Kom ons team van zwembad/valleimedewerkers versterken!

Water is echt jouw ding. Je zwemdiploma's heb je met veel plezier gehaald en waterglijbanen ga je maar al te graag van af. Jouw plezier in zwemmen gun je onze vakantiegasten ook. Jij wil hen helpen om hun verblijf zo leuk mogelijk te maken! Dit doe je door toezicht te houden. Je bent niet bang aangelegd, staat stevig in je schoenen en durft op mensen af te stappen. Je hebt een open houding zodat mensen je vertrouwen. De zwembeleving van onze vakantiegasten wordt door jou versterkt wanneer je het zwembad en de kleedruimtes aan het schoonmaken bent.
Bij het zwembad bevindt zich ook 'De Vallei' waar jij vol enthousiasme de gast voorziet van ijsjes, drinken en frietjes. 

 

Dit ben jij:

Jij bent  spontaan, gastvriendelijk, zelfstandig, stressbestendig en hebt een flexibele instelling. Jij bent niet bang om jongeren aan te spreken op wat niet mag, zodat het ook voor andere gasten plezierig zwemmen is. Als er echt nood is spring jij zonder nadenken het water in. Jij weet hoe je frietjes knapperig bakt of bent bereid dit te leren. Met grote groepen aan de balie kun jij snel handelen. Kortom jij ziet waar er werk ligt en pakt dit met beide handen aan. Je bent in de schoolvakantie minimaal vier weken beschikbaar en ook in het voor- en naseizoen wil je graag aan het werk. Je bent woonachtig in de buurt van Voorthuizen en hebt eigen vervoer. Je bent minimaal 18 jaar.

 

Dit bieden wij:

Je komt te werken in een zwembad met binnen- en buitenbad en twee superglijbanen. Je hebt gezellige collega's en een afwisselende baan. Je kunt werken in de weekenden en tijdens vakanties. De werktijden zijn flexibel en worden in overleg vastgezet.

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!
Info@ackersate.nl of gebruik het contactformulier.

 

Sollicitatieformulier

Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!