Ackersate - Camping op de Veluwe

Zakelijk

Last minute eropuit
Extra voordelig genieten

Ackersate Zakelijk

Op zoek naar een ruimte in vakantiesfeer om een (meerdaags) congres, vergadering, training of een andere bijeenkomst te organiseren? Bekijk eens de mogelijkheden op Ackersate! Wij gaan graag met u in gesprek om samen uw evenement te organiseren. 

Uw deelnemers verblijven in luxe accommodaties met ieder een eigen slaapkamer. Overdag heeft u de vergader/trainingsruimte tot uw eigen beschikking en 's avonds zorgen wij voor een heerlijk diner. Sportieve uitstapjes of teambuildingsactiviteiten behoren ook tot de mogelijkheden. Heeft u een locatie in de buurt op het oog en zoekt u in een informele sfeer een overnachting voor uw deelnemers? Ook dan kan Ackersate u uitkomst bieden!

Door uw zakelijk evenement te organiseren op Ackersate is het net even anders dan altijd! Een natuurlijke, bosrijke en inspiratievolle omgeving vormt het kader voor uw bijeenkomst. Vanaf de snelweg zijn alle gasten in een kleine tien minuten bij Ackersate. Net buiten het dorp Voorthuizen, maar aan de rand de Veluwe.

De omgeving is ingespeeld op toerisme. Er is daarom altijd iets leuks te bedenken en te doen. Creativiteit bevorderd het brein en ook de saamhorigheid voor de groep. Daarom zijn activiteiten een goede aanvulling in het programma. 

Vanaf de centrale ruimte even een frisse neus halen op weg naar de accommodatie helpt de verkregen informatie tijdens de bijeenkomst te verwerken en nieuwe energie op te doen. Alleen of met twee personen op een slaapkamer is beide mogelijk. De badkamer/toilet en een zithoek met keuken wordt gedeeld met anderen. Een accommodatie met drie slaapkamers kan bijvoorbeeld al door drie personen worden gedeeld. 

Neem contact met ons op:

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.