In verband met het coronavirus is het restaurant helaas gesloten. Menu's van ons restaurant thuis eten kan wel. Klik hier

De snackbar naast het restaurant is open. Hier kunt u bestellingen plaatsen, maar dat kan ook online U kunt ze afhalen of laten bezorgen (tegen betaling). Wij bezorgen alleen op Ackersate.

Bestel via onderstaande buttons of kom tijdens de openingstijden om een bestelling door te geven. Pizza's en broodjes kunnen bij de winkel worden besteld en afgehaald.

  1. Verse maaltijden
  2. Ruime terras in de zomer
  3. Ook geschikt voor evenementen

Restaurant het Karrewiel

Gezellig een hapje eten in de buurt? Op Vakantiepark Ackersate geniet je iedere dag van verse en kwalitatief goede maaltijden in ons Restaurant het Karrewiel

Het restaurant is gezellig en heeft een moderne uitstraling. De ideale plek om tijdens je vakantie eens lekker uit eten te gaan. Ook tijdens de warme zomerdagen kun je op het ruime terras genieten van een koel drankje. Het restaurant staat erom bekend alleen maaltijden met verse producten te serveren. Ieder seizoen verandert de kaart, zodat je telkens opnieuw wordt verrast door nieuwe, verrukkelijke seizoensgerechten. 

 
Reserveer nu uw tafel
 

Bijeenkomsten, feesten, familiereünies en recepties

Ook voor bijeenkomsten, jubileumfeesten of familiereünies kun je bij ons terecht! Op Vakantiepark Ackersate bieden we verschillende mogelijkheden om deze evenementen tot een groot succes te maken. Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website van Restaurant het Karrewiel en neem contact op. 

Bekijk hieronder foto's van Het Karrewiel.