Winter op Ackersate

Vakantievilla's in de winter

Geniet buiten bij de open haard met een warme chocolademelk bij de 6-persoons vakantievilla. Of kruip samen op de bank voor de tv met wat lekkers in de 4 persoons vakantievilla. Deze winter kun jij helemaal tot rust komen in een luxe vakantievilla.

De vakantievilla's zijn ruim opgezet en stoer ingericht. De keuken is voorzien van een combi-oven, een vaatwasser en een qoocker. Douche en toilet is gescheiden. 

Alle faciliteiten op het park zijn gesloten, maar Ackersate ligt dicht bij het prachtige dorp Voorthuizen waar genoeg te beleven is. Ook in de omgeving zijn er veel leuke uitstapjes te maken.

 

 
Kamperen in de winter op Ackersate
 
Vakantievilla met buitenhaard
 

Winterkamperen

Deze winter kun je op Vakantiepark Ackersate met je eigen kampeermiddel komen winterkamperen op onze eigen comfort XL plaatsen. Geniet van de frisse lucht als je 's ochtends je tent/caravan uit stapt. Neem je spullen mee en ga naar ons verwarmde, winterharde toiletgebouw.

Een andere mogelijkheid is een comfort kampeerplaats met eigen privé sanitair. Deze moet je gedurende de huurperiode wel zelf schoonhouden. 

Op Vakantiepark Ackersate is het in de winter rustig omdat de faciliteiten zijn gesloten. De horeca is wel een aantal dagen in de week geopend. Kijk hiervoor bij de openingstijden. Geniet van de sprookjesachtige omgeving van de Veluwe.