Ackersate - Camping op de Veluwe

Vacature Team Bediening

 

Kom ons versterken in de bediening!

De tafel is gedekt, alles ligt klaar zoals het hoort. Daar komen de eerste gasten. Jij heet ze van harte welkom in één van onze restaurants en wijst ze de tafel. De drankjes en het eten worden besteld en even later op tafel gezet. Natuurlijk vergeet jij ze nooit 'eet smakelijk' te wensen. Het doet je goed wanneer je ziet dat mensen lekker aan het eten zijn en ervan genieten. Je wil het beste voor de gast en als de glazen leeg zijn, vraag je ze vriendelijk of ze nog iets willen. 

 

Dit ben jij:

Jij bent sociaal, spontaan, gastvriendelijk en hebt een flexibele instelling. Je steekt je handen uit de mouwen en bent bereid wat over te hebben voor een ander. Je ziet wanneer mensen iets nodig hebben en bent niet bang om met hen in gesprek te gaan. Met dienbladen lopen en borden rondbrengen is voor jou geen probleem. Je kunt op zaterdag en/of zondag werken en tijdens de schoolvakanties ben je minimaal 4 weken beschikbaar. Je bent minimaal 16 jaar, woonachtig in de buurt van Voorthuizen en hebt eigen vervoer.

 

Dit bieden wij:

Je werkt in een modern restaurant op een vijf sterren vakantiepark. De werksfeer is goed en de werkzaamheden zijn afwisselend. Je kunt bij ons werken in het weekend en tijdens vakanties. De werkdagen en werktijden zijn flexibel en worden in overleg vastgezet.

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan op één van de onderstaande manieren contact met ons op!

1. App ons op: 0342-471274
2. Mail naar: i
nfo@ackersate.nl
3. Gebruik het contactformulier.

 

Sollicitatieformulier

Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!