Ackersate - Camping op de Veluwe
  Tennis & padel
  Tennis & padel
  Tennis & padel
  Tennis & padel

Tennis & padel

Op het park
  • Tennissen of padellen
  • professionele banen
  • uitdagend sportief
 

Tennis & Padel

Je kunt op veel plekken tennissen en ook op steeds meer plekken padel spelen. Denk maar aan buiten op straat of ergens op een grasveld, maar op een echte tennisbaan is natuurlijk veel leuker! Op Vakantiepark Ackersate kun je gebruik maken van de echte tennisbanen en de echte padelbanen van de naastgelegen tennisvereniging. 

Naast Vakantiepark Ackersate bevindt zich Tennisvereniging 'de Harremaat'. Vakantiepark Ackersate beschikt over een eigen ingang naar deze tennisbanen. Deze ingang vind je tegenover de comfort kampeerplaatsen. Je kunt de tennisbanen of padelbanen per uur huren om lekker sportief bezig te zijn.

Voor het huren van een tennisbaan betaal je € 20,00 per uur per baan. Je kunt dit regelen bij de receptie van Vakantiepark Ackersate. Voor het huren van de Padelbanen ga je naar de website van de KNTB. Vervolgens kun je naar de receptie om de sleutel van het toegangshek te krijgen. (Voor deze sleutel vragen wij €10,00 borg). Eventuele spelmaterialen zijn ook bij de receptie te huur. Je betaalt € 4,- per racket + bal per uur.

Dus trek je sportkleding aan, neem de rackets en de ballen mee en sla je slag op de tennisbaan/padelbaan!

Wist je trouwens al dat de hardst geslagen bal ooit 263 kilometer per uur ging? Dat wordt nog even oefenen, maar wie weet verbreek jij dit record!

 
 
 
Padelmaatje
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten