Ackersate - Camping op de Veluwe

Zwembad Coronamaatregelen

Laatste update: 30-06-2021

Zwembad coronamaatregelen

Het zwembad is volledig geopend, wel geldt een maximaal aantal personen. 

 

 
 
anwb coronamaatregelen keurmerk
 

De zwembadregels

Met ‘thuis’ in onderstaande regels wordt het eigen kampeermiddel, chalet of stacaravan, of de gehuurde accommodatie bedoeld.

Algemeen

  1. Houd de door het RIVM voorgeschreven afstanden aan. Dit is o.a. 1,5 meter voor personen ouder dan 18 jaar. 
  2. Wanneer je komt doe je dit alleen of kom met personen uit jouw huishouden & met persoonlijk vervoer: zoals te voet of met de fiets.
  3. Volg altijd de aanwijzingen van de daartoe bevoegde personen op.
  4. Van te voren wordt de gezondheidscheck afgenomen. Indien je naar binnen gaat geef je automatisch antwoord op alle vragen met 'nee'.

We hebben een looproute ingericht. Dit betekent dat je bij het binnenbad het zwembad in gaat en bij de binnenspeeltuin het zwembad weer verlaat. 

Kleedruimtes mogen gebruikt worden, maar zorg voor het gemak dat je vooraf de zwemkleding aan hebt.

Pauze houden en genieten van de zon graag zo veel mogelijk bij het eigen kampeermiddel of verblijfsaccommodatie.

 

Het toegangsysteem

We hebben een prachtig systeem om reserveren in tijdsblokken te voorkomen. Als een van de weinigen in Nederland kun je bij ons nagenoeg altijd zwemmen zonder vooraf te reserveren. Dit vergt wel enige medewerking vanuit de gasten.

Bij het naar binnen gaan van het zwembad check je in met je persoonlijke pas of bandje die je hebt gekregen bij aankomst op het park, of die je al bezit als vaste gast. 

Je gaat lekker zwemmen, maar houdt met een schuin oog de stoplichten in de gaten. Brandt hij groen dan mag je lekker blijven zwemmen, wordt hij oranje of rood dan vragen we je om regelmatig op de schermen te kijken. Verkleurt jouw blokje (jullie plek) oranje of rood dan vragen we je om het zwembad te verlaten. 

Vergeet bij het verlaten niet om met elke pas waarmee je hebt ingecheckt ook uit te checken. Zo verdwijn je van het scherm en krijgen anderen ook de ruimte om te zwemmen. Goed in - en uitchecken is dus erg belangrijk!

Let op: 1 pas/bandje per persoon (die een diploma heeft), we controleren regelmatig op misbruik!

Kom je later op de dag weer zwemmen dan telt de tijd van de ochtend mee. Het is de tijd per plaats en niet per persoon. Is het die middag weer druk dan ben je weer eerder rood. 
Mocht het te druk zijn dan gaat er ook met regelmaat een alarm af en verzoeken we mensen echt het zwembad te verlaten als je al langer binnen bent. De toegangsdeuren gaan dan automatisch op slot, tot er mensen zijn die het bad verlaten hebben.

We bedanken jullie voor alle medewerking.

 

 

Extra informatie


Extra chloor
Het zwembadwater heeft een hogere dosis chloor dan standaard, maar nog steeds binnen het wettelijk maximum. Ook dit is een regel waar zwembaden zich aan moet houden. Houd er voor uzelf dus rekening mee als u gevoelig bent voor chloor.

Routing
In het zwembad is een aparte routing gemaakt. We vragen u dan ook deze te volgen.


Toegang
U moet in het bezit zijn van een geldig 'verblijfsbewijs' op Ackersate om het zwembad in te kunnen. Dit betekent dat de draaideur alleen open gaat wanneer een geldige toegangspas of toegangsbandje wordt aangeboden. Op beiden zit een zogenaamd anti-passback systeem waardoor ze niet aan elkaar door gegeven kunnen worden. Meer informatie over de toegangssleutels leest u op deze pagina: https://www.ackersate.nl/toegangssleutels 

 

Zwembad

Bekijk hier de verschillende baden en glijbanen van het zwembad!
 

Corona

Lees hier meer over de andere corona-maatregelen op Ackersate.