1. Enkele overnachting op een camperstopplaats
  2. Langer verblijf op comfortplaatsen
  3. (Sanitaire) voorzieningen aanwezig
 

Camperplaatsen op de Veluwe in Voorthuizen

Voor een vakantie met de camper zit je bij Ackersate helemaal goed! Of je nu op doorreis bent en voor één nacht een staplaats zoekt. Of dat je juist even meerdere dagen er tussenuit wil... Op vakantiepark Ackersate geniet je van alle comfort en gemak. 

 

Camperstopplaatsen

Aan de doorgaande weg bevinden zich de camperstopplaatsen. Er zijn hier vier verharde plaatsen waar voor één of twee nachten kan worden verbleven. Elke plaats heeft een stroom en watervoorziening. De faciliteiten op het park zijn niet bij de camperstopplaatsen inbegrepen. Reserveren is niet noodzakelijk. Bij aankomst kan de overnachting worden afgerekend bij de receptie. Eén overnachting kost € 20,- dit is inclusief het gebruik van de toiletten en exclusief het gebruik van de douches.  

 
  1. € 20,- per camper per nacht
  2. Inclusief water, 10 amp stroom aansluiting, gebruik toilet
  3. Exclusief parkfaciliteiten en douches
  4. Verharde plaatsen
  5. Reserveren niet nodig
 
 
Camperstopplaats Ackersate Voorthuizen
 

Camperplaatsen 

Ackersate heeft geen speciale camperplaatsen, maar alle comfortplaatsen op het vakantiepark zijn geschikt voor campers! De plaatsen zijn voorzien van grind voor een goede afwatering. Elke plaats beschikt daarbij over een eigen watertappunt en waterafvoer, stroom- en tvaansluiting. Ook mogen jullie gebruik maken van de faciliteiten op het park. Reserveren wordt voor deze plaatsen aanbevolen, maar is niet verplicht. Mocht er ruimte vrij zijn wanneer je langs Ackersate rijdt dan zijn jullie ten alle tijden van harte welkom! Op Ackersate kun je wanneer je met de camper komt ook gebruik maken van diverse kortingskaarten zoals de ACSI-actiekaart of de BestDeal-kaart. 

 

 
 
Actiekaarten - ACSI
Actiekaarten - ACSI

Actiekaarten - ACSI

Kom in het voor- en naseizoen kamperen op Vakantiepark Ackersate aan de rand van de Veluwe voor een aantrekkelijke prijs!
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Op Vakantiepark Ackersate is er veel te doen en beleven. Bekijk hier onze uitgebreide faciliteiten en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben.