Zwemmen

Zoek & boek

Kamperen
Huren

Zwembad

Het zwembad is geopend tot en met 27 oktober 2018. Vanaf 29 maart 2019 zijn jullie weer van harte welkom!

 

Vakantiepark Ackersate is een camping met zwembad op de Veluwe. Hier kan jong en oud genieten van een heerlijke vakantiedag!

Het overdekte zwembad telt maar liefst twee superwaterglijbanen en vier baden. Je kunt lekker zwemmen in het 'grote' zwembad of tot rust komen in de whirpool. Kinderen kunnen hun gang gaan in het kinderbad. Hier zorgen de twee kleine glijbanen en leuke fonteintjes voor extra spetterpret. En voor de allerkleinsten is er nog een mediterraans spartelbad. Tijdens warme zomerdagen kan het dak van het zwembad deels open worden geschoven.

Naast het overdekte zwembad heeft Vakantiepark Ackersate nu ook een buitenbad! Bij hoge temperaturen kun je lekker afkoelen in het verfrissende water. Bij koudere dagen is het water in het buitenbad verwarmd. (vanaf 1 oktober wordt het buitenbad niet meer verwarmd) De stroomversnelling in het buitenbad zorgt voor extra uitdaging voor de echte zwemmers. 

Ben je niet bij ons op vakantie en wil je wel komen zwemmen? Dat kan! Lees hieronder hoe het werkt.

 

Toegang

  • Verblijf je op ons vakantiepark? Dan mag je natuurlijk gratis gebruik maken van het zwembad! (m.u.v. de Hotelchalets)
  • Alle bezoekers en niet-gasten van buitenaf mogen komen zwemmen. De toegang is dan € 5,00 p.p.
  • Vaker komen zwemmen? Voor € 50,00 zijn er 12-badenkaarten te koop. Deze zijn een jaar geldig. 
  • Vier je kinderfeestje in ons zwembad. Klik hier voor meer informatie.

De toegang tot het zwembad regel je bij de receptie van Vakantiepark Ackersate. Met behulp van een vingerscan kun je door de toegangspoortjes.

 

Zwemmen voor ouderen

‘s Morgens van 09.00 tot 10.30 uur is er zwemmen voor ouderen. Bent u op leeftijd en wilt u baantjes komen trekken maar verblijft u niet op Vakantiepark Ackersate? Ook u bent van harte welkom! Wanneer u graag vaker wil komen baantjes trekken dan kunt u een 12-badenkaart aanschaffen speciaal voor baantjes trekken. Deze badenkaart is een jaar geldig en kost € 40,00.

 

  

Groot binnenbad

In het grote binnenbad van 10 bij 20 meter komt jouw fantasie tot leven. Duik naar de bodem of klim op de speelopblaasboot die soms in het water ligt. 's Ochtends is dit het bad waar ouderen baantjes kunnen trekken.

Kinderbad

Het kinderbad is 70 centimeter diep en daarom perfect geschikt voor de jonge zwemmers onder ons. Het bad is 9 bij 7 meter en heeft twee leuke glijbanen. Daarnaast zijn er verschillende fonteintjes voor extra spetterpret.

Spartelbad

Dit spartelbad is gemaakt voor de allerkleinsten. Met een diepte van 10 tot 30 centimeter kunnen zij (onder begeleiding) zelfstandig in het water spelen. Het bad is 7 bij 7 meter groot en voorzien van verschillende speelelementen in mediterrane sfeer.

Whirlpool

In het heerlijke warme water van de whirlpool kun je even lekker ontspannen. Al bubbelend droom je weg en denk je aan jouw heerlijke vakantie.

Super glijder

In de glijbaan Super Glijder ga in je volle vaart naar beneden. Tijd om nog een keer te gaan!

Crazy Cone

De Crazy Cone is een glijbaan met een trechter. Van links naar rechts met de stroom van het water mee ga jij deze glijbaan af. 

Groot buitenbad

In het buitenbad van 10 bij 25 meter heb je uren zwemplezier. Bij warme dagen is het water heerlijk verfrissend en bij koudere dagen is het water verwarmd. Dobber door de stroomversnelling of zwem er juist extra hard doorheen. Geniet van de massage wand die je ook in het buitenbad vind.

Video

Uitbreiding zwembad

Vakantiepark Ackersate groeit en daarom is ook het zwemad uitgebreid! Hierdoor ontstaat er nog meer zwemplezier voor jong en oud. Zwemmen kan nu in het al bestaande binnenzwembad of in het nieuwe buitenzwembad met stroomversnelling!

Binnen en buiten bij elkaar zijn er maar liefst zes baden en twee superglijbanen! Van een spartelbad voor de allerkleinsten tot een whirlpool voor de genieters. Op Vakantiepark Ackersate is zwemplezier gegarandeerd. 

Uitbreiding zwembad