• Zonnepanelen
  • Oplaadpalen
  • Grijs water
  • Pelletkachel
  • Green Key Gold
 

Milieubewust

Terwijl jij heerlijk vakantie viert zijn wij bezig om het vakantiepark zo milieuvriendelijk/duurzaam te maken. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Ackersate belangrijk. O.a. de Gouden Green Key bevestigt dat Vakantiepark Ackersate oog heeft voor het millieu en zijn omgeving. Wij willen jullie laten zien waar Ackersate aan werkt en welke technieken er worden gebruikt.

 

Zonnepanelen

Met de solarparking en de zonnepanelen als dak van het trampolinepark wekken wij onze eigen zonne-energie op. We kunnen hiermee 1/3 deel van onze jaarplaatsen voorzien van stroom.

Grijs water

In het zwembad stroomt soms heel wat water weg. Dit water wordt gefilterd en vervolgens gebruikt om de toiletten in de toiletgebouwen mee door te spoelen. 

 

Oplaadpalen elektrische auto's

Oplaadpalen voor elektrische auto's hebben wij op verschillende punten op het park staan. Je kunt ze vinden bij de receptie, op de parkeerplaats bij de kampeervelden, op de tweede parkeerplaats aan de Harremaatweg en op de parkeerplaats aan de Brugveenseweg. Ook heeft Ackersate auto's die volledig elektrisch rijden. 

Pelletkachel

Om het zwembad te verwarmen maken wij gebruik van een pelletkachel. Deze kachel brand op houtkorrels gemaakt van snoeiafval of zaagsel van houtbedrijven. De Pelletkachels zijn zuiniger, schoner en leiden tot minder CO2 uitstoot. 

 

Green Key Gold

Alles omtrent duurzaamheid wordt vastgelegd in het Green Key dossier. Hierin houden we alle gegevens bij om net even iets extra's te doen voor het milieu. Hierbij gaan we verder dan de gewone wet en regelgeving van ons eist. Zelfs zo ver dat wij het gouden certificaat hebben behaald!

Zwembad

Kom lekker zwemmen in ons binnen- en buitenzwembad met twee glijbanen! Spetterpret gegarandeerd.
Meer
 

Kamperen

Kom kamperen op de Veluwe bij Vakantiepark Ackersate en profiteer van uitgebreide voorzieningen, waaronder zwembaden mét glijbanen en een prachtige omgeving.
 

Accommodaties

🏡 Een chalet, bungalow, tentvilla of safaritent huren doe je bij Ackersate. De accommodaties zijn compleet ingericht en geschikt voor 2 tot 12 personen.