Ackersate - Camping op de Veluwe

Vacature Team Schoonmaak

 

Kom werken in het schoonmaakteam van Ackersate! 🌟🧹

 

Ben jij klaar voor een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is? Ackersate zoekt per direct enthousiaste teamleden om ons schoonmaakteam te versterken! Samen met je collega's werk je aan het laten stralen van accommodaties, toiletgebouwen, de horeca en andere faciliteiten op ons park. Na de schoonmaak is het resultaat is oogverblindend en iets om trots op te zijn. Jij bent belangrijk voor onze gasten! Een schone accommodatie / schoon park wordt hoog gewaardeerd en geeft gasten een aangenaam gevoel. Na een werkdag ga jij zeker met een voldaan gevoel naar huis.

 

Dit ben jij:

Jij bent gemotiveerd, flexibel en gaat zelfstandig te werk. Je steekt je handen uit de mouwen en bent niet bang voor viezigheid. Voor elke schoonmaakklus weet jij precies welk materiaal je het beste kunt gebruiken. Je kunt ook goed samenwerken met collega's zodat jullie samen een verhuuraccommodatie, toiletgebouw of horeca helemaal schoon opleveren.

 

Dit bieden wij:

Je komt terecht in een team van gezellige mensen die houden van een schone werkomgeving én een goede dosis plezier. Bij Ackersate waarderen we initiatief, dus jouw ideeën worden met open armen ontvangen. Geniet van vrijheid in je werk en bepaald zelf, in overleg met je collega's je werkdagen (vrijdagochtend is verplicht).

Na een dag vol voldoening ga je met een glimlach naar huis, wetende dat jouw inzet bijdraagt aan een onvergetelijk verblijf voor onze gasten!

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!

  1. 📱 App ons op: 0342-471274
  2. 📧 Mail naar: info@ackersate.nl
  3. 📝 Gebruik het handige contactformulier op onze website.

 

Maak deel uit van ons gepassioneerde schoonmaakteam en samen laten we Ackersate stralen! 🌟🧹


 

 
Sollicitatieformulier
Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Sfeerafbeeldingen van Ackersate: