Ackersate - Camping op de Veluwe

Vacature Team Bediening

Last minute eropuit
Extra voordelig genieten

πŸ½οΈπŸ’« Schuif Aan Bij Ons TeamΒ Bediening! πŸ’«πŸ·

Β 

De tafels zijn keurig gedekt, alles staat klaar voor een perfecte avond. Hier komen de eerste gasten binnen. Met een stralende glimlach heet jij hen van harte welkom in één van onze sfeervolle restaurants en begeleidt ze naar hun tafel. De bestellingen worden opgenomen en even later verschijnen de drankjes en gerechten op tafel. Natuurlijk vergeet jij nooit om een oprechte 'eet smakelijk' te wensen. Je streeft ernaar om elke gast de beste ervaring te bieden, en wanneer de glazen leeg zijn, vraag je vriendelijk of ze nog iets wensen.

Β 

Dit ben jij:

Sociaal, spontaan, gastvriendelijk en flexibel. Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt een attente houding naar anderen toe. Het herkennen van de behoeften van gasten gaat jou natuurlijk af, en je schrikt niet terug voor een gezellig gesprek. Met dienbladen lopen en borden uitserveren is voor jou geen enkel probleem. Je kunt op zaterdag en/of zondag werken en tijdens de schoolvakanties ben je minimaal 4 weken beschikbaar. Je bent minimaal 16 jaar, woonachtig in de buurt van Voorthuizen en hebt eigen vervoer.

Β 

Dit bieden wij:

Je krijgt de kans om te werken in een modern restaurant op een vijfsterren vakantiepark. De werksfeer is uitstekend, en je kunt genieten van gevarieerde taken. Je kunt bij ons werken in het weekend en tijdens vakanties. De werkdagen en werktijden zijn flexibel en worden in overleg vastgezet. Aan het einde van het seizoen is er een spetterend eindfeest!

Β 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan op één van de onderstaande manieren contact met ons op!

  1. πŸ“± App ons op: 0342-471274
  2. πŸ“§ Mail naar: info@ackersate.nl
  3. πŸ“ Gebruik het handige contactformulier op onze website.

Β 

Wacht niet langer en word een waardevol lid van ons bedieningsteam bij Ackersate! 🌟🍴

Sollicitatieformulier
Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sfeerimpressies van onze twee restaurants: