Ackersate - Camping op de Veluwe
Feesten/partijen
Feesten/partijen

Feesten/partijen

Last minute eropuit
Extra voordelig genieten
  • Sfeervolle ruimtes
  • Inclusief horeca/bediening
  • Ruimte aan 20 - 200 personen

Feesten en Partijen

Zoek je een sfeervolle ruimte voor een gezellig feestje? Vakantiepark Ackersate biedt de mogelijkheden om dit feestje tot een groot succes te maken! Wij nemen alles uit handen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van familie, vrienden en gasten. 

In Restaurant Het Karrewiel geniet je van jouw / uw volledig verzorgde partij. De ruimte is geschikt van 50 tot ongeveer 200 personen.

In het Bruin Café geniet je van jouw / uw volledig verzorgde partij. De ruimte is geschikt van 20 tot ongeveer 80 personen.

Voor meer informatie over de locatie, de mogelijkheden en de beschikbare data kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en wij maken graag een passend voorstel.

U bent van harte welkom om onze zalen eens vrijblijvend te bekijken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0342-471274, Of vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in.

Restaurant Het Karrewiel

Restaurant Het Karrewiel is een gezellige ruimte op Vakantiepark Ackersate waar je een gezellig feest of partij kunt vieren. Een verjaardag of jubileum, een vergadering of een familiedag, er zijn vele mogelijkheden!
Bekijk meer >>

Bruin Café

Het Bruin Café is een leuke ruimte op Vakantiepark Ackersate waar je een gezellig feest of partij kunt vieren. Een verjaardag of jubileum, een vergadering of een familiedag, er zijn vele mogelijkheden!
Bekijk meer >>

Aanvraagformulier feest/partij

Op feestdagen wordt ons restaurant niet verhuurd.
Graag horen wij wat voor soort feestje u wilt organiseren. Zo kunnen we alvast met u meedenken.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.