Zoek & boek

Kamperen
Huren

Zaalverhuur

Zoek je een sfeervolle ruimte voor een gezellig feestje? Vakantiepark Ackersate biedt verschillende mogelijkheden om dit feestje tot een groot succes te maken! Wij nemen alles uit handen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van familie, vrienden en gasten. 

Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende locaties: 

  • Restaurant Het Karrewiel, voor een volledig verzorgde partij. 
  • Het Bruin Café, een sfeervolle ruimte voor een gezellig feestje. Wij zorgen voor een lekker hapje en een drankje. Ook een warm en koud buffet behoort tot de mogelijkheden. 
  • De Bijenkorf, een ruimte waar je zelf meer vrijheid hebt. Je huurt alleen de ruimte zelf, de rest regel je zelf. Deze ruimte is erg geschikt voor een kleine partij of gelegenheid. 

Voor meer informatie over de locaties, mogelijkheden en beschikbare data kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Meedenkend met jouw wensen, maken we graag een passend voorstel. Wij zijn telefonisch bereikbaar: 0342-471274

Zaal De Bijenkorf

De Bijenkorf is een gezellige ruimte op Vakantiepark Ackersate die je kunt huren voor je eigen feesten en partijen. Hang de slingers op en zet het drinken maar vast koud want de gasten komen er al aan. In de bijenkorf is het meenemen van eigen eten en drinken toegestaan. De zaal is geschikt voor ongeveer 100 personen, maar ook voor kleinere groepen is het er goed vertoeven.

Nieuwsgierig naar alle in en outs over het huren van De Bijenkorf? 

Lees dan snel verder! >>>

Zaal De Bijenkorf

  

Zaal Bruin Café

Het Bruin Café is een leuke ruimte op Vakantiepark Ackersate waar je een gezellig feest of partij kunt vieren. Een verjaardag of jubileum, een vergadering of een familiedag. Voor groepen tot ongeveer 50 personen is dit een ideale ruimte. De catering geeft je uit handen aan onze bekwame medewerkers nadat er in overleg is besloten voor welk arrangement je kiest.

Wil je graag de ruimte eens komen bekijken of direct jouw feestje plannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0342-471274 of een mail te sturen via het contactformulier.

Zaal Bruin Café