1. Sfeervolle ruimtes
  2. Inclusief horeca/bediening
  3. Ruimte aan 20 - 200 personen

Feesten en Partijen

Zoek je een sfeervolle ruimte voor een gezellig feestje? Vakantiepark Ackersate biedt verschillende mogelijkheden om dit feestje tot een groot succes te maken! Wij nemen alles uit handen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van familie, vrienden en gasten. 

Je kunt bij ons kiezen uit twee verschillende locaties: 

  • Restaurant Het Karrewiel, voor een volledig verzorgde partij. (van 50 tot ongeveer 200 personen)
  • Het Bruin Café, een sfeervolle ruimte voor een gezellig feestje. Wij zorgen voor een lekker hapje en een drankje. Ook een warm en koud buffet behoort tot de mogelijkheden. (van 20 tot ongeveer 70 personen)

Voor meer informatie over de locaties, mogelijkheden en beschikbare data kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en wij maken graag een passend voorstel. U bent van harte welkom om onze zalen eens vrijblijvend te bekijken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0342-471274, Of vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in.

 

Restaurant Het Karrewiel

Restaurant Het Karrewiel is een gezellige ruimte op Vakantiepark Ackersate waar je een gezellig feest of partij kunt vieren. Een verjaardag of jubileum, een vergadering of een familiedag, er zijn vele mogelijkheden!
Bekijk meer >>
 

Bruine Café

Het Bruin Café is een leuke ruimte op Vakantiepark Ackersate waar je een gezellig feest of partij kunt vieren. Een verjaardag of jubileum, een vergadering of een familiedag, er zijn vele mogelijkheden!
Bekijk meer >>
 

Aanvraagformulier feest/partij

Op zondagen en feestdagen worden onze zalen niet verhuurd.

Graag horen wij van u waarvoor u de zaal wilt huren. Zo kunnen wij u beter helpen met het maken van de juiste keuze.