa's. Zie jij jezelf al zitten bij de buitenhaard met een glas glühwein bij de 6-persoons vakantievilla? Of kruip samen op de bank voor de tv met wat lekkers in de 4-persoons vakantievilla.

Wanneer je kiest voor een vakantiehuis huren in de winter op ons bungalowpark in Voorthuizen, geniet je van een ruim opgezet en stoer ingericht vakantiehuis. De keuken is volledig ingericht, de badkamer is voorzien van een douche met toilet of apart toilet en de slaapkamers beschikken over comfortabele bedden.

Sommige vakantiehuizen zijn huisdiervriendelijk, dus neem ook zeker je trouwe viervoeter mee! Je komt helemaal tot rust in een van onze comfortabele vakantiehuizen in de winter.