Toegangen tijdens uw verblijf

Tijdens het verblijf op Ackersate heeft u toegang tot uw accommodatie of toiletgebouwen, het zwembad en eventuele slagbomen. Deze toegang kan op drie manieren. Een combinatie van onderstaand is ook mogelijk.
1. U heeft een fysieke sleutel
2. U heeft een Ackersate pas 
3. U heeft een Ackersate polsbandje 

 

1. Ackersate Sleutel

De sleutel die u ontvangen heeft geef toegang tot uw accommodatie. Naast deze sleutel heeft u ook passen ontvangen als toegang tot het zwembad en de eventuele slagbomen waar u doorheen moet.

 

2. Ackersate Pas

De Ackersate pas geeft (middels een ingebouwde chip) toegang tot uw accommodatie of tot de toiletgebouwen die behoren bij uw kampeerplaats en tot het zwembad. Dit is een andere pas dan u gebruikt voor de toegang tot de slagbomen wanneer u hier doorheen moet. 

Toegangspas Ackersate
 

3. Ackersate Polsbandje

Het Ackersate polsbandje geeft toegang (middels een ingebouwde chip) tot uw accommodatie of tot de toiletgebouwen die behoren bij uw kampeerplaats en tot het zwembad.

Daarnaast is het mogelijk om bij De Vallei en bij de IJscorner het bandje als betaalmiddel te gebruiken. Het bandje dat u heeft ontvangen is voorzien van € 2,-. Dit bedrag kunt u ophogen bij de zelfbedieningskassa in de receptie of via een app op uw telefoon. 

Met het bandje kunt u niet de eventuele slagbomen waar u doorheen moet openen. Hiervoor ontvangt u een aparte toegangspas.

 

Opwaarderen bij de zelfbedieningskassa:

Deze kassa bevindt zich tegenover de balies in de receptie. Bij de kassa hangt een stappenplan hoe u geld op het bandje kunt zetten. Let erop dat contant betalen niet mogelijk is! Het bedrag dat u op het bandje zet kunt u ook niet laten uitkeren of terugstorten. Verliest u het bandje? Dan bent u uw geld kwijt. 

 

Opwaarderen met de ‘knip’ app: 

Om geld op het bandje te zetten middels de app download u in de Playstore/ Appstore de app: Knip (uitgever Twelve). 

Download via deze link de app voor Apple of download via deze link de app voor Android. Of scan de QR-codes onderaan de pagina met de telefoon om naar de Playstore/Appstore te gaan.

Na het downloaden van de app volgt u onderstaande stappen:

 1. Vul uw eigen (geldige) mailadres in wanneer de app opent.
 2. U krijgt nu 3 mogelijkheden om het bandje op te waarderen. Om het bandje van Ackersate op te waarderen kiest u voor: Betaalpasnummer.
 3. Klik bovenin op de witte balk om de code handmatig in te vullen (er is geen QR-code beschikbaar) vul hier de betaalpasnummer/cijfercode in die op het bandje staat. 
 4. Bevestig met de knop gereed.
 5. Er wordt gevraagd om een CVC-code. Dit is de onderste code op het bandje bestaande uit cijfers en letters. Let op! deze code is hoofdletter gevoelig.
 6. Bevestig met de knop gereed. Er zal nu e-mail verstuurd worden naar het mailadres dat eerder in het proces is opgegeven. 
 7. Open de link in de e-mail op de telefoon. Dit brengt u terug naar de app. Hier mee is het mailadres en het bandje activeert.
 8. Maak vervolgens het volledige account zoals aangegeven. Hierna bent u ingelogd.
 9. Om op te waarderen klikt u op ‘rekeningen’.
 10. Wanneer u op de witte stip drukt kunt u een bedrag invoeren en direct met i-Deal betalen. Dit bedrag wordt vervolgens bijgeladen op het bandje. Het huidige saldo is zichtbaar in de app.

 

Extra bandjes toevoegen aan 1 app account?

 • Druk op het hoofdscherm in de app: Linksboven op de 3 streepjes
 • Druk op Toevoegen
 • Voer de stappen uit zoals eerder beschreven

Via de app bestaat er wel een mogelijkheid om uw geld terug te laten storten op uw bankrekening. Houdt er rekening mee dat dit wel tot twee week kan duren voordat u uw geld terug ontvangt.

 
 

QR code voor de Knipp app - Apple

QR code voor de Knipp app - Apple
 

QR code voor de Knipp app - Android

QR code voor de Knipp app - Android
 
Ackersate polsbandjes
 
softijs op Ackersate
 
Vallei Ackersate
 
zwembad glijbaan Ackersate