Ackersate - Camping op de Veluwe

Vacature Allround medewerker

 

Kom werken als allround medewerker op Ackersate!

Vrolijk en vol energie start je weer een nieuwe dag. Lekker afwisselend, wat zou je vandaag mogen doen? Je bent namelijk van alle markten thuis en weet echt wel je handen uit de mouwen te steken. De gast staat voor jou op nummer één, en daar ga je helemaal voor. Borden met eten klaarmaken, de drankjes naar de gast brengen, even snel wat afwassen, maar ook alles netjes schoonhouden. Jij ziet dit als een uitdaging! 

 

Dit ben jij:

Jij bent spontaan en gastvriendelijk. Jij hebt een flexibele instelling en steekt je handen uit de mouwen. Samenwerken met collega's en wat voor elkaar over hebben is voor jou geen probleem. Je wil ook op zaterdag en/of zondag werken. Je hebt al ervaring in de horeca of je wil dit erg graag leren en bent dan ook leergierig aangelegd. Verder ben je minimaal 16 jaar, woonachtig in de buurt van Voorthuizen en beschikt over eigen vervoer.
 

Dit bieden wij:

Een leuke en afwisselende job in een team van enthousiastme mensen. Er heerst een goede werksfeer en de werkzaamheden zijn afwisselend. Je werkt op de verschillende 'onderdelen' op het vakantiepark. Een flexibele baan met werktijden in overleg.

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan op één van de onderstaande manieren contact met ons op!

1. App ons op: 0342-471274
2. Mail naar: i
nfo@ackersate.nl
3. Gebruik het contactformulier.

 
 
Sollicitatieformulier
Kom ook bij het leukste vakantiepark van Voorthuizen werken!
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.