Kom ook naar onze Vakantiepark Kijkdagen!

 
  1. Bekijk het park
  2. Kies je eigen plaats
  3. Boek je vakantie
  4. ANWB TopCamping
 

De vakantiepark kijkdagen, of voor sommigen bekend onder de naam 'camping kijkdagen' zijn drie weekenden in het jaar. Een weekend in januari, februari en maart. Tijdens deze weekenden heet Ackersate jullie van harte welkom om het vakantiepark te komen bekijken. Op het overdekte terras kun je genieten van een kop koffie of thee en staat er een slide-show met prachtige foto's klaar. Neem de plattegrond mee en maak een wandeling over het vakantiepark. Bij mooi weer mag je tijdens de kijkdagen gratis een potje midgetgolfen! Natuurlijk kunnen onze medewerkers jullie precies vertellen welke plaatsen er nog vrij zijn. Kom ook en beleef voorpret voor de vakantie!
 

Kijkdagen 2021:

  • 16 & 17 januari
  • 13 & 14 februari
  • 13 & 14 maart

Op zaterdag tussen 10:00 uur & 16:00 uur
Op zondag tussen 11:00 uur & 16:00 uur

 

Kun je niet op bovenstaande data? Niet getreurd! Ook op andere dagen en in andere weekenden staan de medewerkers van Ackersate klaar om jullie het park te laten zien. 

 

Vier vakantie op Ackersate

Kom vakantie vieren op Ackersate! Verblijf in een comfortabele accommodatie, kom kamperen of ga voor de echte glamping ervaring. Vakantiepark Ackersate biedt u uitgebreide mogelijkheden.