Ackersate - Camping op de Veluwe
Kerstvakantie op de Veluwe

Huisje huren met kerst

  • Vier kerst op de Veluwe
  • 5-sterren vakantiepark
  • Accommodaties voor max. 12 personen

Kerst op de Veluwe

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Kerst! De tijd van gezellige lichtjes, knus zitten bij de kerstboom, lekker lang natafelen en samenzijn met het gezin. Deze bijzondere tijd wil je natuurlijk doorbrengen met je geliefden. Ga er daarom dit jaar met het gezin tussenuit en kom een huisje huren met kerst op de Veluwe. Onze accommodaties bieden plaats aan maximaal 12 personen. Wij begrijpen natuurlijk dat kerst niet compleet is zonder je geliefde hond. Daarom is ook je trouwe viervoeter van harte welkom in onze accommodaties. Geniet van heerlijke glühwein, lekkere hapjes en vooral veel aandacht voor elkaar. Ervaar het echte kerstgevoel bij Vakantiepark Ackersate tijdens je kerstvakantie op de Veluwe. Met wie kom jij een vakantiehuis huren met kerst?

→ Goed om te weten: tijdens de winterperiode (november t/m eind maart) zijn het zwembad en een groot deel van de horeca gesloten.

 

Vakantiehuis huren met kerst op de Veluwe

Wanneer u er voor kiest een huisje te huren met kerst bij Vakantiepark Ackersate verblijft u in een van onze gezellige chalets of bungalows. Onze vakantiehuizen zijn sfeervol en modern ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Duik de 25e of 26e de keuken in en bereid gezamenlijk een heerlijk kerstdiner of maak gebruik van afhaalmogelijkheden. De mooie bosrijke omgeving van de Veluwe biedt de perfecte uitvalsbasis voor heerlijke winterwandelingen met het gezin. Kruip bij thuiskomst heerlijk samen voor de tv voor een leuke kerstfilm of speel een ouderwets familiespel. In de winter zijn de faciliteiten op het park gesloten. Ondanks dat de faciliteiten gesloten zijn valt er in en om Voorthuizen voldoende te beleven. Maak bijvoorbeeld een lange winterse wandeling over de Veluwe tijdens de gezellige feestdagen.

Boek nu uw kerstvakantie op de Veluwe
 

Liever verblijven met oud en nieuw?