Ackersate - Camping op de Veluwe
50 plus camping Veluwe

Camping voor 50-plussers op de Veluwe

Last minute eropuit
Extra voordelig genieten
 • Seniorencamping op de Veluwe
 • Prachtige fiets- en wandelroutes op de Veluwe
 • ANWB 5-sterren camping

Ontsnap aan de drukte bij Ackersate

Wilt u deze vakantie doorbrengen op een mooie, groene camping perfect voor 50-plussers op de Veluwe? Dan bent u van harte welkom op Vakantiepark Ackersate. Op ons vakantiepark nabij Voorthuizen vindt u veel rust en ontspanning, maar ook bijzonder veel comfort en faciliteiten. Zoals moderne sanitairgebouwen, fietsverhuur en verschillende horecagelegenheden. En dat maakt ons park een ideale bestemming voor een onbezorgde en zeer complete vakantie. Wilt u kamperen met uw eigen tent, camper of caravan, of wilt u een bungalow, chalet of stacaravan huren? Op onze camping op de Veluwe kunt u op allerlei manieren vakantie vieren. 

Sfeerimpressie van uw vakantie ⤵

Faciliteiten op onze seniorencamping

Tijdens een verblijf bij Vakantiepark Ackersate kunt u onbeperkt gebruik maken van onze parkfaciliteiten. Deze faciliteiten maken jouw vakantie tot een grandioos succes. U geniet onder andere van het binnen- en buitenzwembad, de horecagelegenheden en de gratis wifi. Graag de omgeving met de fiets verkennen, maar geen fiets meegenomen? Geen probleem! Op Vakantiepark Ackersate kunt u fietsen huren. Komen uw (klein)kinderen op bezoek? Dan vermaken zij zich ook uitstekend door middel van onze kindvriendelijke faciliteiten. 

  Moderne sanitairgebouwen
  Binnen- en buitenzwembad
  Fietsverhuur
  Horecagelegenheden
  Vakantiewinkel

Welke periode verblijft u het liefst?

Arrangementen voor senioren

Vakantiepark Ackersate biedt ook verschillende arrangementen aan, zoals seniorenreizen met een gevarieerd weekprogramma. Boek een seniorenreis in een compleet ingericht bungalowchalet, op basis van volpension en geniet van heerlijk uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten. Ons enthousiaste team bezorgt u een onvergetelijke week met bustochten, uitstapjes en avondactivititeiten. Ook ACSI-kaarthouders kunnen in het voor- en naseizoen voordelig kamperen op onze camping. We verwelkomen graag kampeerders op een comfortplaats met een ACSI- of ADAC-kaart, een Camping-Key of de Best-Deal kaart. U kunt daarmee vanaf € 23,00 per nacht verblijven op de comfortplaats van de camping op basis van twee gasten en één hond. Of geniet als 60 plusser van 20% korting op een verblijf van een week. Het gastvrije team staat voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! 

Deze prijs is exclusief overheidsheffingen à € 1,75 p.p.n.n. en exclusief reserveringskosten à €15,00 per reservering. Wilt u uw kampeerplaats upgraden naar een Comfort XL of Comfort XL+ (met privé sanitair), dan komen er extra kosten bovenop het actietarief. 

Wat eerdere gasten ons vroegen

👫🏼 Welke faciliteiten biedt Ackersate voor senioren?

Tijdens een verblijf bij Vakantiepark Ackersate kunt u onbeperkt gebruik maken van onze parkfaciliteiten. U kunt onder andere genieten van het binnen- en buitenzwembad, de horecagelegenheden en de gratis wifi. Daarnaast is het mogelijk om een fiets te huren op ons vakantiepark of om een kleine boodschap te doen in onze vakantiewinkel.

👵🏼 Biedt Ackersate arrangementen aan voor senioren?

Vakantiepark Ackersate biedt verschillende arrangementen aan, zoals seniorenreizen met een gevarieerd weekprogramma of 20% korting voor 60 plussers op een verblijf van één week. Ook kunnen ACSI-kaarthouders in het voor- en naseizoen voordelig kamperen op onze camping. U kunt daarmee vanaf € 23,00 per nacht verblijven op de comfortplaats van de camping op basis van twee gasten en één hond.