15 juni is er een open dag! Tussen 10:00 en 17:00 uur bent u van harte welkom voor een (vrijblijvend) bezoek aan ons park voor meer informatie. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die Ackervoorde u te bieden heeft.

Wat?               Open dag
Waarvan?      Villapark Ackervoorde
Waarvoor?    Investeringen met gegarandeerd 5% rendement
Voor wie?      Iedereen die interesse heeft
Waar?            Harremaatweg 26, 3781 NJ  Voorthuizen
Wanneer?     Zaterdag 15 juni 2019
Tijd?                Tussen 10:00 en 17:00 uur

 

Villapark Ackervoorde

De verkoop van unieke vakantievilla's op Villapark Ackervoorde is gestart! Ontspannen genieten van een duurzame investering.

Villapark Ackervoorde is onderdeel van Vakantiepark Ackersate. Op een specifiek terreingedeelte zijn prachtige villa's geplaatst. Deze villa's zijn te koop als investering. Een investering met gagarandeerd rendement! Heeft u interesse om te investeren? Neem dan contact met ons op of kijk voor alle accommodaties snel verder.

Alle vakantiewoningen die te koop staan zijn aan te kopen met een gegarandeerd rendement. Ook is het mogelijk om er deels zelf gebruik van te maken waarbij het rendement variabel wordt. Verhuur van de vakantiewoning is een alternatief voor banksparen waarbij u ook zelf gebruik kunt maken van uw eigen investering. U belegt buiten AFM-toezicht. Er is geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Lees voor meer informatie onze uitgebreide brochure.

 
Bekijk de accommodaties
 
 
 
logo Ackervoorde