Ackersate - Camping op de Veluwe

Toegangssleutels

Toegangen tijdens uw verblijf

Tijdens het verblijf op Ackersate heeft u toegang tot uw accommodatie of toiletgebouwen, het zwembad en eventuele slagbomen. Deze toegang kan op drie manieren. Een combinatie van onderstaand is ook mogelijk.
1. U heeft een fysieke sleutel
2. U heeft een Ackersate pas 
3. U heeft een Ackersate polsbandje 

 

1. Ackersate Sleutel

De sleutel die u ontvangen heeft geef toegang tot uw accommodatie. Naast deze sleutel heeft u ook passen ontvangen als toegang tot het zwembad en de eventuele slagbomen waar u doorheen moet.

 

2. Ackersate Pas

De Ackersate pas geeft (middels een ingebouwde chip) toegang tot uw accommodatie of tot de toiletgebouwen die behoren bij uw kampeerplaats en tot het zwembad. Dit is een andere pas dan u gebruikt voor de toegang tot de slagbomen wanneer u hier doorheen moet. 

Toegangspas Ackersate
 

3. Ackersate Polsbandje

Het Ackersate polsbandje geeft toegang (middels een ingebouwde chip) tot uw accommodatie of tot de toiletgebouwen die behoren bij uw kampeerplaats en tot het zwembad.

Daarnaast is het mogelijk om bij De Vallei en bij de IJscorner het bandje als betaalmiddel te gebruiken. Hiervoor kunt u een bedrag op het bandje zetten bij de zelfbedieningskassa in de receptie of bij de kassa van De Vallei en de ijscorner.

Met het bandje kunt u niet de eventuele slagbomen waar u doorheen moet openen. Hiervoor ontvangt u een aparte toegangspas.

 

Het opwaarderen bij de zelfbedieningskassa:
Deze kassa bevindt zich in de hal van de receptie. Bij de kassa hangt een stappenplan hoe u geld op het bandje kunt zetten. Let erop dat contant betalen niet mogelijk is! Het bedrag dat u op het bandje zet kunt u niet laten uitkeren of terugstorten. Verliest u het bandje? Dan bent u uw geld kwijt. 

 

Het opwaarderen bij de De Vallei en de ijscorner:
De medewerkers bij De Vallei en de ijscorner kunnen uw bandje met het gewenste bedrag opwaarderen. U kunt ben hen (met pin en contant) betalen. Het bedrag dat u op het bandje laat zetten kunt u niet laten uitkeren of terugstorten. Verliest u het bandje? Dan bent u uw geld kwijt. 

 

 
softijs op Ackersate
 
Vallei Ackersate
 
zwembad glijbaan Ackersate