Pasen

Pasen, een tijd van het jaar met voor iedereen een eigen beleving. Voor de één hebben deze dagen een religieuze achtergrond voor de andere is het heerlijk vakantie vieren! Voor het eerst in het nieuwe jaar er weer met de tent of carvan op uit of juist heerlijk in luxe genieten in een bungalowchalet. Op Vakantiepark Ackersate is Pasen het eerste weekend van het nieuwe seizoen met animatie. Wij hebben er al zin in en verwelkomen jullie graag als eerste gasten!

Door de extra vrije dagen rondom Pasen is het paasweekend geschikt om er lekker op uit te gaan! Voor zowel de kampeerplaatsen als de bungalows hebben wij een speciaal paasarrangement gemaakt die op vrijdag 19 april 2019 begint en op dinsdag 22 april 2019 afloopt. Op dinsdag weer naar school of naar het werk? Dan kun je met dit arrangement maandag nog de hele dag blijven!

 
Bekijk prijzen & beschikbaarheid
 

Animatie met Pasen

Animatie / Theater

Tijdens de schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud! Ga met onze enthousiaste recreatiemedewerkers nieuwe activiteiten ontdekken.
Meer
 

Kamperen met Pasen

Kamperen
Kamperen

Kamperen

Kom heerlijk kamperen op de Veluwe en profiteer van uitgebreide voorzieningen, waaronder zwembaden mét glijbanen en een prachtige omgeving.
 

Huren met Pasen

Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Een chalet, bungalow, stacaravan, tentvilla of safaritent huren doe je bij Ackersate. De accommodaties zijn compleet ingericht en geschikt voor 2 tot 12 personen.
 
Bekijk prijzen & beschikbaarheid
 

Paasbrunch

Op tweede paasdag is er op Vakantiepark Ackersate een paasbrunch. Deze wordt door ons verzorgd in ons restaurant: Het Karrewiel. Kom om 11:00 uur 's ochtends genieten van ons lopend buffet met heerlijke warme en koude gerechten. Natuurlijk ontbreken de eieren op deze paasbrunch niet!

Prijzen 2019
Vanaf 11 jaar: € 18,75 per persoon
Kinderen € 1,85 per levensjaar

Aanmelden voor de paasbrunch is verplicht, want vol = vol. Geef je daarom snel op!