Ackersate - Camping op de Veluwe

Vacature Team Schoonmaak

 

Kom werken in het schoonmaakteam van Ackersate!
Ingangsdatum: per direct

 

Werken in het schoonmaakteam van Ackersate is nooit hetzelfde. Je werkt samen met collegas aan accommodaties, toiletgebouwen, de horeca en andere gebouwen/faciliteiten die een opknapbeurt kunnen gebruiken. Na de schoonmaak is het resultaat is oogverblindend en iets om trots op te zijn. Jij bent belangrijk voor onze gasten! Een schone accommodatie / schoon park wordt hoog gewaardeerd en geeft gasten een aangenaam gevoel. Na een werkdag ga jij zeker met een voldaan gevoel naar huis.

 

Dit ben jij:

Jij bent gemotiveerd, flexibel en gaat zelfstandig te werk. Je steekt je handen uit de mouwen en bent niet bang voor viezigheid. Voor elke schoonmaakklus weet jij precies welk materiaal je het beste kunt gebruiken. Je kunt ook goed samenwerken met collega's zodat jullie samen een verhuuraccommodatie, toiletgebouw of horeca helemaal schoon opleveren.

 

Dit bieden wij:

Je komt terecht in een team van gezellige mensen. Je krijgt veel vrijheid in het schoonmaken en  initiatieven worden zeker gewaardeerd. Je werkt op vrijdagochtend en de andere dagen deel je zelf in, in overleg met jouw collega's.

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!
Info@ackersate.nl of gebruik het contactformulier.
 

 

Sollicitatieformulier

Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!