Ackersate - Camping op de Veluwe
50 plus camping Veluwe

50+ camping Veluwe

  • Seniorencamping op de Veluwe
  • Prachtige fiets- en wandelroutes
  • ANWB 5-sterren camping

50+ camping op de Veluwe

Wilt u deze vakantie doorbrengen op een mooie, groene 50+ camping op de Veluwe? Dan bent u van harte welkom op Vakantiepark Ackersate. Op onze ANWB 5-sterren camping en vakantiepark bij Voorthuizen, met de Veluwe als achtertuin, vindt u rust en ontspanning, maar ook bijzonder veel comfort en faciliteiten. En dat maakt ons park een ideale bestemming voor een onbezorgde en zeer complete vakantie. Wilt u kamperen met uw eigen tent, camper of caravan, of wilt u een bungalow, chalet of stacaravan huren? Op onze 50 plus camping op de Veluwe kunt u op allerlei manieren vakantie vieren. Aan voorzieningen en faciliteiten geen gebrek op onze seniorencamping. U geniet onder andere van het binnen- en buitenzwembad, de horecagelegenheden en de gratis wifi. Komen uw (klein)kinderen op bezoek? Dan vermaken die zich ook uitstekend door onze kindvriendelijke faciliteiten. Bovendien is het sanitair op onze seniorencamping op de Veluwe modern en van hoog niveau.

Hoe wilt u verblijven op onze seniorencamping op de Veluwe?

Kamperen

Verblijf met uw eigen caravan, camper, vouwwagen of tent op ruime kampeerplaatsen met de Veluwe als uw achtertuin.
Bekijk de kampeerplaatsen

Accommodaties

Voor iets meer luxe kunt u verblijven in één van onze accommodaties, zoals een bungalow, chalet of stacaravan.
Ontdek de accommodaties

Arrangementen op onze seniorencamping

Vakantiepark Ackersate verzorgt ook speciale arrangementen voor senioren. U kunt een week vakantie boeken op onze seniorencamping op de Veluwe. Dit arrangement bestaat uit 7 overnachtingen in een luxe bungalowchalet op basis van volpension, gebruik van alle voorzieningen op ons 5-sterren vakantiepark en een gevarieerd weekprogramma met uitstapjes, entertainment en activiteiten onder leiding van een enthousiast team.

Bent u op zoek naar een ANWB camping op de Veluwe? Ook dan bent u bij Ackersate aan het juiste adres. Wij zijn trots op het feit dat wij een 5-sterren ANWB camping zijn  – de hoogst haalbare score uit een onafhankelijke campinginspectie. U bent bij ons dus verzekerd van kwaliteit in de zwembaden, de horeca, recreatie, het sanitair en het terrein. 

 

ACSI camping op de Veluwe

ACSI-kaarthouders kunnen in het voor- en naseizoen voordelig kamperen op onze ACSI camping op de Veluwe. Vakantiepark Ackersate verwelkomt graag kampeerders op een comfortplaats met een ACSI- of ADAC-kaart, een Camping-Key of de Best-Deal kaart. U kunt daarmee vanaf € 23,00 per nacht verblijven op de comfortplaats van de camping op basis van twee gasten en één hond. Deze prijs is exclusief overheidsheffingen à € 1,75 p.p.n.n. en exclusief reserveringskosten à €15,00 per reservering. Wilt u uw kampeerplaats upgraden naar een Comfort XL of Comfort XL+ (met privé sanitair), dan komen er extra kosten bovenop het actietarief. Profiteer van voordelige kortingen op onze 50 plus camping op de Veluwe! U kunt bij de receptie bovendien fietsen huren om de omgeving mee te verkennen. Het gastvrije team staat voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 
Ontdek onze 50+ camping op de Veluwe