Kom werken in de vakantiewinkel met 's ochtends verse broodjes!

Een ochtendhumeur heb jij niet, je bent 's ochtends altijd vrolijk en enthousiast! Jouw fanatisme werkt aanstekelijk en geeft de gasten een aangename start van de dag. Alle broodjes heb je vers afgebakken en nu sta je achter de kassa om de boodschappen met de gast af te rekenen. Straks komt de levering en kun je de winkel volgens de FIFO-methode vullen. Je hebt een oog voor detail, zet producten even recht en controleert de houdbaarheidsdatum. Jij wordt er blij van als de winkel er weer op-en-top bij staat zodat de gast alles kan vinden wat hij of zij nodig heeft. 

In de vakantiewinkel worden ook verse pizza's gemaakt. Dit zie jij als een uitdaging om de pizza mooi en goed te beleggen en deze warm en knapperig aan de gast mee te geven. Een lekkere afsluiter van de dag!

 

Dit ben jij:

Jij bent spontaan, gastvriendelijk en hebt een flexibele instelling. Je zet je helemaal in om onze vakantiegasten zo plezier mogelijk te maken. Je weet van aanpakken en gaat op zoek naar werk. Schoonmaken, kassawerk, broodjes bakken, pizza's beleggen, vakkenvullen: jij bent een echte duizendpoot! In de schoolvakanties ben je minimaal 4 weken beschikbaar. Je bent minimaal 16 jaar, woonachtig in de buurt van Voorthuizen en je hebt eigen vervoer.

 

Dit bieden wij:

Een leuke, afwisselende job waarin je veel kunt leren en jezelf kan ontwikkelen. Je kunt in de weekenden en tijdens vakanties werken en de werktijden zijn flexibel en in overleg.

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!
Info@ackersate.nl of gebruik het contactformulier.

Sollicitatieformulier

Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!