Ackersate - Camping op de Veluwe
Accommodaties en kamperen
Huisdieren welkom
Voor jong en ouder
Binnen- en buitenzwembad met glijbanen
Vakantiepark Ackersate op de Veluwe

Informatie jaarplaatsen

Beste familie,

Op deze pagina vinden jullie informatie over het verblijf op het park omtrent jullie jaarplaatsen. Missen jullie informatie op deze pagina die jullie graag terug zien? Laat het ons dan weten. Dan kunnen wij deze hier toevoegen. 

Met vriendelijke groet,

Medewerkers Vakantiepark Ackersate

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie helpen met tuinonderhoud?

Onze medewerkers hebben hun handen vol aan het onderhoud van het park. Wij kunnen helaas niet uw tuin erbij onderhouden. Een partij waarmee wij samenwerken en aanbevelen bij u is Jansen Berkhof Tuinen uit Barneveld. Zij kunnen voor u een offerte maken en de werkzaamheden uitvoeren. Heeft u twijfels of het tuinontwerp akkoord is? Deze mag u altijd door ons laten controleren!

Kunnen jullie helpen met technisch onderhoud?

Gezien de omvang van het park is onze technische dienst druk met onderhoud aan onze eigen accommodaties en faciliteiten. Heeft u technische vragen of problemen met bijvoorbeeld uw cv-ketel? Dan kunt u hiervoor externe partijen benaderen. Een partij die bekend is bij ons op het park is Installatiebedrijf Simon uit Voorthuizen.

Kan ik een pakketje op het park laten bezorgen?

Een pakketje op het park laten bezorgen is mogelijk, u kunt hiervoor de adresgegevens van Ackersate gebruiken. Zorg wel dat altijd uw eigen naam en jaarplaatsnummer op het pakket vermeld staan! 

De pakketjes worden bij de receptie verzameld. Loop regelmatig eens binnen om te kijken of het pakketje er al voor u ligt.
Verwacht u een groot pakket? Zorg dan u op het tijdstip van leveren zelf aanwezig bent bij de receptie. Grote vrachtwagens mogen niet het terrein op om spullen bij uw jaarplaats af te leveren. Zorg dat u zelf een karretje, steekwagen of iets anders heeft waarmee u het pakket kunt verplaatsen. Heeft u toch hulp nodig van de shovel? Dan zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen.

Een pakket laten afleveren bij Ackersate is op eigen risico. Ackersate is niet verantwoordelijk wanneer een pakketje plots toch verdwenen is.

Een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.