1. Zonnepanelen
  2. Oplaadpalen
  3. Green Key Gold

Milieubewust

Terwijl jij heerlijk vakantie viert zijn wij bezig om het vakantiepark zo milieuvriendelijk te maken. Hiervoor gebruiken wij verschillende technieken die we graag met jullie delen.

Zonnepanelen

Met de solarparking wekken wij onze eigen zonne-energie op. Een deel van de parkeerplaats hebben we overdekt en daarop zonnepanelen gelegd. Hiermee worden de privé saniair voorzieningen van stroom voorzien.

Grijs water

In het zwembad stroomt soms heel wat water weg. Dit water wordt gefilterd en vervolgens gebruikt om de toiletten in de toiletgebouwen mee door te spoelen. 

Oplaadpalen elektrische auto's

Oplaadpalen voor elektrische auto's hebben wij op verschillende punten op het park staan. Je kunt ze vinden bij de receptie, op de parkeerplaats bij de kampeervelden en op de tweede parkeerplaats aan de Harremaatweg. Ook heeft Ackersate auto's die volledig elektrisch rijden. 

Pelletkachel

Om het zwembad te verwarmen maken wij gebruik van een pelletkachel. Deze kachel brand op houtkorrels gemaakt van snoeiafval of zaagsel van houtbedrijven. De Pelletkachels zijn zuiniger, schoner en leiden tot minder CO2 uitstoot. 

Green Key Gold

Alles omtrent duurzaamheid wordt vastgelegd in het Green Key dossier. Hierin houden we alle gegevens bij om net even iets extra's te doen voor het milieu. Hierbij gaan we verder dan de gewone wet en regelgeving van ons eist. 

Zonnepanelen
Oplaadpalen elektrische auto's
Green key goud