Pasen, een tijd van het jaar met voor iedereen een eigen beleving. Voor de één hebben deze dagen een religieuze achtergrond voor de andere is het heerlijk vakantie vieren! Voor het eerst in het nieuwe jaar er weer met de tent of carvan op uit of juist heerlijk in luxe genieten in een bungalowchalet. Op Vakantiepark Ackersate is Pasen het eerste weekend van het nieuwe seizoen. Wij hebben er al zin in en verwelkomen jullie graag als eerste gasten!

Door de extra vrije dagen rondom Pasen is het paasweekend geschikt om er lekker op uit te gaan! Voor zowel de kampeerplaatsen als de bungalows hebben wij een speciaal paasarrangement gemaakt die op vrijdag 19 april 2019 begint en op dinsdag 22 april 2019 afloopt. Op dinsdag weer naar school of naar het werk? Dan kun je met dit arrangement maandag nog de hele dag blijven!

 

Animatie met Pasen

Animatie / Theater

Tijdens de schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud! Ga met onze enthousiaste recreatiemedewerkers nieuwe activiteiten ontdekken.

Kamperen met Pasen

Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op de Veluwe! ✅ Uitgebreide voorzieningen. ✅ Camping met zwembad en glijbanen. ✅ Prachtige omgeving.

Huren met Pasen

Bungalow
Bungalow
Bungalow
Bungalow
Bungalow
Bungalow

Bungalow

Chalet, bungalow of tentvilla huren bij Ackersate! ✅ Compleet ingericht. ✅ Van 4 tot 12 personen. ✅ Het leukste vakantiepark van de Veluwe!
 

Paasbrunch

Op tweede paasdag is er op Vakantiepark Ackersate een paasbrunch. Deze wordt door ons verzorgd in ons restaurant: Het Karrewiel. Kom om 11:00 uur 's ochtends genieten van ons lopend buffet met heerlijke warme en koude gerechten. Natuurlijk ontbreken de eieren op deze paasbrunch niet!

Prijzen 2018
Vanaf 12 jaar: € 17,50 per persoon
Kinderen € 1,25 per levensjaar

Aanmelden voor de paasbrunch is verplicht, want vol = vol. Geef je daarom snel op!