Zoek & boek

Kamperen
Huren

Beter uit

Vakantiepark Ackersate heeft samen met organisatie Beter Uit een samenwerking gesloten. Beter Uit helpt met het verhuren van de nieuwste verhuureenheden op het park. Daarnaast krijgen zij ruimte om christelijke activiteiten aan te bieden zoals zingen bij het kampvuur of het houden van een weekopening/weeksluiting. Wil je meer weten over Beter Uit of hun identiteit? Kijk dan op de website van Beter Uit.

Boek je jouw accommodatie niet bij Beter Uit maar wil je wel gebruik maken van de faciliteiten die zij aanbieden? Geen probleem! Elke gast op Vakantiepark Ackersate mag gebruik maken van alle faciliteiten en recreatieactiviteiten die worden aanboden! En andersom geldt dit natuurlijk ook. 

De lodgetenten en de safaritenten zijn alleen te boeken via de website van Beter Uit. De overige verhuureenheden kun je ook op Vakantiepark Ackersate boeken. 

Op Vakantiepark Ackersate ben je Beter uit

Vakantiepark Ackersate ligt in Voorthuizen. In het midden van Nederland aan de grens van de Veluwe. Op een vijf sterren vakantiepark zoals Ackersate is altijd wat te beleven. Op het park zelf vindt je vele faciliteiten zoals een buitenzwembad en binnenzwembad met twee gave glijbanen, animatie in de schoolvakantie, een speel en doestrand 'watervallei' en een outdoor trampolinepark.

Kun je er nu al geen genoeg van krijgen? Verblijf dan dit jaar op Vakantiepark Ackersate in een chalet of bungalow of trek je er met de tent of caravan tussenuit op onze kampeerveldenBekijk ons aanbod en ga genieten van jouw welverdiende vakantie! 

Op Vakantiepark Ackersate ben je Beter uit