Ackersate - Camping op de Veluwe

Vacature medewerk(st)er ontbijt/lunch seniorenweken

Last minute eropuit
Extra voordelig genieten

🌟🌺 Maak Jouw Tijd Onvergetelijk in Onze Speciale Senioren Vakantieweken! 🌴🍽️

Β 

Bij Ackersate organiseren we tien speciaal verzorgde vakantieweken, waar senioren worden verwend met volpension en boeiende uitstapjes. Maar we zijn op zoek naar een extra vleugje magie, en dat is waar jij in beeld komt!Β Lees hier meer over de speciale vakantieweken voor senioren.


Wat je gaat doen:

Je maakt een overheerlijk ontbijtbuffet klaar voor onze oudere gasten die hiermee hun dag vol energie kunnen starten. Tussen de middag genieten ze van het door jouw opgebouwde lunchbuffet met daarin altijd een klein extraatje. Jij bent degene die tijdens het ontbijt en lunch aanspreekpunt punt is en de gasten voorziet van alles wat ze nodig hebben. Na afloop ruim je het buffet op en laat je alles spik en span weer achter.
Β 

Wanneer je van onschatbare waarde bent: Voornamelijk in de prachtige maanden mei/juni en september/oktober. Jouw werkzaamheden vinden vooral plaats in de ochtenduren, af en toe tot aan het begin van de middag.
Β 

Wie we zoeken:
Leeftijd en opleiding zijn niet van belang, maar jouw motivatie is wat telt. Ben jij enthousiast en klaar voor een onvergetelijke ervaring? Dan ben jij de persoon die we zoeken!
Β 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!

  1. πŸ“± App ons op: 0342-471274
  2. πŸ“§ Mail naar: info@ackersate.nl
  3. πŸ“ Gebruik het handige contactformulier op onze website.

Β 

Voeg een sprankje vreugde toe aan de dagen van onze senioren en maak deze speciale vakantieweken nΓ³g bijzonderder! πŸŽ‰πŸŒˆ

Sollicitatieformulier
Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sfeerimpressie seniorenreizen: