Seniorenreizen

Zoek & boek

Kamperen
Huren

Seniorenreizen

 

Het programma is bekend!

In 2017 organiseert Ackersate te Voorthuizen weer speciale arrangementen voor senioren. We nodigen u hartelijk uit om een week te boeken en u te laten verwennen door ons. De vakantieweek loopt van vrijdag t/m vrijdag en wordt door ons volledig verzorgd. 

 

Wat kunt u bij ons verwachten:

  • Een compleet ingericht luxe bungalowchalet met twee of drie slaapkamers, woonkamer met zit- en eethoek, televisie, keuken en badkamer met douche en toilet. De chalets zijn vrijstaand en goed toegankelijk en voorzien van c.v.
  • Luxe park met alle mogelijke voorzieningen, winkel, overdekt zwembad e.d. Mooie rustige omgeving aan de rand van de bossen en dicht bij Voorthuizen.
  • Volledig verzorgd op basis van volpension: heerlijke uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten voor de gehele verblijfsperiode.
  • Op zondag speciaal maaltijdarrangement.
  • Volledig gevarieerd weekprogramma met: bustochten, uitstapjes, entertainment, avondactiviteiten.

Wilt u twee weken blijven? Dat kan, per week wisselen de bustochten en uitstapjes. Wij hebben een enthousiast team van medewerkers die u een onvergetelijke week willen bezorgen!

Voorjaarsweken  € 465,- p.p. per week
05 mei - 12 mei (programma 1)
12 mei - 19 mei (programma 2)

Zomerweken  € 495,- p.p. per week
09 juni - 16 juni (programma 1) - vol
16 juni - 23 juni (programma 2) - vol
23 juni - 30 juni (programma 1)
30 juni - 07 juli  (programma 2)

Vroege Najaarsweken  € 495,- p.p. per week
25 aug.- 01 sept.   (programma 3)
01 sept. - 08 sept. (programma 4)
08 sept. - 15 sept. (programma 3)

Najaarsweken  € 465,- p.p. per week
15 sept. - 22 sept. (programma 4)

  • Programma 1: We maken op de maandag een rondvaart over de Waal, opstap bij Zaltbommel. Hierna gaan we museum Tweestromenland in Beneden Leeuwen. Op dinsdagmiddag bezoekt u het museum Nieuw Land in Leylystad en op donderdagmorgen gaat u naar stichting de Paardenkamp.
  • Programma 2: We gaan op de maandag naar Alpaca in Flevoland, daarna maken we een rondvaart over het IJsselmeer, opstap in Urk. Op dinsdagmiddag maakt u een rondrit over de Veluwe en bezoekt u de Beeldentuin. Op donderdagmorgen brengt u een bezoek aan het Veluwsche Stoomtrein Maatschappij.
  • Programma 3: We gaan op maandag naar Taste&Go in Wellerlooi, hier krijgt u een kijkje achter de schermen. Daarna maken we een rondvaart over de Maas, opstap in Well. Op dinsdagmiddag brengt u een bezoek aan de Breierij en op donderdagmorgen gaat u naar het Groenhorst College in Barneveld.
  • Programma 4: U bezoekt het Woudagemaal in Lemmer wat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. In de middag maakt u een rondvaart door Giethoorn. Op dinsdagmiddag gaat u naar het wijnmuseum in Arnhem. Op donderdagmorgen bezoekt u de kijk en wandeltuin Klein Boskoop in Stroe. 

We blijven deze weken ook in 2017 aanbieden met een korting van € 30,- p.p. voor lezers van Perspektief / Nestor en de leden van de Rotterdamse Ouderenbond. Toch mooi meegenomen!

Toeslag één persoon: € 50,-

Bovenstaande prijs is inclusief linnengoed, hand- en theedoeken, toeristenbelasting, uitstapjes en verzorgde avonden, exclusief bestelde drankjes en annuleringsverzekering.

Heeft u interesse in een geheel verzorgde vakantie? Bel 0342-471274 voor meer informatie en boekingen!