Ackersate - Camping op de Veluwe

Routebeschrijving

Vakantiepark Ackersate ligt net buiten het dorp Voorthuizen en midden op de Veluwe. Het vakantiepark ligt mooi centraal in Nederland en is dus prima te bereiken!

Het adres van Ackersate is Harremaatweg 26, Voorthuizen.


Met de auto

Vakantiepark Ackersate is vanaf nu het beste te bereiken via de recreatieroute R101. Dit is waarschijnlijk anders dan uw navigatie aangeeft. Wij adviseren om daarom onderstaande route aan te houden. 

U bereikt Vakantiepark Ackersate vanuit het westen en het oosten via de A1. U neemt de afslag Voorthuizen (afrit 16) en houdt de borden R101 / N303 aan. De R101 blijft u volgen richting Garderen. Sla pas rechtsaf wanneer ook de borden R101 richting Garderen deze kant op gaan. Hierna bij de rotonde linksaf, de R101 gaat verder op de N344. Na 200 meter rechtsaf de Bosweg op. Aan het einde van de weg slaat u linksaf. Ackersate bevindt zich aan uw rechterhand. 

Vanuit het noorden kunt u binnendoor via Ermelo en Putten naar Voorthuizen. In het dorp rijdt u ook richting Garderen en neemt de weg verder zoals hierboven vermeld. Vanuit het zuiden kunt u het beste via Utrecht of Arnhem naar de A1. Vanuit het oosten kunt u via Apeldoorn richting Voorthuizen en slaat u ook af bij de Bosweg. 

 

Voor een uitgebreidere routebeschijving zie Google Maps.

 

Met het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar Ackersate? Dan adviseren wij om je reis te plannen via 9292.nl. Vanaf bushalte 'Bosweg', welke zich het dichtstbij Ackersate bevind, is het nog 10 minuten lopen tot het park. 

Plan mijn reis