Ackersate - Camping op de Veluwe

Vacature Team Snackbar

 

Kom werken in de snackbar van Ackersate!

Druk of niet, jij bent in staat om de gast te voorzien van een heerlijke warme hap. Jij ziet het als een uitdaging om met meerdere bestellingen tegelijk de juiste bestellingen mee te geven aan de juiste gast. Eenmaal bij hun vakantieverblijf aangekomen kan de gast genieten van jouw bakkunsten. Misschien zie je ze morgen wel weer terug. Tevreden gasten, dat is waarvoor je dit werk doet! 

 

Dit ben jij:

Jij bent gastvriendelijk, nauwkeurig en hebt een flexibele instelling. Je steekt je handen uit de mouwen en hebt wat over voor een ander. Jij weet hoe je friet lekker knapperig moet bakken en hoe je een uitsmijter maakt. Ook kassawerkzaamheden en bestellingen klaarmaken gaan je goed af. Of je wil dit allemaal graag leren en bent dan ook leergierig/nieuwsgierig ingesteld. Op zaterdag en/of zondag en in schoolvakanties werken is voor jou geen probleem. Je beschikt over eigen vervoer.

 

 

Dit bieden wij:

Een leuke, afwisselende baan met enthousiaste collega's die er voor gaan de gasten het helemaal naar de zin te maken. Je krijgt bij ons een tijdelijk contract met uitzicht op meer.

 

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan op één van de onderstaande manieren contact met ons op!

1. App ons op: 0342-471274
2. Mail naar: i
nfo@ackersate.nl
3. Gebruik het contactformulier.

 

Sollicitatieformulier

Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!