Kom werken in de snackbar van Ackersate!

Druk of niet, jij bent in staat om de gast te voorzien van een heerlijke warme hap. Jij ziet het als een uitdaging om met meerdere bestellingen tegelijk de juiste bestellingen mee te geven aan de juiste gast. Eenmaal bij hun vakantieverblijf aangekomen kan de gast genieten van jouw bakkunsten. Misschien zie je ze morgen wel weer terug. Tevreden gasten, dat is waarvoor je dit werk doet!

 

Dit ben jij:

Jij bent gastvriendelijk, nauwkeurig en hebt een flexibele instelling. Je steekt je handen uit de mouwen en hebt wat over voor een ander. Jij weet hoe je friet lekker knapperig moet bakken en hoe je een uitsmijter maakt. Ook kassawerkzaamheden en bestellingen klaarmaken gaan je goed af. Of je wil dit allemaal graag leren en bent dan ook leergierig/nieuwsgierig ingesteld. Op zaterdag en/of zondag werken is voor jou geen probleem. Tijdens de schoolvakantie ben je minimaal 4 weken beschikbaar. Je bent minimaal 16 jaar, woonachtig in de buurt van Voorthuizen en beschikt over eigen vervoer.

 

Dit bieden wij:

Een leuke, afwisselende baan met enthousiaste collega's die er voor gaan de gasten het helemaal naar de zin te maken. Je kunt bij ons werken in de weekenden en tijdens vakanties. Een flexibele baan met werktijden in overleg.

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!
Info@ackersate.nl of gebruik het contactformulier.

 

Sollicitatieformulier

Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!