Seniorenreizen

Zoek & boek

Kamperen
Huren

Seniorenreizen

 

In 2018 organiseert Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen weer speciale arrangementen voor senioren. We nodigen u hartelijk uit om een week te boeken en u te laten verwennen door ons. De vakantieweek loopt van vrijdag tot vrijdag en wordt door ons volledig verzorgd. Hieronder leest u wat u kunt verwachten.

  • Een compleet ingericht luxe bungalowchalet met twee of drie slaapkamers, woonkamer met zit- en eethoek, televisie, centrale verwarming, keuken en badkamer met douche en toilet.
  • De chalets zijn vrijstaand en goed toegankelijk.
  • 5 sterren vakantiepark met alle mogelijke voorzieningen, winkel, overdekt zwembad e.d.
  • Mooie rustige omgeving aan de rand van de bossen en dicht bij Voorthuizen.
  • Volledig verzorgd op basis van volpension: heerlijke uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten voor de gehele verblijfsperiode.
  • Op zondag speciaal maaltijdarrangement.
  • Volledig gevarieerd weekprogramma met: bustochten, uitstapjes, entertainment, avondactiviteiten.
  • Enthousiast team van medewerkers die u een onvergetelijke week willen bezorgen!

Het programma met de uitstapjes voor 2018 is bekend! Er zijn verschillende weekprogramma's met allemaal één hele dagtocht en twee halve dagtochten. Hieronder geven we alvast een beknopte beschrijving van de richting van de dagtochten. Wilt u twee weken blijven? Dat kan, per week wisselen de bustochten en uitstapjes. 

 

Voorjaarsweken 2018  € 465,- p.p. per week
25 mei  -  1 juni     (programma 1)
1 juni    -  8 juni     (programma 2) --> deze week is volgeboekt

Zomerweken 2018  € 495,- p.p. per week
8 juni     -  15 juni    (programma 1)
15 juni   -  22 juni    (programma 2) --> deze week is volgeboekt
22 juni   -  29 juni    (programma 1)
29 juni   -  6 juli       (programma 2)

In de weken van programma 1 gaan we op de maandag naar Lexmond waar u een kijkje neemt bij Fruitteeltbedrijf Van Dijk. ’s Middags krijgt u een rondleiding bij IJsboerderij Middelbroeck.
In de weken van programma 2 gaan we op de maandag naar Lemelerveld waar wij een kijkje nemen bij Royal Music All-Inn en een bloembollengespecialiseerd bedrijf. ’s Middags maken we een rondvaart over het Veluwemeer.

 

Vroege Najaarsweken 2018  € 495,- p.p. per week
31 aug.  -  7 sept.     (programma 3) --> deze week is volgeboekt
7 sept.   -  14 sept.   (programma 4) --> deze week is volgeboekt

Najaarsweken 2018  € 465,- p.p. per week
14 sept.   -  21 sept.     (programma 3)
21 sept.   -  28 sept.     (programma 4)

In de weken van programma 3 gaan we op maandag naar Staphorst en kijken we bij een speciale museum-boerderij met een collectie streeksieraden en klederdracht. ’s Middags ontdekken we met een gids de omgeving.
In de weken van programma 4 gaan we op maandag naar Ommen waar we een rondvaart over het Overijsselse Vechtdal maken. ’s Middags bezoeken we het Bakkerij- en IJsmuseum in Hellendoorn.

 

We blijven deze weken ook in 2018 aanbieden met een korting van € 30,- p.p. voor leden/lezers van de PCOB/KBO en van de Rotterdamse Ouderenbond. Toch mooi meegenomen!

Toeslag één persoon: € 50,-

Prijzen zijn inclusief verblijf in een luxe bungalowchalet, linnengoed, hand- en theedoeken. toeristenbelasting, uitstapjes, maaltijden en verzorgde avonden. Exclusief bestelde drankjes en annuleringsverzekering. 

Heeft u interesse in een geheel verzorgde vakantie? Bel 0342-471274 voor meer informatie en boekingen!